Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Samozrejme, že stačí tých dvadsaťpäť do kopca, ono po rovine je to troška málo, takto by som to napísal, pre Blavákov je to na hovno, tam majú samú rovinu!!!!!!!!!!!!!!!! :D
Zobraziť komentár 06.05.2015 - 15:19:56
01
Jo, jo, lebo v Blave nezacinaju Karpaty!
Zobraziť komentár 06.05.2015 - 20:16:21
01
to bol asi vtip. Ale aj tak, nech s ebikom jazdi radsej len po rovine, nie v lese.
Zobraziť komentár 06.05.2015 - 20:17:56
00
to bol asi vtip. Ale aj tak, nech s ebikom jazdi radsej len po rovine, nie v lese.

Praveze v lese to je top, konecne si clovek vychutna aj tak vyjazdy kde mal predtym jazyk v spicoch ;-)
Zobraziť komentár 06.05.2015 - 21:06:25
02
Je to najviac, treba vyskusat. Zrazu vybehnes kamkolvek a vzdialenosti sa skracuju.
Zobraziť komentár 07.05.2015 - 02:51:03
01
Je to najviac, treba vyskusat. Zrazu vybehnes kamkolvek a vzdialenosti sa skracuju.

Prílohy:

image.jpg
image.jpg 232.65 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 07.05.2015 - 02:51:41
00
DaDo.Bzz cyklistika neni o tom byť zrazu kdekoľvek, ale dostať sa tam vlastnou silou.
Zobraziť komentár 07.05.2015 - 06:41:06
07
nojo, neni nad ten pocit ked si prvy krat vyslapes napr na galibier :) az sa slzy tlacia :), na ebiku by to bolo jak na motorke alebo na aute, vyjdem tam a tam nic tak idem dole
Zobraziť komentár 07.05.2015 - 06:44:28
02
mna by zaujimalo, ze ked spravia ebike enduro a bude sa stym skakat hocikde, ako je ochraneny ten motor na tom biku, ved musi dostavat pekne supy, alebo pri pripadnom pade, tam sa urcite zaruka nebude vztah

IMO bikovanie je o tom, ze dosiahnes nieco vlastnymi silami a mozes si to pekne vychutnat. Ked by som to robil na ebiku to je ako cheatovanie a uz by som si to tak neuzil. Ale viem si to predstavit, ked budem starsi a nevladny, alebo pri zdravotnych problemoch to je dobra volba
Zobraziť komentár 07.05.2015 - 08:19:21
00
ja ebike chapem ako pomocku pre ludi kt. nemozu bajkovat vlastnymi silami, ci uz starsi alebo chory, pripadne maju s niecim zdravotny problem a v mladosti vela bajkovali a nechcu sa toho vzdat, pripadne ako pomocku pre frajerky ci manzelky, ked ich chcete brat so sebou, ale bez ebiku by nevladali a neuzili by ste si to ani vy a ani ony
ale aby si to kupil normalny zdravy clovek a este to tu obhajoval ako na tom vsade vylezie a je tam hned a ani sa nespoti, o com to je? vsak to si ako kurier, co najrychlejsie tam a spat a servus, ja tiez vsade vyleziem, zamakam si, oddychnem, pozrem prirodu, zrelaxujem, narastu mi svaly a mam fajn pocit, nemusim doma cely den nabijat a boh vie ake dalsie starosti s vahou, zivotnostou baterky, cenou, pre mna je kazdy zdravy clovek s ebikom babovka, sorry ale je to moj nazor :D
Zobraziť komentár 07.05.2015 - 08:34:54
05
Nech si jazdi kto chce na čom chce, je to kazdeho osobná vec.....
Akurát ja osobne by som na výjazde nestrpel nikoho s motorom, nech si prekonáva kopce trebárs s motocyklistami
Zobraziť komentár 07.05.2015 - 09:08:21
00
Ja tomu tiez celkom nerozumiem. Ak je niekto slabsi, tak ma jedinecnu prilezitost sa zlepsit. Sam sa tazko donuti ist tak rychlo. A ani neviem prist na chut tomu argumentu, obehnut niekoho ineho do kopca. Nehovoriac o tom, ze vyjazd sa vacsinou planuje na cas a nie na km. Za 3 hodiny sa znicim rovnako ci prejdem 50, alebo 100km.
Zobraziť komentár 07.05.2015 - 09:49:48
01
A kolko z vas zadubencov uz realne sedelo na ebajku a dali ste si napriklad hodinovy pojazd v lese? (Pojazd po chodbe v predajni sa nerata!) Kazdy si mysli, ze to ide same, musis slapat, inak by si mal dojazd 20km a nikam by si sa nedostal. ja som si to naprogramoval tak, ze na najnizsom stupni mi to pripomaha len 100W, aby sa vykompenzovala nadvaha. A tomu ver, ze som sa spotil pri vyslape na BK. Teraz napr. nemam problem po robo vybehnut na Babu a spat. Ale su mi viete kde vase skostnatele nazory, spomente si na toto forum, ked si budete o par rokov kupovat svoj prvy ebike!
Zobraziť komentár 07.05.2015 - 10:33:16
01
mna by zaujimalo, ze ked spravia ebike enduro a bude sa stym skakat hocikde, ako je ochraneny ten motor na tom biku, ved musi dostavat pekne supy, alebo pri pripadnom pade, tam sa urcite zaruka nebude vztah

IMO bikovanie je o tom, ze dosiahnes nieco vlastnymi silami a mozes si to pekne vychutnat. Ked by som to robil na ebiku to je ako cheatovanie a uz by som si to tak neuzil. Ale viem si to predstavit, ked budem starsi a nevladny, alebo pri zdravotnych problemoch to je dobra volba

Uz sa daju isto aj endurka kupit. A neboj, tie Bosche maju masivnu spodnu stavbu, mozes tym chytit kamene. Na ostatnych motoroch chytis ako prve pilu.

Tak tomu ver, ze by si si to uzil. Treba zazit.
Zobraziť komentár 07.05.2015 - 10:40:20
00
A kolko z vas zadubencov uz realne sedelo na ebajku...

Hm, to co som pisal vobec nebol nejaky utok proti tvojej, ani ziadnej inej osobe. Len som chcel napisat ze tomu nerozumiem. Ani som som ta nijak nevyhanal odnikadial. Ale ak som sa ta nejak dotkol, tak prepac.

PS. Mas pravdu hodinu som na nom nesedel. Poskusal som si to len chvilku.
PSS. Neda sa mi nespytat. Ked tym motorom iba kompenzujes vahu. Ma to vobec nejaky zmysel?

Uz len na odlahcenie:
PSSS: Ja sa uz teraz spotim aj ked idem vo vytahu jak je teplo.
PSSSS: A s cestou na babu a spat nemam problem ani pocas prace, len zamestnavatel sa stazuje.
Zobraziť komentár 07.05.2015 - 11:03:42
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Elektrobicykle / Horské)
keyboard_arrow_up