Je ti jasne ze ked to urobis tak budes porusovat zakon.
Aby sme neboli prilis papezskejsi ako papez /inak ten bicykel ma svoje opodstatneni/ .. tak podla mna je uplne jedno, ci mas packu, ktorou ides dopredu, alebo to aktivujes len pohybom nohy bez namahy /turbo mod, ekolobezka/. Zakon nech si hovori co chce, pretoze uz davno motory nemaju 250w, ale bezne 700w a viac a tym cely ten zakon je na dve veci. Zakone je vzdy robeny za nejakym ucelom a ked sa obchadza ako moze, tak za kazdu cenu dodrziavat nejaky nezmysel pro forma je nezmyselne.
jo, len vsetky ebiky su podla zakona slapacie, som to kupil, aby som nemusel chodit s mhd koli korone, len teraz su aj servisy zavrete, kde by to snad mohli spravit
Pozri či nemáš niekde poblíž riadidiel nezapojený konektor. Bývajú tri: dva na brzdy, jeden na akc. páčku a jeden na odpojenie mot. pri radení /gear senzor/. Vyzerá to možno takto.
Je dosť možné, že niektorý s tých konektorov je na plyn. páčku. Len s pripojením opatrne aby si si neodpáli riadiacu jednotku, stačí prehodiť jeden kábel a máš vymalované. Skús im napísať možno poradia. Oslov viacerých predajcov aj CZ napr. EVbike a pod.
Mam doma robeny ebik technika elektro je od e-pohon.cz. Akceleracnu packu tam samozrejme mam ale aj keby som pass senzor mohol pripojit tak ho nemam. Mam namiesto neho tempomat ako v aute. Teraz k akc. packe .Na obrazku je riadiacka a potom uz len pripojis. Ak mas seriovku tak to bude tazke lebo ziadny predajca nic nechce poskytnut. Chcemu zapojenia , a vyznam konektorov.
Ta akceleracna packa mi vychadza ako najlepsie a najekologickejsie riesenie (a zakazu to). Rozmyslam, ze si postavim nieco asi v zneni:
250W motor
Akceleracna packa
Riadiaca jednotka
Tachometer
Baterie vlozene za sebou do ramu kde sa zasuva sedlova trubka (mohli by sa zmestit). A co som pozeral tak TruiLife baterie v cine uz predavaju o kapacite 3.7v 9800 mha takze 10 kusov by bolo az az na dojazt s mojou miernou dopomocou (robim casto krat denne okolo 60 km).
Celý tento zákon ohľadom elektrobicyklov a ich obmedzení robila banda byrokratických idiotov a tak aj vyzerá. Zákony ktoré priam volajú na to aby sa porušovali asi nie sú moc v poriadku. Výkon 250w ešte ujde aj keď kľudne môhol byť o 100 - 200w vyšší. Nikomu ale nemôže dávať zmysel obmedzenie rýchlosti na 25 km. Keby bola povolená napr. 35km myslím, že 90% cyklistov či už horských, alebo trekingových - cestných bola spokojná a nehrozil by ani masový "úhyn" cyklistov vplyvom neprimeranej rýchlosti. Bol by však nanajvýš prospešný úhyn všetkých idiotov, ktorí takéto zákony vyrábajú !
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
na motore je pisane
BN2-36V 250W 20`` 190300844
QC passed
Aby sme neboli prilis papezskejsi ako papez /inak ten bicykel ma svoje opodstatneni/ .. tak podla mna je uplne jedno, ci mas packu, ktorou ides dopredu, alebo to aktivujes len pohybom nohy bez namahy /turbo mod, ekolobezka/. Zakon nech si hovori co chce, pretoze uz davno motory nemaju 250w, ale bezne 700w a viac a tym cely ten zakon je na dve veci. Zakone je vzdy robeny za nejakym ucelom a ked sa obchadza ako moze, tak za kazdu cenu dodrziavat nejaky nezmysel pro forma je nezmyselne.
https://kola-cirkl.cz/brzdove-a-akceleracni-packy/40404-akceleracni-packa-apache-energy-a-elektronica.html
je tam celkom pekny popis ohladom zakonu a pouzivania.
Ja si myslim, ze co sa tyka bezpecnosti, podstatne je ako rychlo clovek jazdi, a nie, ci pedaluje alebo nepedaluje
250W motor
Akceleracna packa
Riadiaca jednotka
Tachometer
Baterie vlozene za sebou do ramu kde sa zasuva sedlova trubka (mohli by sa zmestit). A co som pozeral tak TruiLife baterie v cine uz predavaju o kapacite 3.7v 9800 mha takze 10 kusov by bolo az az na dojazt s mojou miernou dopomocou (robim casto krat denne okolo 60 km).