Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_left04peter napísal:
Caute,
som totalny laik do androidu, teraz v zime sa mi na Endomonde stáva že občas vypne aplikaciu po nejakom v čase, ani to nieje pravidlo..
Je možné že to je dakym ochranným nastavením pre baterku alebo to nastaveniami neovplyvním ?! Telefón je Xiaomi redmi 3...
Diky za odpovede.

Mal som rovnaky problem na mojom Xiaomi Mi4. Endomondo vyplo. Základ je, skontroluj si šetriaci režim batérie, daj ho do výnimky a hlavne skús pozrieť automatickú pauzu. Mne sa to vačšinou zastavilo po cca jednej hodine, keď som zastavil na križovatke, priecestí, Aj tak to nepomohlo, tak som skúsil Stravu.
Zobraziť komentár 17.02.2017 - 22:09:07
00
čaute, k dákemu testovaniu cez iné aplikácie som sa ešte nedostal...
Moje podozrenie bolo, že ak nechám mobil vo vačku na bunde v mraze, tak kvôli tej zime vypne aplikáciu.. Ale tiež ukončovalo okolo jednej hodiny..
Automatickú pauzu nemám aktivovanú, išiel som postupne v nastaveniach, a udeloval výnimky pre endomondo v suvislosti s bateriou kde sa dalo:):D gps je stále aktívne, akurát apka z ničoho nič vypne a Endomondo pri dalšom spustení vypíše chybu o ukončení..
v nedelu budem mať čas tak poskušam..

EDIT-- tak som to potestoval, bolo už teplejšie a Endo funguje ako má, zatial nevyplo..
Tak díky za reakcie, spravilo sa to samo :D
Zobraziť komentár 17.02.2017 - 23:51:16
00
arrow_leftKinDo napísal:
locus by to mohl vediet, ak by si mal telefon s ANT+, alebo snimace s BT
aj ked neviem, ci sa telefon s BT vie sparovat s viacerymi zariadeniami

Ano, funguje to s BT snimacmi v pohode. Este som nemal cas preliezt vsetky moznosti Locus, ale da sa to. A telefon nema problem ani s dvoma BT zariadeniami sucasne. Dakujem
Zobraziť komentár 13.04.2017 - 16:37:36
00
ZDar,Keby som chcel ist z miesta A do miesta B co najkratsou trasou,cize aj lesom..ako by som to naplanoval..kde su zakreslene lesne chodniky a cesty,existuje nieco ako "mtbcyklonavigacia" v mobile ;) ?
Zobraziť komentár 08.05.2017 - 21:16:09
00
Mapa Slovenska, TOPO ( http://www.garmin.sk/slovakia-topo-v-4-micro-sd-sd-_d3330.html), tak žial nefunguje. Neviem ako ine navigacie.
Zobraziť komentár 08.05.2017 - 23:53:35
00
Zdravím, chcem sa spýtať či niekto nepozná aplikáciu do mobilu pre cyklistov (aj na behanie) ktorá ma základné funkcie ako merač vzdialenosti, rýchlosti atď. ale aby fungovala aj bez prístupu na internet. Kedže všetky appky čo som mal museli byť pripojené na internet, jednak to žerie baterku ale aj keď som bol v zahraničí (Poľsko) tak som musel aplikáciu vypnúť lebo internet v Poľsku som už nemal respektíve bol drahý.
Ďakujem za odpovede
Zobraziť komentár 20.05.2017 - 11:47:49
00
Locus je dosť všestranná aplikácia na meranie polohy, vzdialenosti, času a mnoho ďalšieho.
Zobraziť komentár 20.05.2017 - 12:10:36
00
Endomondo je v pohode a na zaznamenavanie jazdy nepotrebujes internet.
Zobraziť komentár 20.05.2017 - 22:08:39
00
DNA19 no pokial viem vsetky aplikacie dokazu zaznamenavat bez internetu. net potrebujes len pre nasledny upload na ich servre a nasledne zobrazenie v PC. endomondo, strava, sports-tracker, pre win mobile jedine run the map.
Zobraziť komentár 20.05.2017 - 22:22:19
00
Vďaka za odpovede chlapi. Včera som vyskúšal sports-tracker bez internetu po odjazdeni som len zastavil a ukončil to až doma na wifine a všetko mi to uložilo. Takže Gusto0 mal si pravdu.
Zobraziť komentár 21.05.2017 - 13:25:13
00
Rovnako nepotrebuje on line pripojenie ani Endomondo a taktiez Strava

Edit: jaaj, ved aj to Gusto0 spominal
Zobraziť komentár 21.05.2017 - 17:37:34
00
V google obchode ich nájdeš velké množstvo ani si nebudeš vedieť vybrať.
Zobraziť komentár 21.05.2017 - 17:41:03
00
Nejakú appku na Android ktorá vie pracovať s formátom .gpx nahrať ho a zobraziť na mape - navigovať poznáte? Okrem Locusu :-(
Zobraziť komentár 22.05.2017 - 17:30:08
00
arrow_leftcross-roader napísal:
Nejakú appku na Android ktorá vie pracovať s formátom .gpx nahrať ho a zobraziť na mape - navigovať poznáte? Okrem Locusu :-(

Endomondo to dokaze. GPX si mozes nahrat cez pc ako oblubenu trat a potom ju v mobile pouzijes a ides podla nej.
Zobraziť komentár 22.05.2017 - 17:36:34
00
Popiš ako.
Zobraziť komentár 22.05.2017 - 21:14:58
00
keyboard_arrow_up