Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ahojte,

neviete čo môže spôsobovať to, že pedále sa síce točia ale bez toho aby sa točila reťaz? Proste tie kluky sa točia ako keby na volno, ak ale stlačím tlačídlo Walk assist, tak motor beží a zároveň dochádza k otáčaniu klukov.
Napadlo ma či sa nemohli uvolniť kluky, ale tie sú zdá sa dostatočne utiahnuté.

Bicykel mám ešte v záruke, takže oprava bude bezplatná. Problém ale môže nastať ak sa mi to v budúcnosti stane na nejakej dlhšej trase. Ten bicykel je v tom momente úplne nepoužitelný. Takže je vôbec možné niečo také opraviť aj počas výjazdu svojpomocne?

Jedná sa inak o Crussis One-Largo 8.9
Zobraziť komentár 20.10.2024 - 23:33:15
00
Ak je motor Bafang tak ti odchádza jednosmerné ložisko, ktoré je ako spojka. Môže to spôsobovať aj veľa vazeliny na tom ložisku tá zalepiť valčeky.
Zobraziť komentár 21.10.2024 - 07:16:08
00
arrow_leftVTV napísal:
Ak je motor Bafang tak ti odchádza jednosmerné ložisko, ktoré je ako spojka. Môže to spôsobovať aj veľa vazeliny na tom ložisku tá zalepiť valčeky.

Nie je tam Bosch motor. Ale ak by bola chyba v motore, tak po stlačení Walk assistu by to nefungovalo alebo nie? Ak stlačím Walk assist, tak sa točia aj pedále (a samozrejme aj reťaz)
Zobraziť komentár 21.10.2024 - 12:28:33
00
.....takže sa pos.al zase ratchet.....čelné ozubenie ktoré prenáša krutiaci moment z klukového hriadela na prevodník.Nájdi si na YT ako to vyzerá.Sučiastka za 5 euro.
Zobraziť komentár 21.10.2024 - 15:16:43
00
.....tu to máš,aby si to lepšie pochopil ako to celé funguje 20:00
https://www.youtube.com/watch?v=P_T3YRGc9Qg&t=1437s
Walk asistent (pojazd) s týmto nemá nič spoločné
Zobraziť komentár 21.10.2024 - 16:47:15
00
keyboard_arrow_up