Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Tak to rozober a objednaj čo je vadné.
24.04.2025 - 17:17:28
00
Áno, to je najjednoduchšie, ja len že či ktosi neriešil podobný problém. Nerád by som to rozobral a čakal pár týždňov na diely na začiatku sezóny.
Ak nikto nenapíše postrehy, tak objednám nylonové koliesko + tesnenie bloku prípadne ložiská. Až keď to rozhodím viem vymeniť aspoň to ak by bolo zlé keďže je to jediná plastová časť v motore. Koliesko stojí na aliexpresse 30€ oproti iným predajcom ktorý sa tomu venujú a o cenách na SK ani nehovorím.
24.04.2025 - 19:13:57
00
Nerobí to náhodou reťaz?
24.04.2025 - 20:28:30
00
nepríde mi to tak a napadlo ma to a už som to sledoval pri preradzovaní a reťaz stojí. Potom tam je ešte tá voľnobežka nie?
24.04.2025 - 22:24:37
00
Ahojte "Bafangáči"...
V roku 2016 som si zakúpil svoj 1.e-bajk Apache Manitou s motorom Bosch Active.... včera som ale zakúpil full MTB s motorom Bafang M510 s displejom C190 ... jednoducho som natrafil na neodolateľnú cenu. Večer mi to nedalo a išiel som ho hned vyskúšať po šotolinke, panel.ceste a nejaké kopčeky, lúky, poľe - bol som najmä zvedavý na motor a pruženie Fox+Marcochi:
- dosť ma prekvapilo že na 1.stupni (z 5) assist. to ťahá neskutočne... rozdiel medzi 1. a 5. v stúpaní nebol nejak moc výrazný až dokým som trošku nestupil do pedálov a pridal na kadencii
- mínus trochu je že graf.rozhranie je dosť biedne - málo kontrastná grafika, skoro ako keby museli použiť len jednu farbu s viacerími odtieňmi :-)
Navyše údaje (písmena) sú tak malým fontom že ich ja s mojimi "starými" očami moc nevidím - napr. aktuál výkon.
- v menu "informácie" ako keby chýbali niektoré položky...
No a teraz otázka na vás - odborníkov. Viem si s tým niečo spraviť sám a prípadne čo mi k tomu treba za čo najmenšiu sumu, prípadne existuje nejaký SW/FW ktorý by mi niekto z vás, alebo ja, vedel nahrať a tento by umožňoval lepšoie nastavenie, grafiku, nastavenie stupňov asistencie, zväčšenie max.speed limitu a podobne ?
Za konštruktívne a užitočné informácie dopredu ďakujem.

Prílohy:

IMG_20250430_061532.jpg
IMG_20250430_061532.jpg 120.08 KiB thumb_up0thumb_down

rozhr. dispelja C190.jpg
rozhr. dispelja C190.jpg 19.89 KiB thumb_up0thumb_down

30.04.2025 - 08:03:01
00
S tou grafikou neurobíš nič jedine iný displej. Ale pozor musí byť CAN. Poznáš to podla trojuholníkového tvaru konektorov. Gulaté sú UART.
Na 510 je kopec FW ale na zmenu potrebuješ buď Best to je zariadenie od bafang no potrebuješ prihlasovacie údaje a tie ti nikto nedá.Kontaktuj tu na fore DaDo.Bzz ten vyrába svoj kábel a kopu FW dostaneš k tomu plus iné výhody.
Toto by si vedel keby si prečítal pár strán dozadu. Tak nabudúce študuj.
30.04.2025 - 17:51:02
01
Antoni, s grafikou nespravis nic. To si myslia viaceri, ze to flashnes a budu zazraky na displejoch a nebodaj, ze tam este budes mat polozku na nastavenie rychlosti. Tak to uz neni ako to bolo na UARToch.

No a k motor firmwaru. Ked tam nevidis rozdiel, mas zle naladene parametre.
No a plus vidim, ze mas firmware 15.1, co mam poznaceny ako "ECO" 15A z Nov. 2022.
Treba tam nahrat standardny firmware napr. v8.1 s 19A a budes mat aj o 150W viac.

