Zdravím, chcel by som si kúpiť horský elektrobájk a vôbec sa v tom nevyznám. Chcel by som do toho investovať maximálne 2000€.Už som čo to pozeral, dosť ma zaujali Scott a Haibike.A vôbec neviem, či je lepšie mať poháňanú reťaz, predné, alebo zadné koleso. Ďakujem za odpovede.
dnes som prvýkrát testoval môj bullsik...115km, prevýšenie 1225 metrov,čas jazdy 4:15. priemerná rýchlosť 27,4km, maximálna rychlosť 61,2km...Trať: PP-KK-Belanská jaskyňa-Tatranská Lomnica-Starý Smokoves-Strbské pleso-Strba-Šuňava-Svit-PP, bateria vypla pri 114 km
Cavte chalani.....sa tu dako natahujete.....e-bike je tazsi to ano.....ale ak si nezapnes asistenciu tak ides ako na normalnom bike / teda ak nemas priamy motor s regeneraciou/ a aspon viac trenujes - kedze je bike tazsi. V terene to sice zavana castejsim defektom. Takze ja to vidim tak ze e-bike moze sluzit velmi dobre a vlastne je to jedina moznost ako spristupnit sport a bike ak ma niekto zdravotne problemy./nastastie nie moj pripad/ ale skuste s potiazami s chrbticou, platnickami, porucha svalov a kooopec ineho vystupat kopcisko na bike....rovinka tymto ludom ide v pohode a kopec? Motor pomoze a kopec sa zrazu zda ako rovinka.....Isteze da sa aj tak ze ides ako na motorke bez pedalovania, alebo naplno motor a naplno pedalujes ...to potom je kombinacia zakerna, sportujes a trenujes ako na normalnom bike ale priemerne rychlosti a dojazdove vzdialenosti su uplne inde.....Samozrejme vzdy treba mat v merku zakon....na ceste a cyklochodniku : do 25km/h alebo 250W
dnes som prvýkrát testoval môj bullsik...115km, prevýšenie 1225 metrov,čas jazdy 4:15. priemerná rýchlosť 27,4km, maximálna rychlosť 61,2km...Trať: PP-KK-Belanská jaskyňa-Tatranská Lomnica-Starý Smokoves-Strbské pleso-Strba-Šuňava-Svit-PP, bateria vypla pri 114 km
si robis srandu? 1200 metrov sa tu da spravit aj na 30 kilometroch.
hrebenovka BA-Nove Mesto nad Vahom ma 5000 metrov prevysenia a tiez je to nieco nad 100 km. lto - ty to vies lepsie, oprav ma ak to mam zle
milanko vsak by ti baterka zdochla uz v polovicke trate a podho na vlak domov
si robis srandu? 1200 metrov sa tu da spravit aj na 30 kilometroch.
hrebenovka BA-Nove Mesto nad Vahom ma 5000 metrov prevysenia a tiez je to nieco nad 100 km. lto - ty to vies lepsie, oprav ma ak to mam zle
Veď samozrejme, preto sa voláte Poddunajská nížina, kua si rob prdel z iných kua !!!!!!!!!
milanko, ty si ozaj suci len do vtipkara.... ja viem urobit 1200 vyskovych na 50km v Malych Karpatoch v sedle .... ale..... kludne pridite k nam na "rovinu" a dame si taky Rostun..... .... paradny vyhlad je tam !!
No zbohom, ďalší, ktorý to berie takto, kua chlapi, toto nieje písí hra, toto je realita !!!!! Ale kľudne, ak tam máte 5000 výškových na sto kiláčov, tak tu nemám pod Tatrami čo hľadať, potom fakticky my sme na rovine !!!!!!!!!!!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja terazky odkedy mám odblokejšn dávam priemer 35 kiláčov.
môžem len cez vikend...ale rád sa pridam..len neviem či vam budem stihať
Neboj, budeš stíhať, veď ja chodím s dôchodcom a ten stíha, no je pravda, že kým ma dobehne, tak urobím aj päť fotiek.
btw daj nejaku fotku, tvoj bajk+konciare
Nemozes mat priemer 35 kmh, to je moc po lese. Tolko mam po ceste s autami.
zajtra je pekny čas dame jazdu?
Krasny dojazd pri tom prevyseni.
zajtra je pekny čas dame jazdu?
Idem zajtra Šuňava, Liptovská Teplička, Kravany.............Ak chceš, tak zhruba okolo 10 00 Am budeme pri Šuňave, alebo ak, tak brkni na 0904306763.
Paradna trasa, cisto pre "enduro" bike
hrebenovka BA-Nove Mesto nad Vahom ma 5000 metrov prevysenia a tiez je to nieco nad 100 km.
lto - ty to vies lepsie, oprav ma ak to mam zle
hrebenovka BA-Nove Mesto nad Vahom ma 5000 metrov prevysenia a tiez je to nieco nad 100 km.
lto - ty to vies lepsie, oprav ma ak to mam zle
Veď samozrejme, preto sa voláte Poddunajská nížina, kua si rob prdel z iných kua !!!!!!!!!