Myslel som si , ked som to ale vyhladal, tak sa to dost pouziva vsade, dokonca tak pomenovali aj nejake model(y) a aj stranky su s tym nazvom. Inak v Alze zdrazila na 490 , hmm
mate niekto skusenost s porovnanim xiaomi m365 a kugoo s1?
je v dobrej cene, do 300eur s dovozom a dph, parametre ma rovnake ale dojazd ma 30km, nosnost 120km a rychlost 30km/h
Defekt som opravoval 3 tyzdne dozadu. Veru nic prijemne, trvalo mi to asi hodinu. Esteze mam doma aj kovove mont paky, inak by som to asi nedal. Po nahodeni plasta som zistil, ze som ho dal v protismere (vobec som na to nedaval pozor), ale menit to nemienim, pockam radsej na dalsi defekt.
ja som dostal defekt zatiaľ len na zadnom kolese pred rokom a pol. Vtedy som vymenil za ten plný gumený plášť. Ale bolo treba spraviť viac úprav. Káblik ku zadnému svetlu sa prediera o koleso(je hned pod blatníkom) vŕzga pánt-úž sú na to také gumové sady. Ale inak je to dobrá kolobežka. Kúpil som ju pred dvomi rokmi za 248€ vrátane pošty(šlo to vlakom cez polsko)
Ktosi tu písal že ho bolí zápästie keď musí stále držať plyn, ale je tam tempomat, čiže vyriešené.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.alza.sk/opener-blackfly-d5448565.htm?o=1
https://www.cas.sk/clanok/791977/rezort-vnutra-navrhuje-nove-pravidla-na-cestach-10-prevratnych-zmien-pre-vodicov/
Autor sa rozhodol vymazať svoj účet spolu s obsahom, ktorým do fóra prispel.
je v dobrej cene, do 300eur s dovozom a dph, parametre ma rovnake ale dojazd ma 30km, nosnost 120km a rychlost 30km/h
Komentare k tomu z tutorialov na youtube:
- No lies, it was extremely hard... Tho used 2 forks instead of plastic levers. p.s. scratched the whole wheel.
- I thought I was a man, and then came the day that I had to change a tyre on the Xiaomi M365.
- Dude how did you put that tire back on? I've tried every tool imaginable, it's extremely tight!
- YOU SHOULD MAKE A VIDEO ON HOW TO PUT ONE UP! Its almost impossible
- i took faking 6hrs of trying and i did not manage to put taht F4387er inside!!!
Autor sa rozhodol vymazať svoj účet spolu s obsahom, ktorým do fóra prispel.
a tie solid tyres sa daju nahodit v pohode, ci tiez je to taky porod?
celkom zábava
Ktosi tu písal že ho bolí zápästie keď musí stále držať plyn, ale je tam tempomat, čiže vyriešené.