Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_leftsorcerer napísal:
zatiaľ stále platí že z väčšiny ebajkov sa dá baterka vybrať bez nejakých komplikácií, čiže spomenuté Cube a Radon, potom Conway, Ghost, Moustache, KTM, Lapierre, Commencal, Focus, Merida, Haibike, Giant, Canondale, atď. atď., všetky značky mi ani nenapadnú
na opačnom póle je napr. Mondraker, Orbea, Kellys

myslíš tak, že dajú sa vybrať v zmysle že môžem ich nabíjať mimo bajku?

arrow_leftJanooTN napísal:

jj toto by mohol byť smer. nemám s tým problém kúpiť aj mimo SK, veď servisné centrá shimano aj bosch sú aj u nás. a Cube pokiaľ viem sú tiež u nás bežne kúpiteľné aj dostupné.
Zobraziť komentár 16.08.2024 - 20:49:01
01
áno tak, baterku vyberieš a vezmeš kam chceš
Zobraziť komentár 17.08.2024 - 06:46:20
10
nasiel som protichodne info na internete, kto mate motor panasonic . . . v jednej recenzii sa pise, ze pri max ryxhlosti odpaja kultivovane, ze si to clovek ani nevsimne, v druhej uvadzaju ako zapor ze odpaja skokovo, trhane . . . .
Ma volnobeznu spojku? Nasiel som ze nie
Existuje moznost upravit davkovanie vykonu na jednotlive stupne pripadne vratane zmeny kadencie pre uplatnenie pripomoci? Tiez uvadzane v jednej recenzii ze taha uz od nizkych kadencii, v druhej ze sa sprava trhane pri kadencii pod 60 . . . . .
Ako sa v tom ma clovek zorientovat? Nie vsade mi pocijau bike na 2-3 dni na odskusanie :-)
To iste by som sa chcel spytat o motore Bafang 410 . . . .
Zobraziť komentár 19.08.2024 - 07:31:35
00
Jazdil som Panasonic GX ultimate a zamna:
Taha krasne rovnomerne odspodu
Je velmi silny
Odpajanie som nepostrehol, az som zistil ze idem cez 25 a taham zasvoje
bez dopomoci, vypnuty isiel uplne bez akehokolvek odporu. Resp. ja som ziaden necitil
Zobraziť komentár 19.08.2024 - 08:55:09
01
dik za info . . .
Zobraziť komentár 19.08.2024 - 09:12:39
00
Trek má jedno z najľahších a najrýchlejších riešení na vybratie a osadenie batérií.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
A v cene do 5,000 sa dajú kúpiť pekné stroje.

arrow_leftluky64 napísal:
jj toto by mohol byť smer. nemám s tým problém kúpiť aj mimo SK, veď servisné centrá shimano aj bosch sú aj u nás. a Cube pokiaľ viem sú tiež u nás bežne kúpiteľné aj dostupné.
Zobraziť komentár 19.08.2024 - 12:22:05
12
arrow_leftcipo11 napísal:
Trek má jedno z najľahších a najrýchlejších riešení na vybratie a osadenie batérií.
A v cene do 5,000 sa dajú kúpiť pekné stroje.

Ale nechápem, prečo k nemu nedávajú lepiacu pásku ? :D :rofl: :wasntme:
Zobraziť komentár 19.08.2024 - 12:53:46
03
arrow_leftsorcerer napísal:
zatiaľ stále platí že z väčšiny ebajkov sa dá baterka vybrať bez nejakých komplikácií, čiže spomenuté Cube a Radon, potom Conway, Ghost, Moustache, KTM, Lapierre, Commencal, Focus, Merida, Haibike, Giant, Canondale, atď. atď., všetky značky mi ani nenapadnú
na opačnom póle je napr. Mondraker, Orbea, Kellys

Kellys ma dnes uz velmi jednoduche a dost sikovne vyberanie baterie hlavne co sa tyka eFullov. Starsie ebiky mali plne zabudovane baterky, ale dnes uz maju celu flotilu s vyberatelnymi a na tych fulloch hlavne nevyberas cez dieru v rame, ale vysuva sa zospodu a baterka je pevne uchytena 6tkou imbusom. Takze nic nedrkoce, nevrzga, nevypadava

video nacasovane na vyberanie

a maju to aj na fulle na panasonicu
https://kellysbike.com/sk/horske-c989/theos-r50-p-magic-green-29-275-725-wh-p74522
Zobraziť komentár 19.08.2024 - 15:43:54
02
"Kellys ma dnes uz velmi jednoduche a dost sikovne vyberanie baterie hlavne co sa tyka eFullov."

No a teraz skus vytiahnut bateriu v pivnici bez stojana :-).
Zobraziť komentár 19.08.2024 - 20:48:32
04
„Áno, Kellys má naozaj jednoduchý systém na vyberanie batérie, hlavne pri eFull modeloch.
Ale skúsiť vytiahnuť batériu bez stojana, to je iná káva! ?“
zahranicneonlinekasina.com
Zobraziť komentár 19.08.2024 - 22:35:59
01
Ja mam Render a baterka je von za 10s a nepotrebujem žiadne stojany ani špeci tools.Iba odomknem kľúčom
Zobraziť komentár 19.08.2024 - 23:11:06
01
Normalne ju vytiahnes ked bike stoji na kolesach nepotrebujes ziaden stojan.
Zobraziť komentár 19.08.2024 - 23:23:41
00
Doteraz nechápem, prečo niekto vymyslel ebajk so zabudovanou baterkou, ktorú nemôžem vybrať či už kvôli nabitiu mimo bicykla alebo kvôli skladovaniu.
Osobne by som taký nekúpil. Mám ešte bez integrovanej baterky, ale vyberiem ju kľúčikom do 5 sekúnd, rovnako aj vložím späť.
Zobraziť komentár 20.08.2024 - 06:44:26
01
taký môj predpoklad, kvôli tuhosti/hmotnosti rámu. keď je rám bez veľkého otvoru na baterku, nemusí byť taký masívny, výsledkom čoho je nižšia hmotnosť rámu a asi aj menej spotrebovaného materiálu. pre mňa je tiež jedna z priorít ľahko vyberateľná baterka.
Zobraziť komentár 20.08.2024 - 06:48:44
00
Moje paranoidne druhe ja drzi bateriu vzdy mimo bajku (mam "vyhodu", ze bateriu mozem nabijat len vytiahnutu). :-)
Zobraziť komentár 20.08.2024 - 07:31:22
00
keyboard_arrow_up