Ahojte, ďakujem za príspevky k motoru M500, ktorý nespína. Odpoviem heslovite:
- asi pred 4 týždňami sa to stalo prvýkrát (motor sa nezopne po šliapnutí do pedálov), jasné, že displej najprv zapnem v stoji biku
- nejde ani walk asistent, je potrebné 3-5 krát zap./vyp. potom už všetko ide, dokiaľ sa displej nevypne
- žiadne errors ani warnings, stav všetkých článkov je cca 4100 mV, plus/mínus nejaké stotiny
- následne, asi pred troma týždňami mi pri 25% batérii všetko zhaslo, pár krát sa to ešte dalo zapnúť a zrazu batéria 0%. Ledva som dofučal domov
- následne test
batérie v servise, konštatovaná kapacita cca 70% a áno, potvrdené - pri testovaní pri kapacite cca 25-30% batéria vypne, servisák nevie, prečo, navrhuje novú bat.
- objednaná nová originál batéria od výrobcu biku (LeaderFox Acron)
-
bike má 3 roky, cca 6500 km, v záruke menený displej (nešlo zapnúť), a asi pred rokom menený torzný snímač a RJ - hotová pohroma, záruka neuznaná, vraj to bolo zatopené....nuž, ešte že viem plávať, k...va. Po daždi ani mlákach vôbec nejazdím, občas prskne trošku vody
- tento týždeň idem do servisu na výmenu batérie, požiadam o aktuálny soft, ak sa problémy neodstránia, je to na samovraždu
Mňa opravy za 3 roky stáli už viac, ako nový bike.
ďakujem Vám za príspevky a prípadne ďalšie tipy. Bafang už asi nikdy, hoci keď to ide, tak ide ako raketa.