Lokalizácia
Formulár sa odosiela
hnatoklat, na to si prisiel akou dedukciou? Ja som relativne mlady, zdravy a verim ze by som viacerym z vas pekne nalozil, ale ebike by som si kludne kupil. Zatial nemam tu potrebu, ale viem si presne predstavit jeho vyuzitie. Tak skus tie kategoricke zavery trochu prehodnotit. Btw, ty poznas dada? Ked o nom tak zasvatene pises.
Zobraziť komentár 04.08.2015 - 11:46:04
03
Ito, vidis, prd o tom vies a mudrujes. Ked drzis gombicek bajk ide 3kmh takze ide aj po kamenoch do kopca a ja vedla neho, tam kde sa uz ozaj neda.

Vies, to by si najprv musel ist jazdit inde, ako po vyzametanych chodnickoch na Pajstun :) Ja som vobec nepisal nic o cestickach, kde si pohodlne tlacis bajk vedla seba. Na to naozaj ebike nepotrebujem ... okrem toho je naozaj obrovska vyhoda, pouzivat elektromotor a bateriu na to, aby som mohol tlacit 20kg kravu tam, kde si jednym prstom potlacim 11kg normalny bajk. Ja viem, to je ta sloboda a rychlost :D
Zobraziť komentár 04.08.2015 - 11:49:37
03
Na to naozaj ebike nepotrebujem...Ito, a niekto ti ho s Glockom pri hlave vnucuje?
Zobraziť komentár 04.08.2015 - 11:51:59
00
Tak uz si ho tu citam nejaky cas.. a vidim ako reaguje a ako si protireci-on by najradsej jazdil s motorkou po lese. Sport je o sebaprekonavani-nie o ulahcovani si namahy-potom v tom nevidim vyznam.. ja to vravim za seba, je mi jasne, ze niektori maju na to iny pohlad-inak by sa ebiky nepredavali. Sportovca by malo tesit ak po case vyslape to co predtym nedal, ak da na tej istej trase vacsiu priemerku. a nie, ze si kupi silnejsi motor a vyjde to co ini bez motora tlacia, alebo si kupi "cip" a moze ist este rychlejsie ako nastavil vyrobca. No nechcem to tu zahlcovat, je to vasa tema. Niekedy sa nezdrzim :D
Zobraziť komentár 04.08.2015 - 11:52:51
00
To vobec nevadi, ze nechapes. Pochopis neskor. ;)))
Horsie by to bolo s extremnym terenom, kde musi ist bajk na chrbat. Tam je stopka pre ebike.

Tych stopiek je pre ebike viac a zdaleka to nie je len extremny teren, kde je nutne zobrat bike na chrbat.
Zobraziť komentár 04.08.2015 - 11:52:58
00
Na to naozaj ebike nepotrebujem...Ito, a niekto ti ho s Glockom pri hlave vnucuje?

Dobre si precitaj este raz, na co reagujem. Lebo places na nespravnom hrobe :)
Vobec nekomentujem ebike ako taky, komentujem urcite suvislosti.

Naposledy upravil lto dňa 04.08.2015 - 11:57:27, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 04.08.2015 - 11:56:18
00
hnatoklat, ale protirecis si aj ty: "nie o ulahcovani si namahy"...a o com, ak nie o ulahcovani si namahy, su vsetky moderne vychytavky? Ale ak jazdis na CrMo rame, so siglespeedom, bez odpruzenia, ....., tak potom beriem spat. Konzistenciu, ludia, do toho co pisete.
Zobraziť komentár 04.08.2015 - 11:56:34
01
Podla mna aj tak vacsina haterov ma vyhrady len voci tomu, ze su to 20 kilove kravy ktore casto vyzeraju otrasne. Keby bol ebike absolutne na nerozoznanie od klasickeho bicykla - tj rovnaka vaha, rovnake trubky, ziaden viditelny motor, tak polovica foristov jazdi na ebajkoch a nemusi riesit ziadnu prepravu vlakmi a autami.

Ten motor na ebajku by bol pre mna nahrada motora v aute.
Zobraziť komentár 04.08.2015 - 11:57:47
00
tak pekne si si vytrhol co si potreboval-mas pravdu. Ale, vies dobre ako som to mysle :)
Zobraziť komentár 04.08.2015 - 11:59:07
00
placem na nespravnom hrobe rovnako ako ty, pretoze Dado takisto nikde nepisal v ako narocnom terene potrebuje tlacit...
Zobraziť komentár 04.08.2015 - 11:59:58
00
ide o to, ze si dado nechce pripustit, ze je lenivy a nechce sa mu slapat, vymysla okolo toho omacky, ako je slobodnejsi a podobne.

Toto si nemyslim, imho je to inak, ale nebudem to pisat :)

Ale nerieste tu tieto chobotiny, je to tema ebike, tak sa tu ma riesit ebike. Bolo tu nadhodene, ze je problem v zjazdoch, ja som napisal, ze skor s trialovym jazdenim, Jezus tvrdi, ze kto vie, ten to vie, Bzz vcelku popisal dobre, ze zjazdy mozno nejaky limit maju, ale inak problem nie je (ak je motor v strede), co koreluje s mojimi skusenostami. Ovsem potom si neodpustil zase podrypovat (co suvisi s vyssie napisanym reply na hnatoklata) a vysledkom je tu zase hejtovanie. Myslim, ze niektori moderatori by mali menej polemizovat a viac makat za co su plateni :P
Zobraziť komentár 04.08.2015 - 12:01:41
01
placem na nespravnom hrobe rovnako ako ty, pretoze Dado takisto nikde nepisal v ako narocnom terene potrebuje tlacit...

No tak si precitaj este raz, co napisal Polovi .. a Pol o tlaceni nepisal nic ;) .. riesili sa tu nevyhody hmotnosti ebike
Zobraziť komentár 04.08.2015 - 12:04:42
00
ebike by som si kludne kupil. Zatial nemam tu potrebu, ale viem si presne predstavit jeho vyuzitie.

Ak to nie je tajne, ako by si ho vyuzival?
Zobraziť komentár 04.08.2015 - 12:05:33
00
tj rovnaka vaha, rovnake trubky, ziaden viditelny motor, tak polovica foristov jazdi na ebajkoch a nemusi riesit ziadnu prepravu vlakmi a autami. Ten motor na ebajku by bol pre mna nahrada motora v aute.

To nikdy nemoze byt, aby bola vaha rovnaka, inak vcelku suhlasim, ale s tou prepravou to uplne tak nie je, lebo si neviem predstavit cestovat do Ziliny ebikom .. natoz niekam do Popradu :lol: Uz autom , ktore ide 5x rychlejsie a po dialnici je to niekedy len tak-tak :lol:
A je tu este jeden aspekt .. s tym motorom tak, ako to funguje dnes, tam vidim este iny problem, len ako hmotnost a vydrz baterie.
Zobraziť komentár 04.08.2015 - 12:09:19
00
ja zase nechapem naco puritani chodia do eBike temy flameovat ebikerov :!:

Ebiker nieje biker...
Zobraziť komentár 04.08.2015 - 12:11:10
06

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Elektrobicykle / Horské)
keyboard_arrow_up