Cca rok som nie moc stastnym majitelom e bike znameho slovenskeho vyrobcu D..A s komponentami Bafang -hub motor disp. Dpc 10 a bateriou LG 36V 13.4Ah.
Bike som daval 3x reklamovat.1.rekl. vymena motora (aspon to tvrdili) ,2.rekl.
vymena stredoveho zlozenia+snimac ,3.rekl. neustale sa mi povolovala lava kluka.Reklamaciu neuznali.
V prvej reklamacii som o.i. reklamoval aj roztrhnuty/odlepeny garancny stitok na baterii (k tomu sa ani nevyjadrili).
Po druhej mi vratili bike s nedotiahnutymi a medzi sebou zamenenymi sroubami na kryte pod bateriou.Ked som dal kryt dolu nasiel som na niekolkych miestach dosekane kable s poskodenou izolaciou veduce od senzora do RJ.zatial nereklamovane pretoze neviem ako nieco take reklamovat.Bojim sa ze to neuznaju pretoze som odmontoval cast krytu.
Bateria mi vydrzi max 35km a to sa pekne namakam.Vazim 110kg.-Je to OK?
Z biku mam od zaciatku pocit ze ho uz niekto predomnou pouzival a vratil ho.
Ako by ste postupovali?
posledný komentár: 28. 7. 2025 o 9:20
Chyba 71 by mal byť problém s kontaktom batérie pravdepodobne. Otázka je, prečo sa to stalo. Motor bežal cca. 6 hodín, ale v režime +ECO, takže žiadna námaha, že by sa mal prehriať. Asi 30 km som absolvoval po trailoch, ale nič extra náročné, trochu natriasania. V provnaní s MTB jazdením nič, čo by malo baterke uškodiť. Navyše nasledujúcich 50 km bolo po ceste. Tak fakt netuším čo sa stalo.
Lapierre s Yamahou mali problém s kontaktami batérie.
Veru veru preto milujem Levo, maju to krásne a elegantne schovane.
Takmer každý zámok treba doštelovať. Skladajú to v Nemecku a veľa roboty s nastavením si nedajú. Ide to pekne skrutkami pri hornom uchytení zámku a aj pri spodnom uchytení batérie...dá sa posunúť hore-dolu a natlačiť na zámok. Mne drží ako pribitá.
tak Spesl to navrhoval ako e-bike od zaciatku, vela ostatnych len prisposobovali existujuce ramy. Spesl je super mam aj standardny Stumpjumper aj Levo a v zjazde mam vzdy lepsie casy na e-biku aspon podla stravy. Stump ma vyhodu len ak je vela skokov, lebo ide lahsie do vzduchu.