Zdravím, chcel by som si kúpiť horský elektrobájk a vôbec sa v tom nevyznám. Chcel by som do toho investovať maximálne 2000€.Už som čo to pozeral, dosť ma zaujali Scott a Haibike.A vôbec neviem, či je lepšie mať poháňanú reťaz, predné, alebo zadné koleso. Ďakujem za odpovede.
Presne tak ako písal tu jeden borec, aj keď je tam elektromotor šliapať musíš stále, ináč ti vypne motor, takže nieje to celkom tak, že sa na elektrómášine nezapotíš a ako už bolo písané, má táto mašina okolo dvadsať kíl!!!!!!!§§
No konečne to niekto pochopil!!!!!! Kongratulejšn end stendingovejšn. Ale nie až celkom tak, dostal som sa hocikde, ale bol som zničený ako Čínska hračka
Elektrobike a zdolavanie nejakych met je to iste, ako sa nechat vyviezt na Mt. Everest vrtulnikom
Ale pokial to zo zdravotnych dovodov niekomu pomoze, budis. Mozno by som aj ja zacal v takom pripade nad tym uvazovat.
A co bude uzitocne na tom, ze sa bude tlupa nie najmladsich panov prehanat 45 km/h po lese namiesto toho, aby sa vozili vlastnymi silami primerane schopnostiam?
Neviem. Asi by som sa obaval, ze sa zena pokusi ma zbavit svojpravnosti ak by som sa chystal kupovat dalsi bike, tak musim "dosluzit" s terajsim fullom. Ale vazne kedysi na jar som narazil na dvojicu seniorov s e-bikmi, ktori by asi inak sedeli v parku na lavicke a takto si este mozu uzit nenarocne trasy, takze nezavrhujme. 2 Milanko40 Nerozpravaj o veciach ktore este nepoznas - staci ked takych mame plne televizne noviny.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale pokial to zo zdravotnych dovodov niekomu pomoze, budis. Mozno by som aj ja zacal v takom pripade nad tym uvazovat.
PS - a tiez uz niesom najmladsi
čo je to mi starci ???
cca
bez urážky ...... ale "lenivý zasran" ....
bez urážky ...... ale "lenivý zasran" ....
Neurazil som sa ujo dôchodca.
2 Milanko40 Nerozpravaj o veciach ktore este nepoznas - staci ked takych mame plne televizne noviny.
pista v sedemdesiatke preto nepotrebuje elektropohon, lebo do 70-ky ziadny nepouzival , vsetko si poctivo odkrutil