packu, aby nebolo treba pedalovat stale, na tento ebike
https://www.hypernakup.com/p/5884/elektrobicykel-g21-lexi-graphite-black-ebike-ebicykel-ebike-do-mesta-prace-predaj-lacny
Majitelia ebajkov chodia prudiť cyklistov, že nemajú odrazky, reflexné pásky, odrazky na pedáloch, čím hrubo borušujú zákon? Alebo že jazdia komy na hrádzi, cyklocestách etc? Alebo v národných parkoch? No ja ten dojem nemám.
Ako sorry. Odkedy sledujem posledný mesiac cyklo fóra, tak zisťujen, že najviac retardov je medzi cyklistami. Odporúčam české bikeforum. To je čistá psychiatria.
Celé si to nepochopil, ale radšej sa už vyjadrovať nebudem, keď som teda ten retard. Niekedy treba viac čítať a menej písať.
Múdro píšeš. Ako prídu k tomu praví cyklisti, ktorým sa pod kolesá motajú na ebajkoch na cyklocestách kripli a bránia im prekonávať ich PR na strave.
Ako sorry. Odkedy sledujem posledný mesiac cyklo fóra, tak zisťujen, že najviac retardov je medzi cyklistami. Odporúčam české bikeforum. To je čistá psychiatria.
Tak sa potom choď spýtať na e-babeta.com a nie sem. Proti klasickým nečipnutým e- bajkom nič nemám, ale jazdiť s nejakou páčkou, alebo čipnutým byciklom a ohrozovať iných ľudí je už teda niečo cez. Keď chce niekto jazdiť viac ako 25km/h nech šlape za svoje a nie na čipnutom e-bajku (či už s páčkou alebo bez). Najhoršie je, že toto požívajú ľudia ktoríi nevedia bajk poriadne ovládať ani v nižžších rýcholstiach a nie ešte čipnutý. Bez čipu by v živote tak rýchlo nejazdili a neohrozovali tým iných. Ak by niekto chcel rýpať, áno mám nečipnutý e-bike aj klasiku a striedam to.
A ano memozes ist po cyklochodniku na motorke. Mas predsa cestu, tak naco sa trepes na cyklochodnik s motorkou??? Ci ked pojdem 20 iba drzanim plynu mozem ist na cyklochodnik podla teba???
Ale prekvapeny som neni, ludia sa vzdy snazia ..... so systemom, a cyklisti su v tomto specislisti.
Su legalne sposoby ako zmenit zakon. Smelo sa dotoho pusti.
250W motor
Akceleracna packa
Riadiaca jednotka
Tachometer
Baterie vlozene za sebou do ramu kde sa zasuva sedlova trubka (mohli by sa zmestit). A co som pozeral tak TruiLife baterie v cine uz predavaju o kapacite 3.7v 9800 mha takze 10 kusov by bolo az az na dojazt s mojou miernou dopomocou (robim casto krat denne okolo 60 km).
Ja si myslim, ze co sa tyka bezpecnosti, podstatne je ako rychlo clovek jazdi, a nie, ci pedaluje alebo nepedaluje
je tam celkom pekny popis ohladom zakonu a pouzivania.