Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Zdravím, chcem sa opýtať skúsenejších. Stiahol som si soft pre prezeranie Locusu v PC "BlueStacks". Žiaľ pri inštalácii mi to vždy vypíše - Error 25000. Bluestacks currently doesn´t recognize your graphics card. It is possible your Graphics Drivers may need to be updated. Pleace update them and try installing again". Počítač mi ale píše, že grafika má posledný update. Používam NB Sony VAIO VGN-FW31ZJ s Windows 8. Ak niekoho niečo napadne budem vďačný za každú radu.
Zobraziť komentár 26.04.2013 - 15:09:00
00
Tú istú hlášku mal aj kolega na NTB (WinXP). Tiež to nerozchodil. U mňa a u viacerých to ide, máme šťastie. Skús prípadne iný Android na PC, vyššie niekto nejaké iné možnosti spomínal. Inak ak ten BlueStacks funguje, je to normálne v pohode použiteľné. Dajú sa plánovať trasy, prezerať už prejdené a pod. Jediné, čo mi nešlo rozchodiť je externý bluetooth GPS modul, aby to fungovalo na PC aj ako reálna navigácia a nie len ako "viewer".
Zobraziť komentár 26.04.2013 - 15:25:07
00
nemôžeš to hodiť ešte niekam inam? na dropboxe to nejde teraz stiahnuť...:(
Zobraziť komentár 26.04.2013 - 17:39:51
00
"yojo" pár stránok späť si dal link na náhradu "BlueStacks". Pozeral som na to, ale moje schopnosti ako to využiť tým skončili. Ak by si teda bol ochotný nejaký návod poskytnúť ako to rozchodiť, bol by som ti vďačný. Najlepšie polopaticky.
"Lacovi" sa chcem poďakovať, nielen za jeho príspevky, ale aj ochotu a rýchlosť s akou sa dokáže k problematike vyjadriť.
Zobraziť komentár 26.04.2013 - 18:56:22
00
Momentalne nemam extra cas na nejaky podobny navod. Ale skusim vysvetlit zaklady, mozno sa chytis.
Prve treba nainstalovat Virtualbox.
https://www.virtualbox.org/wiki/Downloads
Ide o virtualizacny software, ktory umoznuje aby si v jeho vnutri mohol bezat hocijaky iny operacny system.

Ked ho mas nainstalovany, tak staci postupovat podla
http://androvm.org/blog/androvm-documentation/ odsek installation.
Najprv si stiahnes image, aky potrebujes a nasledne ho naimportujes do VirtualBoxu. To staci na samotne rozchodenie Androidu. Na to, aby fungoval aj appstore ale treba rozchodit aj siet. To je trochu komplikovanejsie, ale tiez to tam je popisane. Ono netreba sa bat, ten image sa da hocikedy zmazat a naimportovat nanovo, tj kludne aj systemom pokus omyl.

Ak by som nahodou mal cas, skusim napisat nieco podrobnejsie, ale neslubujem.
Zobraziť komentár 26.04.2013 - 20:11:57
00
laco asi preto ze mobac nefunguje tak ako som si myslel.

skusim to dat na google drive, oni sa snad z toho nepos.... ;)
Zobraziť komentár 26.04.2013 - 20:17:17
00
laco asi preto ze mobac nefunguje tak ako som si myslel.

MOBAC funguje tak, ako má. Ak niečo nevyjde tak, ako má, väčšinou je chyba medzi stoličkou a klávesnicou.

Pravdepodobne si urobil toto:

-vybral si formát atlasu cez "New"---vybral si mapový zdroj---zaškrtol zoom levely---vyznačil si oblasť mapy---klikol si na "Add selection"----a až potom si zaškrtol "Recreate map tiles" a nastavil "Jpeg quality 95"----a dal si vyrobiť mapu cez "Create atlas"

... a vyrobilo ti mapu s PNG tiles.

NAJPRV TREBA NASTAVIŤ "Recreate map tiles" a "Jpeg quality 95" a až potom kliknúť na "Add selection" ----- potom by tiles boli v JPG!!

Takže si myslím, že už viem odpovedať na túto tvoju otázku:
si myslis ze si vymyslam?

Nie, myslím si, že si sa pomýlil. Každý je omylný, preto niekedy nezaškodí aj zapochybovať o svojej "pravde".
Zobraziť komentár 26.04.2013 - 21:00:16
00
funguje tak jak ma len nie tak jak som si myslel no uz som na to prisiel a je to tak jak vravis. nevadi, casu mam dost :D

katko skus tu: https://docs.google.com/file/d/0B-jEjMiVmyH8ZWpxMEZOMVBHaDQ/edit?usp=sharing

a inak dufam ze to nie je nelegalne :D
Zobraziť komentár 27.04.2013 - 00:02:59
00
super dakujem :)
Zobraziť komentár 27.04.2013 - 07:21:59
00
Mozem si Locus nahrat aj do ineho telefonu ako som ho nahral prvy krat? Stratil som totiz mobil a budem riesit novy.
Zobraziť komentár 05.05.2013 - 17:57:21
00
Zalezi, ako si ho kupil. Predpokladam, ze rozne obchody maju rozne licencie. Ja ho mam priamo z google play store a tam je Locus viazany na google account. Tj jednu licenciu mam nainstalovanu na telefone aj tablete naraz.
Zobraziť komentár 05.05.2013 - 19:15:01
00
Aj ja som ho kupoval na google play store a odtial som si ho stiahol do mojho jedineho telefonu. Znamena to teda, ze sa to uz do ineho neda?
Zobraziť komentár 05.05.2013 - 19:54:04
00
Ved som napisal, ze Locus je viazany na Google account a nie na telefon. TJ ak si priradis telefon ku accountu, tak by si mal Locus v pohode nainstalovat bez toho, aby si znovu platil.
Zobraziť komentár 05.05.2013 - 20:59:58
00
ok, diky yojo, uz som to pochopil :-)
Zobraziť komentár 05.05.2013 - 21:23:34
00
este jedna otazka. Pozdava sa mi telefon Motorola Defy+, ale ma len anglictinu, resp. nema slovencinu. Malo by to vplyv aj na Locus? Kebyze si ho doinstalujem, isiel by napr. iba v anglictine? Vdaka
Zobraziť komentár 07.05.2013 - 15:29:20
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Elektronika a svetlá / Cyklopočítače / GPS zariadenia)
keyboard_arrow_up