dnes som to pred stedrym vecerom konecne mal cas asi hodinu a pol pojazdit a otestovat. Je to parada, a super navykove. Neistota trvala len par sekund ked som prvy krat pridal plyn a necakal som taky odpich potom som si vsak uz rychlo zvykol, aj na udrziavanie rovnovahy, pracu s brzdou a tiez na nizky podvozok. Vydrzalo to bez ujmy aj dost prechodov cez obrubniky. Ked uz svietila len posledna dioda zo styroch, tak som citil zretelny ubytok vo vykone, ale na dojazd to v pohode stacilo.
Celkovo je to super sranda. Predtym som sa trochu obaval, ako vobec na takom labilnom vehikli budem v spickach jazdit a ze som mal radsej kupit skladacku, no teraz mam podobny nazor, aky som cital v jednej recenzii: "Tesim sa na kazdu cestu do a z prace."
kedze na tej kolobezke xiaomi nie je tachometer ani ziadny displej, tak je dobre stiahnut si appku do mobilu. V navode radia oficialnu Mi Home, no tam sa treba registrovat a dokonca to chce aj telefonne cislo a este aj akesi verifikacne cislo, tak som to hned zmazal. V ponuke su aj tak mnohe dalsie free appky, zvolil som m365 Dashboard.
Vidno tam vsetko co treba a k tomu napriklad aj napatie jednotlivych segmentov baterie.
no aspon ta rychlost by ma zaujimala. Da sa to riesit cez tu appku a potom sparovat cez fitness band, nieco ako na obrazku copyrightimage.winudf.com image.winudf.com
samotny mobil by som na tie riaditka nedaval, vsak by to hned upadlo
Cakal som , kedy to znovu napises. Ked niekto nie je schopny rozlisit dopravu (do prace napr.) od sportu (konicek,volny cas, sport), potom mu neostava len vypisovat bludy, len aby mohol zadrapovat. Ja jazdim autom, skoro denne, napriek tomu ebike nemam, ale e-kolobezku kludne. Hadaj preco, ty mudrak .. a zacni trosku rozmyslat.
Na e-kolobezke chodim len kvoli tomu ze nechcem prist spoteny a je to praktickejsie na tych par km. Bike vytiahnem na aspon 2h inac to nema ani cenu.
E-bike moze byt zaujimavy na z2 ked chcem ist rychlo ale to uz by som skor uvazoval o TT biku. Ale ten pocit ze predbieham ludi s motorom by mi vadil
Sice sa to nezda, ale dnes bol idealny cas ist do prace na kolobrnde. Oficialne bolo -5, no svieti slnko a je prijemne. Aj som po ceste jedneho na xiaomi videl, skoda mal som ist aj ja. No aspon som sa presiel, busom ma to nebavi.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
dnes som to pred stedrym vecerom konecne mal cas asi hodinu a pol pojazdit a otestovat. Je to parada, a super navykove. Neistota trvala len par sekund ked som prvy krat pridal plyn a necakal som taky odpich
Celkovo je to super sranda. Predtym som sa trochu obaval, ako vobec na takom labilnom vehikli budem v spickach jazdit a ze som mal radsej kupit skladacku, no teraz mam podobny nazor, aky som cital v jednej recenzii: "Tesim sa na kazdu cestu do a z prace."
Vidno tam vsetko co treba a k tomu napriklad aj napatie jednotlivych segmentov baterie.
Autor sa rozhodol vymazať svoj účet spolu s obsahom, ktorým do fóra prispel.
samotny mobil by som na tie riaditka nedaval, vsak by to hned upadlo
https://www.alza.sk/streetscooter-work-pure-d5266287.htm
“nie som lenivec, nepotrebujem ebike,
som este vacsi, potrebujem ekolobezku”
Mne len vadi oznacenie kazdeho eBikera za lenivca.
☮️
E-bike moze byt zaujimavy na z2 ked chcem ist rychlo
https://www.alza.sk/vxt-2-quadro-cierno-zelena-d5136745.htm
--
ale tak stale lepsie nez henten bullshit za 47000
https://www.alza.sk/sport/eljet-cruiser-d5312221.htm
https://www.alza.sk/vxt-2-quadro-cierno-zelena-d5136745.htm
--
ale tak stale lepsie nez henten bullshit za 47000
Chyba moznost dobijania v byte a s tou limitujucou rychlostou budes brzdou skoro vsade mimo centra
https://www.ecoauto.sk/stvorkolka?utm_campaign=azet-katalog&utm_medium=profil&utm_source=azet.sk