Lokalizácia
Formulár sa odosiela
ja chodim casto prave tak, ze v strede toho vleku odbocim dolava.. a kdesi vyssie sa tam da nacerpat voda, ale to je uz o hoooodne vyssie ako vlek.. inak som isiel aj cez Turie, ale nie na Mincol ale na Krizavu.. resp som nabehol na tu zltu(?) smerom na Mincol, ale potom som to strihol krizom-krazom na nejaku inu co isla na Krizavu kde som chcel ist.. z Krizavy potom na Mincol a odtial do Cherrylandu.. celkom dobra trasa, mozem odporucit 8)
Zobraziť komentár 24.04.2007 - 17:12:41
00
ozi a este jedna vec, neviem ci vy ostatni vyhladavate trasy, ktore na "100%" vyslapete, ale ja osobne si kludne z toho biku zosadnem, pokial viem ze ma to bude stat menej sil (celkom prakticke, pokial idete na viachodinovy vylet :wink: ).. podla mna treba jazdit trosku s rozumom a nie machrovat, ze "vyslapal som toto, vyslapal som ono".. nic v zlom :wink:
Zobraziť komentár 24.04.2007 - 17:14:59
00
Katko som z toho trochu mimo
Ja som napísal že po vyjdení toho stupáku prídem k vlekom a potom idem lesnou zvážnicou hore - vieš kam to ide? (Je to tá istá zvážnica ktorou ideš z višňového len pokračuje ďalej)
"v spodnej časti zjazdovky sa chodníčkom smerom doľava dostanete na super zjazdík" to myslíš taký nenápadný chodník cca.10m od lavičky na sedenie
Zobraziť komentár 24.04.2007 - 17:44:51
00
2 pipolar: ak si isiel tak ako myslim, tak to je lesny chodnicek ktory ide az hore na Mincol, ten ktorym casto chodievam aj ja.. :wink:
Zobraziť komentár 24.04.2007 - 17:59:05
00
to spider207:nie to normálna široká lesná cesta.
Zobraziť komentár 24.04.2007 - 18:00:45
00
Moje umelecké dielo "made in painbrush"
[/img]

Prílohy:

mapka.JPG
mapka.JPG 25.03 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 24.04.2007 - 18:18:09
00
no a tu je môj výtvor červené bodky vedú na minčol-hornú roveň a modré bodky vedú smerom na lúku medzi turím a višňovým. 8)

Prílohy:

Visnove vleky.jpg
Visnove vleky.jpg 205.19 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 24.04.2007 - 18:30:29
00
Musím si aj ja kúpiť ten vrtulník :)
A k tej zvážnici naozaj neviete kde ide(smerom hore)?
Zobraziť komentár 24.04.2007 - 18:37:10
00
jednoducho skončí v lese, prídeš na koniec a môžeš to otočiť :?
Zobraziť komentár 24.04.2007 - 18:40:58
00

to by ma "potesilo" keby som tadial isiel :)
Zobraziť komentár 24.04.2007 - 18:55:39
00
Ale aj tak tam pôjdem, aspoň si pľúcka prevetrám :wink:
Zobraziť komentár 24.04.2007 - 20:00:36
00

mozem potvrdit. siel som to raz pesi. len s tym, ze na konci sme to dali stmhlav hore na hornu roven - stvornozky :) s bikom si to neviem predstavit.
ale z visnoveho by aom asi fakt nesiel na mincol, to radsej z turskej po zltej, potom po zvaznici na zelenu a cez skalku na krizavu. nesiel som to, iba pod skalku, potom som si to pustil dole zelenou do turia. bola to sranda :) musim zopakovat, ale tentokrat az na krizavu.
a ked uz sme pri tom, ja sa tiez nehanbim tlacit. polovicu vyjazdov hore kopcom tlacim. ja si to rad uzijem dole :)
Zobraziť komentár 24.04.2007 - 23:17:25
00
a cesta zo sedla javorina na Mincol je aka? asi tam treba tiez nieco ponosit? a potom z Mincola na Velke luky sa to da ako prejst? tento rok by som chcel ist na Velke luky tak sa informujem aka cesta je najvhodnejsia :wink:
Zobraziť komentár 25.04.2007 - 12:34:21
00
a cesta zo sedla javorina na Mincol je aka? asi tam treba tiez nieco ponosit? a potom z Mincola na Velke luky sa to da ako prejst? tento rok by som chcel ist na Velke luky tak sa informujem aka cesta je najvhodnejsia :wink:

uz sa tu o tom kdesi pisalo ...z polomu na mincol je to vacsinou nezjazdne, preto kazdy chodi na mincol z visnoveho, z turia alebo z vrutok :wink: ...v opacnom smere sa to celkom da, aspon myslim, siel som to len pesi....na velke luky je to uz potom v pohode, ziadne tlacenie, teda pokial sa dobre pamatam... hned z mincolu je vyzivny zjazdik a potom uz len izy stupanie az na krizavu 8)
Zobraziť komentár 25.04.2007 - 12:49:45
00
na Velku luku sa chcem pozriet aj ja :) minuly rok som siel z krizavy na mincol a je to uplne v poho, ci uz jednym smerom alebo druhym.. trva to tak 15-20min, max pol hodka total light tempom z jedneho kopca na druhy.. myslim, ze bracho spominal, ze z polomu na mincol to nie je ktovie co, ale.. prejdem, zistim :arrow: dam vediet :mrgreen:
Zobraziť komentár 25.04.2007 - 13:05:38
00
keyboard_arrow_up