Kategórie
Bike-techBAFANG motor - skúsenosti / recenzie # e-bike # recenzie # nákup bicykla # skúsenosti # poradenstvo # elektromotor # technické otázky # cykloservis
Zdravim. Som zaciatocnik, tak by som potreboval poradit.
Mate niekto dlhodobejsie skusenosti s motormi BAFANG? Jeden predajca mi ich celkom odporuca, iny ma od nich odhovara kvoli servisu.
Moja dilema je totizto kupa e-biku. Jazdeny Haibike SDURO hardseven 4.s najazdenymi 400km, motor yamaha bat 400wh
Alebo novy CTM pulze pro. BAFANG bat 576WH..
Jazdit budem stredne narocny teren.cca 60-70 percent..ostatne cesta.rozpocet cca 1400-1600
Vdaka za kazdu odpoved
posledný komentár: 14. 10. 2020 o 6:43
posledný komentár: 23. 4. 2020 o 22:31
Akcia -10% Giant RIDECONTROL EVO redukcia držiaku počítača, 31.8 mm
27,99 €
-10%
MOC 30,99 €
Výpredaj savings Bosch PowerTube BBP3760 Horizontal batéria, 625 Wh
467 €
savings
MOC 699,90 €
Pošli odkaz na konkrétní kola, ne jen motor dělá bike.
https://sport.bazos.sk/inzerat/97130170/Preda-e-bike-Haibike-SDURO-HardSeven-4.php
https://www.houseofbike.sk/hardtail-elektrobicykle-29/34180-ctm-elektrobicykel-pulze-pro-matt-black-white-2019.html
Mam Apache Manitou CX (teda s Bosch motorom). Priame zrovnanie priblizne rovnakych bicyklov by sa dalo, az si odniekial z vychodu. NIzky podvozok potvrdzujem, ale to je problem mnohych ebikov, ze motor sa dava velmi nizko kvoli stabilite.
Mám cca 1200 km a zatiaľ plná spokojnosť. Akurát dnes som objednával nové platničky, hoci niektorí píšu, že najazdili na nich 2000 - 2500 km. Kopce sú kopce.
Výhodou je, že na displeji si v menu nastavíš rýchlosť akú chceš. Mám 27 km/h, skúšal som asi 40 a to je už neefektívne jazdenie, nakoľko odpor vzduchu je enormný.
Akurát mám jednu nevýhodu, dokážem zresetovať aj ODO. Ak zapínam a cca 5 x stlačím krátko a raz dlho, zresetuje mi všetko do továrenského nastavenia. Nakoľko viem, kedy to robí, tak sa dá tomu vyhnúť a zapínať to tak ako treba, vtedy to funguje korektne.
Dísplej mám 850C. Knižku jázd a kilometre si vediem aj v papierovej podobe.