Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Problém s krytkou na motore som vyriešil sám.Mechanik povedal,že je to z tepla a je to bežné.Tak som ju zmontoval sám.Bol tam jeden hrubý kábel,vlastne zväzok káblov ,ktorý na krytku tlačil.Posunul som ho nižšie,pritiahol sktrutky a pridal čierny tmel.Takže OK.Je mi akurát divné,že tam nieje žiadne tesnenie,ktoré by bránilo vniku vody,či blata.Ved je tam el.vedenie.
Zobraziť komentár 27.06.2019 - 07:28:11
02
arrow_leftma271bi napísal:
Problém s krytkou na motore som vyriešil sám.Mechanik povedal,že je to z tepla a je to bežné.Tak som ju zmontoval sám.Bol tam jeden hrubý kábel,vlastne zväzok káblov ,ktorý na krytku tlačil.Posunul som ho nižšie,pritiahol sktrutky a pridal čierny tmel.Takže OK.Je mi akurát divné,že tam nieje žiadne tesnenie,ktoré by bránilo vniku vody,či blata.Ved je tam el.vedenie.
.Pokud to přiléhá tak to i celkem těsní...Prach se tam dostane a možná i trocha vody..Zmokl jsem několikrát..i bahno jsem nabral..Ale pod krytem byl jen prach...Ale mechanika bych za takové kecy zabušil metr do země...Jde vidět že se vyzná... :D
Zobraziť komentár 27.06.2019 - 08:03:53
02
možno sa aj vyzná len bol lenivý :D
Zobraziť komentár 27.06.2019 - 08:29:33
01
arrow_leftchezter napísal:
možno sa aj vyzná len bol lenivý :D

Nevím jak u Vás..Ale jak píšeš..U nás si mnohdy hrají na pánaboha..Jsou líní a nechtějí se nějak ušpinit..Narazit na mechanika který umí a je vstřícný je opravdu náročné..A to jak u kol tak u aut...Pak ještě problém že mnohdy neví co by za servis chtěli...Rozdíly např v centrování u nás jsou nebetyčné..od 50kč po 500kč jen za kontrolní centrování bez opravy...Já už našel kluky které to baví....Jsem spokojený...
Zobraziť komentár 27.06.2019 - 08:57:57
00
arrow_leftradohanno napísal:
Nevím jak u Vás..Ale jak píšeš..U nás si mnohdy hrají na pánaboha..Jsou líní a nechtějí se nějak ušpinit..Narazit na mechanika který umí a je vstřícný je opravdu náročné..A to jak u kol tak u aut...Pak ještě problém že mnohdy neví co by za servis chtěli...Rozdíly např v centrování u nás jsou nebetyčné..od 50kč po 500kč jen za kontrolní centrování bez opravy...Já už našel kluky které to baví....Jsem spokojený...

Ja si servisujem bike sám.Ale v motoroch a el.zariadení sa nevyznám.Možno časom.Ináč máš 100% pravdu.Je sezóna a robí iba to,čo sa im vyplatí.Nechcel som do toho rýpat iba z dôvodu,že je bike v záruke.Ináč by som tam ani nešiel.
Zobraziť komentár 27.06.2019 - 09:12:51
01
Ja si servisujem bike sám.Ale v motoroch a el.zariadení sa nevyznám.Možno časom.Ináč máš 100% pravdu.Je sezóna a robí iba to,čo sa im vyplatí.Nechcel som do toho rýpat iba z dôvodu,že je bike v záruke.Ináč by som tam ani nešiel.
Je to tak..Já kromě centrování a repase vidlice taky zvládnu vše...
Zobraziť komentár 27.06.2019 - 09:14:23
00
Chlapi chcem s spýtat.na lavej strane motora je plástová krytka,Všimol som si že odstáva tak cca 1-2mm.V servise mi povedali,že to je normálne.No mne sa to nezdá.Vidím tam kábel.Ako to teda je? Ved tam ide bordel,blato voda.Malo by to byt vodostále.

vobec neries,nenie je to vodotesne
Zobraziť komentár 27.06.2019 - 16:39:31
00
Zdravím..Je zde někdo ,kdo umí poradit...Po aktualizaci jsem objevil v nastavení výkonu novou funkci. SPEED DISPLAY. K čemu to slouží
Zobraziť komentár 20.07.2019 - 07:29:46
00
navod https://si.shimano.com/pdfs/um/UM-72F0A-005-00-ENG.pdf to referencuje ako obrazovku so zobrazenou rychlostou (napriklad text: "When traveling data is displayed, the screen returns to speed display after 60 seconds")
Zobraziť komentár 20.07.2019 - 23:36:03
00
arrow_leftpetucky napísal:
navod https://si.shimano.com/pdfs/um/UM-72F0A-005-00-ENG.pdf to referencuje ako obrazovku so zobrazenou rychlostou (napriklad text: "When traveling data is displayed, the screen returns to speed display after 60 seconds")

Je to nová věc v aplikaci etube.. na obrazovce nastavení výkonu motoru je nová možnost něco měnit.. Speed display s možností měnit od 0 do 5 %
Zobraziť komentár 20.07.2019 - 23:51:24
00
Je to nová věc v aplikaci etube.. na obrazovce nastavení výkonu motoru je nová možnost něco měnit.. Speed display s možností měnit od 0 do 5 %

Aha, už to vidím aj ja, je to doladenie zobrazenia rýchlosti, ak by nesedelo presne s iným meraním (napriklad keď je nasadený aj cyklokompjutre)

Prílohy:

110882_motor-shimano-step-e8000_5d338f8dee1be.jpg
110882_motor-shimano-step-e8000_5d338f8dee1be.jpg 19.4 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 21.07.2019 - 00:03:14
00
arrow_leftpetucky napísal:
Aha, už to vidím aj ja, je to doladenie zobrazenia rýchlosti, ak by nesedelo presne s iným meraním (napriklad keď je nasadený aj cyklokompjutre)
Takž tím přidám na rychlosti ..Pokud mi ukazuje computer 22 a kolo 21 tak to doladím
Zobraziť komentár 21.07.2019 - 00:14:47
01
Takž tím přidám na rychlosti ..Pokud mi ukazuje computer 22 a kolo 21 tak to doladím

V podstate blbost.
Zobraziť komentár 21.07.2019 - 07:23:29
01
V podstate blbost.

Naprostá..Mohli povolit změnu obvodu kola...pokud změníš pneu ..i s maximálním omezením..Aby si lidi nedali 5 metrů :-). Hele a co ta aplikace steps unloker za 43kč. je to k něčemu..??? jaké jsou možnosti??https://www.youtube.com/watch?v=UyERzTsKZOc je to tahle apka??
Zobraziť komentár 21.07.2019 - 08:00:17
00
Naprostá..Mohli povolit změnu obvodu kola...pokud změníš pneu ..i s maximálním omezením..Aby si lidi nedali 5 metrů :-). Hele a co ta aplikace steps unloker za 43kč. je to k něčemu..??? jaké jsou možnosti??https://www.youtube.com/watch?v=UyERzTsKZOc je to tahle apka??

Presne.Ten obvod kolesa by sa zišiel ako sol.Tú apku nepoznám a popravde už sa mi v tom rýpat nechce.Bike chodí slušne,načo pokúšat?Kedže mám pluskové kolesá,moc na výber pneu nieje.Sú zbytočne široké,aj ked sa to občas zíde.Možno sa niečo objaví aj s nastavením obvodu kolesa.
Zobraziť komentár 21.07.2019 - 08:41:19
00
keyboard_arrow_up