motor mi nereaguje mi ani na ovladac ani na ovladanie z displaya
neda sa prepnut ani hore ani dole asistencia
a z ovladaca uz vobec nic
neviete mi poradit?
Aký máš motor, akú máš baterku, aký máš ovládač (podľa toho čo píšeš asi Intuviu alebo Nyon), máš čip, nemáš čip, zmokol si, zmrzol si? Lebo z tej jednej informácie je to ako veštenie z kávy... Najjednoduchšie riešenie - do servisu a diagnostika...
Ide hlavne o softvérové úpravy, rôzne systémové patche atď., ktoré okrem iného zabraňujú rôznym zbytočným chybovým hláseniam, rôzne úpravy spolupráce s BMS a BMS samotného a podobne... Čiže nejaké zmeny viditeľne rozpoznateľné z užívateľského hľadiska ani nie, ale systémové vylepšenia... Takto je nám to aspoň vždy prezentované na Bosch školeniach...
Nazgul prosím ťa a dá sa to v prípade problémov vrátiť späť? Downgrade? A nový Bosch má okrem aktualizácie vyššieho krútiaku ešte aj iné updaty? Napr. aj na batériu?
Ono je to ako kedy... Väčšinou nám downgrade ide, ale už sme mali aj prípady, že to ostalo na fix - technika si žije svojím životom... Nejaké updaty by tam na 4 mali byť ale vieš - to Ti nikto konkrétne neprezradí, čo v tých patchoch naozaj je...
Takže upgrade firmware urobený. Bolo tam niekoľko variant. Ja som si krútiaci moment nezvyšoval, bolo by to na úkor spotreby. Ale dal som upraviť režim podpory E-mtb a teraz je o poznanie plynulejší, nekope tak, resp. podrží výkon trochu dlhšie. A dal som aj upraviť režim walk. Správa sa trochu rozumnejšie:-)
NAZDAR
Potrebujem poradiť
Mám BOSCH motor Performance CX , Bike CUBE HYBRID 140 HPC SL , Baterka 750 , kupeny 03/2022
mynulý rok všetko OK .
Teraz ked zaradím mod TURBO a idem strmy kopec tak , sa mi sám od seba vypne celý bike aj ked je baterka 100% nabitá , ked ho zapnem zase funguje až do srmeho kopca , tam sa to zopakuje
Mal niekdo tento problem a ako ho riešil ???
DAKUJEM
Nemôžeš mať povoleny ujistovaci zámok baterky? Pri strmom uhle sa odopne kontakt. Niečo podobné som mal na mondrakeri,motor síce nevypynalo,práve naopak nevedel som odobrať batériu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Okrem ineho cisla softu DU a aku som nič nepozproval.
Povezdme štatistika nabijacich cyklov a asistencie je osožna.
Potrebujem poradiť
Mám BOSCH motor Performance CX , Bike CUBE HYBRID 140 HPC SL , Baterka 750 , kupeny 03/2022
mynulý rok všetko OK .
Teraz ked zaradím mod TURBO a idem strmy kopec tak , sa mi sám od seba vypne celý bike aj ked je baterka 100% nabitá , ked ho zapnem zase funguje až do srmeho kopca , tam sa to zopakuje
Mal niekdo tento problem a ako ho riešil ???
DAKUJEM