Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Zdar pani a damy, ako vidite pripadnu kupu bajku v nemecku? Napr. na Bike-discount a podobne... Ist do toho a ci nie? Priam Hamletovska otazka sa mi natiska ;-) Konkretne nejaky CUBE s BOSCH, AXS alebo Di2...takze o.i aj veeeeela elektroniky...Vdaka za dobre rady a postrehy...
Zobraziť komentár 20.09.2025 - 08:27:42
00
No ja si uz z DE nekupim. Vid moj prispevok

https://www.mtbiker.sk/forum/post2130889.html#p2130889

Od 16.jula do 6.septembra som bol bez biku a nic s nim v Bike24 nerobili.
Zobraziť komentár 20.09.2025 - 10:35:27
00
prvý ebajk som bral Canyon z Nemecka, našťastie bol bezproblémový, ale po skúsenostiach niektorých kolegov, aj tu spomínaných, by som už asi nešiel touto cestou. myslím všeobecne, všetky značky, nielen Canyon a zrovna toho by som sa asi jediného nebál, lebo ebajk.sk je odnedávna ich oficiálny servis na Slovensku a to mám tu vo ZV pod nosom. neviem ako ďaleko máš ku hraniciam s Českom, Rakúskom, ak chceš niečo čo sa tu nepredáva, alebo je lepšia cena, skús si nájsť predajcu niekde pri hraniciach a pri nejakom probléme si schopný tam ten bajk odviezť.
Zobraziť komentár 20.09.2025 - 11:32:07
00
Chalani, vdaka za postrehy. Myslim ze mam uplne jasno a Hamletovska otazka je zodpovedana ;-)
Zobraziť komentár 20.09.2025 - 18:32:49
00
Bike zo zahraničia z overeného shopu je v pohode. Sám som objednával 1 bike z Nemecka a druhý z Anglicka. Vždy všetko bez problémov.
E-bike by som ale asi neriskoval.
Zobraziť komentár 20.09.2025 - 20:17:34
00
Objednával som e-bajk z bike-discontu,výborná cena ,komunikácia, pravidelné denné informácie o doprave,tiež som mal obavy ale tá zľava má presvedčila,teraz od nich nakupujem pravidelné .(výborné akcie).
Zobraziť komentár 20.09.2025 - 21:50:20
00
Predat ti to predaju, otazka je ked sa vyskytne problem. Zavisi od obchodu, aj u nas su rozdielne pristupy. Ja som kupoval aj z Nemecka aj zo Slovinska, ale nie elektricku.
Zobraziť komentár 20.09.2025 - 22:07:21
00
Ano, jedna vec vyborne akcie, druha je vsak ci sa to za tu zlavu oplati ak mas riesit podobny problem ako Sesulak...
Zobraziť komentár 20.09.2025 - 22:47:07
01
Reklamácia vás straší? Však tak ako na SVK, dáš do krabice a pošleš. Ja kupujem už len zo zahraničia, nie som tak bohatý aby som dal za bajk u nás 5600 keď tam stál ten čo som chcel 4000, Brat chcel e bike, ten čo sme vybrali u nás 7000 zahraničie 3400. Nebudeme asi vyhadzovať peniaze von oknom.
Zobraziť komentár 21.09.2025 - 09:48:52
02
arrow_leftJohnny80 napísal:
Reklamácia vás straší? Však tak ako na SVK, dáš do krabice a pošleš. Ja kupujem už len zo zahraničia, nie som tak bohatý aby som dal za bajk u nás 5600 keď tam stál ten čo som chcel 4000, Brat chcel e bike, ten čo sme vybrali u nás 7000 zahraničie 3400. Nebudeme asi vyhadzovať peniaze von oknom.

A uz si riesil takto reklamaciu? Co teda povies na Sesulakov pripad? A ako by si to riesil s takto jednoduchym pristupom?
Zobraziť komentár 21.09.2025 - 10:44:53
00
arrow_leftJohnny80 napísal:

Ano mal som tiez taku predstavu. Lenze pre tvoje info Nemecko nema pevne stanovenu lehotu na vybavenie reklamacie 30 dni ako u nas. Dva mesiace byt v sezone bez biku, nie je nic moc, aj ked mam este gravel, mtb ma bavi ovela viac.

Tiez som si myslel, ze s tym nic nebude, rodicia maju ebiky z Nemecka a nic, preto som ho tam kupil a ano aj cena zavazila rozdiel bol vtedy skoro 1000€, co je dost.

Cenovo znacky ktore pozeram, vychadzaju +/- rovnako. Ja osobne by som velmi velmi zvazoval, ci znovu z DE.

Tymto to nezatracujem, ked je fakt dobra cena, ale ta tortura, ked sa nieco *erie...
Zobraziť komentár 21.09.2025 - 16:30:55
01
E bajk - batéria. Stane sa, človek si musí povedať, že vzhľadom na výšku zľavy, čo a ako by riešil. Kamarát keď tak kupoval, povedal, vzhľadom na výšku zľavy, 3000€ to berie ako kúpa z bazáru a je si vedomý rizika. Čím chcel povedať, že záruka pre neho nie je taká priorita ako ušetrené €€. Veľa vecí vtedy hrá rolu. Ďalší kamarát, kúpil e bike, na SVK, ešte v záruke cca rok a niečo. Odišiel mu motor, prvé čo urobil skúsil nájsť distribútora na SVK, zhodou okolnosti v našom meste. Šiel povedal, vec sa má takto. Se doneste e bike niečo skúsime. Za 6 týždňov, príďte si pre e bike, mal nový motor. Niekedy je to ako sa hovorí, máš šťastie alebo ho nemáš ??‍♂️?
Ty si moc nemal, snáď sa podarí vyriešiť. Vždy sa tu hovorí, že pred kúpou si človek musí povedať. Viem niečo zoservisovať, mám kamaráta, známeho v partii okolí? Aká veľká je zľava a čo budem robiť keď niečo nevyjde, chcem to riešiť v zahraničí alebo doma? Máš ako so značkou Canyon, veľa ľudí si chváli a veľa nadáva ?‍♂️ a niekto by nikdy nekúpil direct sale a niekto kupuje len tak a niekto zas len cez bazár, lebo nie je ochotný dať plnú sumu. Všetko má svoje plusy a mínusy.
Zobraziť komentár 21.09.2025 - 17:10:28
00
keyboard_arrow_up