Lokalizácia
Formulár sa odosiela
ahojte, standardna domaca dilema ... manzelka si kupila mtb hardtail ebike aby mi stihala v kopcoch karpat .. situacia sa otocila, a teraz ja nestiham jej :)

Premyslam, ze by som si ho tiez kupil, hardtail mtb, 800w bateria a bosch CS gen 5 motor ... lenze zvazujem ci ho vobec vyuzijem. Kondicku mam celkom ok, karbonovy MTB a gravel, k tomu behavam a cvicim vo fitku ... neviem ci by mi nan ostal cas ... mozno iba na vylety s polovickou?

Mal som aj pozicany a celkom sa mi pozdavalo, za ako dlho sme v alpach spravili 1800m prevysenie na 60km trase, vacsinu som isiel na Eco mode a celkom som sa unavil ... a doniesol 750w bateriu naspet do pozicovne z polovice plnu.

Mate prosim niekto skusenost v tomto setupe? Neostava eBike vacsinou v stojane doma? Na co ma manzelka este lame, ze ked clovek pride (popri 2 detoch) domov vyflusany z prace, tak nemusi ist makat intervaly ale len tak si uzit zjazdy s ebike ...

dik za kazdy koment k tejto psychohygiene :D
Zobraziť komentár 28.07.2025 - 21:43:20
00
Presne ako píšeš. Čistá psychohygiena. Nemám síce deti a rodinu a Ebiku som sa bránil a ničil sa na klasickom. Ale bývam v Žiline a od kedy som si ho kúpil nemám problém uťahaný z práce sadnúť a za dve hodinky pobehať kopce v okolí. Keď chcem viem sa zničiť aj na ňom a keď chcem idem si len na kochačku a pohodu zvažnice v okolí na vyčistenie hlavy.
Zobraziť komentár 29.07.2025 - 06:48:36
011
...a o tom Ebike je...keď chceš zničíš sa, a keď si vyflusnutý užívaš si a kocháš sa.
Zobraziť komentár 06.08.2025 - 14:36:16
00
Mal som to rovnako. Už keď nad ebikom vôbec uvažuješ tak je v podstate rozhodnuté.
Vitaj v komunite.
Zobraziť komentár 06.08.2025 - 19:39:14
02
chod do toho, ja jedinu nevýhodu ebajku vnímam iba vyššiu hmotnosť, keď to potrebuješ preniesť cez nejaký strom, vytlačiť hore prudkým kopcom, nejaká manipulácia, ale to je celé, odkedy mám ebajk chodím omnoho častejšie a presne veľakrát aj popri práci keď prídem vyflusnutý, ostávajú už len jedna-dve hodiny svetla, stihnem toho ešte kopec pojazdiť, keď mám chuť si zamakať idem na najnižšej podpore celý výjazd aj po kopcoch, ked idem s priateľkou po rovine/asfalte idem s úplne vypnutým, keď nemám čas a chcem si len užiť zjazd, vyšlapem si napr. kamzík opakovane na turbe a užívam si zjazd po trailoch, plus keď mám bolesť v mojich operovaných kolenách, zvýšim si podporu a nemusím riskovať úraz
Zobraziť komentár 07.08.2025 - 09:15:35
00
vdaka moc, presne ako bolo napisane, bolo rozhodnute :D ebike som kupil, je to parada, zatial ho striedam s cestakom / mtb ... ale viem sa na nom celkom vyflusat :)
Zobraziť komentár 07.08.2025 - 11:37:08
05
keyboard_arrow_up