V okoli ziliny je toho mrte vela...
Ked to zoberem pekne od zaciatku tak uz je to spominany stranik - ale to uz mi pride ako relativna pohodicka.
potom je tu samozrejme kopcek za terchovou oznaceny ako 14% - po zjazde sa da odbocit vlavo smerom na hotel havrania smerom na Sedlo Hola(ci tak nejako) tam je 12% ale pekelne dlhych - odmena je potom zjazd do oravskej lesnej.
dalej tu mame stupanie za kubikovou smerom na lutise - oznacene 12% s maximami tiez okolo 15-17%.
Nesmie sa zabudnut aj na nedaleke Martinske hole z vrutok - po prvych 3km tam pride tiez pomerne tazsi usek s 15% - zvysok je uz potom zase pohoda.
na cestaku je zjazdne aj stupanie na Polom zo stranav - hlavne zaciatok z dediny je na cestaku chutny....
pomaly sa blizim ku tomu najlepsiemu a najprudsiemu co som kedy na cestaku siel.......
zacina sa zo ziliny - smer Velke Rovne - a hura na Semetes - to samotne ma priemer oznaceny 12%, maxima opat niekde na 15-16%. ked uz sme hore pri drevenici, tak po lavej strane je odbocka na taku nenapadnu cesticku....a to je to na co si sa na zaciatku pytal:D
je to kratke ale zato tusim 27% stupanie - na cestaku som to skusal iba raz ked som sa o tom uplnou nahodou dozvedel.
avsak na kompaktoch a vtedy s este navyse lahuckou
kazetou 27 som to nevysiel - nohy by stacili ale
plaste uz to nejako nepobrali a zacali presmykovat....