Ahojte "Bafangáči"...
V roku 2016 som si zakúpil svoj 1.e-bajk Apache Manitou s motorom Bosch Active.... včera som ale zakúpil full MTB s motorom Bafang M510 s displejom C190 ... jednoducho som natrafil na neodolateľnú cenu. Večer mi to nedalo a išiel som ho hned vyskúšať po šotolinke, panel.ceste a nejaké kopčeky, lúky, poľe - bol som najmä zvedavý na motor a pruženie Fox+Marcochi:
- dosť ma prekvapilo že na 1.stupni (z 5) assist. to ťahá neskutočne... rozdiel medzi 1. a 5. v stúpaní nebol nejak moc výrazný až dokým som trošku nestupil do pedálov a pridal na kadencii
- mínus trochu je že graf.rozhranie je dosť biedne - málo kontrastná grafika, skoro ako keby museli použiť len jednu farbu s viacerími odtieňmi

Navyše údaje (písmena) sú tak malým fontom že ich ja s mojimi "starými" očami moc nevidím - napr. aktuál výkon.
- v menu "informácie" ako keby chýbali niektoré položky...
No a teraz otázka na vás - odborníkov. Viem si s tým niečo spraviť sám a prípadne čo mi k tomu treba za čo najmenšiu sumu, prípadne existuje nejaký SW/FW ktorý by mi niekto z vás, alebo ja, vedel nahrať a tento by umožňoval lepšoie nastavenie, grafiku, nastavenie stupňov asistencie, zväčšenie max.speed limitu a podobne ?
Za konštruktívne a užitočné informácie dopredu ďakujem.