Predavam na to kompletne riesenie, napis mi.
30.04.2025 - 18:05:45
00
Ahojte chlopi...
VTV samozrejme že som prešiel túto a aj iné témy na tomto fóre. Ja nie som z generácie že ako prvé hned dám otázku a len čakám na odpoved...
DaDo samozrejme že registrujem aj tvoje riešenie, bol som aj na tvojej angl.stránke len sa mi to zdá príliš zložité, nie moc user friendly - aspoň z toho čo som anglicky pochopil a pre mňa aj trochu drahé...
OK, vzhľad nie je najdôležitejší ale čo by som naozaj potreboval aby som si vedel upraviť jednotlivé stupňe asistencie - pretože napríklad na jednotke ten motor pre mňa zbytočne pomáha - videl som na displeji maximum skoro až ku 300W čo sa mi zdá fakt zbytočne veľa...
Ja práve asi momentálne nepotrebujem mať max.výkon o 150W viac, respektíve môže byť ale až na poslednom stupni pomoci.
A čo tak riešenie kúpiť iný displej s Bluetooth pripojením a pomocou aplikácie v mobile si upraviť stupne pomoci a prípadne na niektorom stupni možno zvýšiť Max speed ?
01.05.2025 - 07:36:26
00
Dá sa to urobiť s displejom DP C245 ale sú myslím 3 varianty a funguje to stou poslednou to ti povie presne DaDo . Ale zasa na tom displeji sú znaky velmi malé. Ja som sa ho kvôli tomu zbavil. Ešte k tej app Bafang GO a GO+ po poslednej aktualizácii nastali uživatelom problémy také že im vymazalo komplet nastavenia v mot. a bajk bol nespustitelný. Tiež zaleží čo použiješ.
01.05.2025 - 14:09:10
01
Áno zaregistroval som nejaké príspevky na zahran.fórach o vynulovaní nastavení jednotlivých modov asistencie. Existujú ale EB displeje pre bafang s BT ktoré používajú inú aplikáciu "BIKEGO" ale pri ktorej nie som si istý že vie nastaviť aj stupne asistencie.
Len vidím iný problém - terajší displej má pevný kábel a teda konektor CAN je na jeho konci. Lenže kábel ide do rámovej trubky cez malý otvor a teda vôbec netuším ako by som sa dostal ku konektoru ?
02.05.2025 - 06:41:51
10
Nejako ho tam dostať museli nikto to nespájal predsa v ráme.
Je ešte jeden program na úpravu ale na ten je potrebný Best a tiež niekedy nefunguje. Bafang tie nastavenia dobre zamuroval a povolil meniť iba to čo chce.
02.05.2025 - 07:07:45
00
Bafang M510, Marzocchi + Fox, displej C190 - to je Levit Svarog? Tam ide kabeláž predsa cez prechodky, ktoré vieš vyskrutkovať a potom je tam otvor ako svet... Ako na 99% ebajkov...
02.05.2025 - 08:34:59
01
Ano Nazgul, mas 100bodov. Nevedel som ze prechodka sa da zdemontovat. Dnes som bol synovi zobrat rovnaky bajk a predajca mi to ukazal. Zaroven sa servisak pozrel na nastavenie asistencii a uz 1. stupen bol nastaveny na 70 percent max.vykonu! Nechapem... ci to takto nastavuje uz vyrobca motorov alebo fabrika co zostavuje bajky. Ved to je na hlavu... Tak som ho poprosil aby asistencie upravil po 20 percentach max. vykonu.
02.05.2025 - 18:13:05
00
Čaute, mám problém - včera som chcel ísť na bajk (Levit Svarog) a po pár metroch som zistil že motor dáva 0 wattov. Nepomohol ani reštart lebo nejaké drobné problémy už boli aj predtým... zatiaľ vždy pomohlo zastaviť a vypnúť/zapnúť ebajk cez displej, teraz už nie.
Zistil som že mi nefunguje zobrazenie rýhlosti - ked som točil pedálmi ukazuje 0 km/h. Tiež vôbec nefunguje walk assist. Displej čo bol na bajku neukazuje žiadne error kody. Baterka je OK, na displeji EKD01 a BF02 vidím napätie cca 41V.
Synov bajk - úplne rovnaký zatiaľ ide, ale videl som mu na displeji už nejaké error kody... Takže je otázka či tento bajk nemá nejaký systémový problém a preto je na neho taká nízka cena.
Máte niekto podobné skúsenosti alebo nejaké nápady čo ešte vyskúšať pred reklamáciou?
22.05.2025 - 05:57:35
00
M560 je bozi. A musi byt aj legalny, kedze je DJI legalny. ;)
27.05.2025 - 17:39:01
00
keyboard_arrow_up