Idem si po radu.
Chcem na mojom drakovi vymeniť brzdy za niečo lepšie ako SRAM G2 R.
Čo poviete na tieto ? Vyzerajú zaujímavo a aj cena teraz. Má s nimi niekto skúsenosť ?
Osobnú nie, ale montovali sa v 2020/2021 na niektoré "lepšie" Haibiky a Ghosty a zákazníci boli spokojní... A to aj takí, čo tomu vedeli občas pekne naložiť... Či to ale bude naozaj reálne lepšie ako G2 R, to si netrúfam povedať...
herri13 aké platničky používaš na tých tvojich Sramoch? Mám g2rs +metalické platne, kotúče sram hs2(hrubšie ako pôvodné sram kotúče) jazdím bikeparky a enduro traily a tie brzdy brzdia dobre. Na zjazďáku mám Shimano Zee, mal som magury mt5 na bio biku a nemôžem povedať, že by tie Sramy brzdili horšie.
herri13 aké platničky používaš na tých tvojich Sramoch? Mám g2rs +metalické platne, kotúče sram hs2(hrubšie ako pôvodné sram kotúče) jazdím bikeparky a enduro traily a tie brzdy brzdia dobre. Na zjazďáku mám Shimano Zee, mal som magury mt5 na bio biku a nemôžem povedať, že by tie Sramy brzdili horšie.
gronkjear Zákaznícka podpora•
16. 12. 2023 o 15:38
Mam starsiu generaciu Slate, maju uz snad 6-7 rokov. Odvzdusnoval som za tu dobu mozno 2-krat, inak sa ich nechytam, brzdia dobre, paka ma masivnejsi, akoby moto-feeling, treba vsak urcite kvalitne platne a kotuce - pozeram, ze tieto EVA su dizajnovane pre tie ich 2.3 mm kotuce, to moze byt dobra volba. Platne od Galferu k tomu a moze to byt pohodlne brzdenie, pozeram ze ta cena je aktualne bezkonkurencna na tom B-D
Celkově jsou moje zkušenosti s TRP Slate Evos dobré. Nejsou to nejsilněji svírající brzdy na trhu, ale vzhledem k ceně jsou spolehlivé a konzistentní s úctyhodnou brzdnou silou. Za pouhých 20 dolarů více než Slate T4s je vidím jako dobře vynaložené peníze a je to znatelný rozdíl ve výkonu. Za 140 $ (přední, zadní) to dává Slate Evos do ringu s Magura MT5 a brzdami SRAM G2 R. Výběr mezi Magurami a TRP je mnohem těžší volbou (pro mě) než TRP a SRAM a Slate Evos jsou stále o 50 dolarů levnější na brzdu než 4pístkové SLX od Shimana.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mam tam Galfery platne aj kotuče.
Celkově jsou moje zkušenosti s TRP Slate Evos dobré. Nejsou to nejsilněji svírající brzdy na trhu, ale vzhledem k ceně jsou spolehlivé a konzistentní s úctyhodnou brzdnou silou. Za pouhých 20 dolarů více než Slate T4s je vidím jako dobře vynaložené peníze a je to znatelný rozdíl ve výkonu. Za 140 $ (přední, zadní) to dává Slate Evos do ringu s Magura MT5 a brzdami SRAM G2 R. Výběr mezi Magurami a TRP je mnohem těžší volbou (pro mě) než TRP a SRAM a Slate Evos jsou stále o 50 dolarů levnější na brzdu než 4pístkové SLX od Shimana.
Ešte nijako 😂 neviem sa rozhodnuť do ktorých ísť.