tak dnes to bol brutus-východný vietor jak svina, dážd už asi ani netreba spomínať....vybral som sa na chatu pod chlebom-cesta je po zime a týchto daždoch doslova posiata zosunutými kamienkami a kamenmi, takže výjazd nonstop technický až k chate.Kedže času bolo málo /sučiansku dolinu by som už nestihol/ rozhodol som sa nezastavovať na chate a pokračovať dalej až do Snilovského sedla, no a tam mi prišla "chuť" na Veľký Kriván, no po 300m som to otočil, bo potoky vody čo stekali zhora ma odradili. Cestou spať som sa tešil jak sa vyhrejem a prezlečiem v chate a dám si obligátny čajík, no bola otvorená iba "chladná" predsienka/zvyšok chaty podľa odkazu na dverách robil zásobovanie/, takže som rýchlo prehádzal suché veci na seba a "tešil" sa na downhill-hrozné to bolo-mokré kamene, tečúca voda po zemi, dážd zhora.......v duchu som prosil nech už som doma v horúcej sprche....
suma sumárum: 3hodiny psychického, fyzického tréningu a ničenia drahoceného materiálu.....
PS: ...dal by som aj pár foto, ale telefón dnešný výjazd ešte nerozdýchal a vyzerá to tak že už to asi nerozdýcha vôbec