Hlavne tá obratnosť najmä v zložitejšom teréne. Na 27,5ke sa dá bicykel o hodne lepšie uložiť do rôznych utiahnutých zákrut, ale aj nájazdy do rýchlych klopeniek sú omnoho lepšie a malé
koleso vzadu tuhšie. Samozrejme kto jazdí len zvážnice tak takéto koleso stráca hodne energie pri výšľape, preto vlastne začali na maratónoch jazdiť 29ky. Pri 27,5 na elektrike to ale nie je tak cítiť, ale na slabej elektrike ako mám napríklad ja to už je poznať, preto ja som mal pred touto novou elektrikou starú prerobenú na 29 napriek tomu, že to oficiálne tak nebolo v predaji. Okrem toho je na
bicykloch s mullet (29/27,5) ako veľká nevýhoda stred položený nižšie. Sú určité typy ťažkých terénnych pasáží - skalné hrany, alebo silne odklopené úseky traverzov, kde to človek potom chytí buď za kryty motora, alebo ho rovno zachytí kľuka o skalu a v lepšom prípade sa len omlátia kľuky v horšom to rozbije postupne ložiská v motore. Okrem toho sa dá takto v nevinne vyzerajúcom priamom, ale odklopenom traverze veľmi ľahko skončiť v kotrmelcoch pod chodníkom.
Takže zhruba toľko k 27,5 ke koliesku vzadu a úvahách okolo neho.