peel na to ide dobre. Ak chce s dcerkou robit dlhsie trate alebo vyjazd na Martinky, ako pise, a neznechutit jej to, elektrobajk je ta najlepsia volba. To mam overene v praxi. Kamos, s ktorym jazdime, ma tiez dcerku, ktora ma teraz 10 rokov, je v dobrej kondicii, robi gymnastiku. Uz pred dvomi rokmi s nami odjazdila bezne na detskom bajku bez prehadzovacky 20km po rovine. Minuly rok podedila vacsi 14"
bajk na 24"
kolesach s 21 prevodmi. Po rovine stihala v pohode, avsak v kopcoch sa trapila, nebola schopna postavit sa do pedalov a dlhsie slapat. Mala problem s otocnym radenim, proste to este nezvladala vsetko neraz koordinovat. Tak dostala elektriku, radenie sme prerobil na klasicke dospelacke packove. A vsetky problemy boli prec. Po rovine jazdi "za svoje", v kopcoch pouziva pripomoc stupen 1 max 2. Baterku ma 10,4 Ah, klasicky valec, a po 50 km ma stale k dispozicii 50 percent kapacity. Akurat ked musime tlacit, nedokaze suvisle drzat tlacitko "chodza". Vtedy musi tatko podat pomocnu ruku.
Ak sa podari namontovat baterka zdola na spodnu ruru, vaha bicykla bude hrat vzhladom na nizke tazisko len malu ulohu.