Pozdravujem. Koketujem s predstavou zakupit nejaku prestavbovu sadu na Bike. Mate niekto skusenosti so suciastkami, alebo celou sadou objednanými z Ciny? Napriklad z Aliexpressu? Je tam toho vela a tazsie sa v tom zorientovat. Alebo takyto nakup nema význam?
Technicky to zaplatenie cla a dph je urcite mozne. Chodili mi takto zasielky z USA cez ebay, aj ked ebay ma na to speci kolonku ako priplatok. Takze verim, ze ked cinan chce, vie to tiez poslat uz ako preclene a nejako to u nas zaplatit.
Tiež je možné, že to majú už v EU a neposielajú to z Číny.
Ešte by ma zaujímalo ako je to riešené keď sa sada dáva na hydr. brzdy. Lebo všade vidím len brzdy lankové. Niečo tam píšu, že to treba napísať do objednávky ale nič o tom ako je to poriešené.
Neviem ako je toto, ale ak cinan dava "garanciu" neplatenia cla a v pripade ze ho budete musiet zaplatit tak je to o tom ze cinan sa spolieha na postranne cesticky - teda ze balik nebude hyteny colnikmi - a tie co su tak preplati zo ziskov tych co neboli. Toto nemusi platit v pripade ze ma eu sklad
z aliexpress uplne v pohode, bez cla a dph, všetko platil predávajuci,....bicykel som včera konečne kompletne dokončil a maximálna spokojnosť. Predajcovia z aliexpresu, vacsinou maju medzi sklady v EU, je plno detailných návodov na montáž, na youtube.....
Poobede došla sada 500W, 36V 19,2Ah bat. s Ali. Žiadne clo doručené s NL behom cca 7 dní. Najskôr prišla len bateria ale bola 48V 17.2Ah, ale takú som neobjednal. Predajca slúbil vyriešiť. Na druhý deň prišila komplet sada, takže mám 2 baterie. Pisal som predajcovi ten chce druhú bat. samozrejme vrátiť na jeho náklady.
Nahodenie trvalo v pohode asi 3 hod. Všetko sedí a funguje. Len s motora idú dva tenké kábliky a neviem načo sú, žeby svetlo? Jediná chyba je že tam nie je žiadny návod, ale na Youtube je kopec videi.
Bol som to po tme prebehnúť a má to neskutočnú silu. No uvidíme ako sa mi to bude páčiť.
By ma zaujimalo kam sa dava ta baterka na bajky so zenskym ramom, do ramu to nevojde, ledva tam vlezie flaska a dat to na hornu ramovku nejde lebo potom sa straca efekt toho znizenia a diskomfort pri nastupovani.
a to sa nebojis davat taku zataz na ten bike? a teraz nemyslim iba vahu (aj ked aj to je faktor) ale aj to ze sa nanom budes teraz zrejme prehanat ovela rychlejsie a kolesa, brzdy, vidla su lowend takze to nemusia vydrzat
Ak myslíš mňa tak nie. Ten bike je super, má nájazd cca 4000km za rok jazdenia bez jedinej závady. Ak nerátam 2 /slovom dva/ defekty. Brzdy sú tam Sh hydrauliky. Váži komplet 22.5kg.
Jazdí Tribeč, Marhat. Panskú Javorinu takže bez obáv. A to jazdim gumy Schwalbe Hurican. Takže v zjazdoch si dávam sakra pozor.
Motor 750W + 48V13Ah bateria (články LG) objednaná v apríli z Ali , poslané z českého skladu za 670 €...nabehaných takmer 900 km, zatiaľ bez jediného zaváhania, na biku som kôli pohonu nemusel nič meniť - ale chystám meniť reťaz, pílu za wide narow 34 -zubovú...90 % jazdím terén, polné cesty, hory...kapacitu nemerám, cykly nabíjania nepočítam, po jazde batériu nabijem, nikdy nejdem z baterkou na doraz - ani to nie je vhodné pre tento typ batérií...pri jazdení "bez námahy" po polných a lesných cestách bez prevýšenia a priemernou rýchlosťou 25 - 30 km/h prejdem cca 45 Km....inak - rpi takejto jazde využívam vzadu najmenšie 3 ozubené kolesá(asi budem musieť čoskoro meniť viackolo) a na motore asistenciu 3 - 5 z 9 stupnov asistencie...jednotku motora priebežne nastavujem(chystám sa dať späť stupne na 5 stupnov a zmenit priebeh na každom stupni...9 stupnov asistencie je zbytočne veľa...)...ak bude čas skrášlim dizajnovo umiestnenie batérie...chodievam na tom aj krížom cez polné cesty do práce...paráda..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ešte by ma zaujímalo ako je to riešené keď sa sada dáva na hydr. brzdy. Lebo všade vidím len brzdy lankové. Niečo tam píšu, že to treba napísať do objednávky ale nič o tom ako je to poriešené.
Nieco taketo
http://www.epohon.sk/Odpojovac-motora-na-Hydraulicke-brzdy-d130.htm
čo je silné? však stačí dať asistenciu akú potrebuješ
https://rockmachine.sk/2018/woman/catherine-60-27/gloss-white-blue-bronze
Su tam mechanicke kotucove brzdy. Niesom isty vykonom motora, aku z tych sad by ste odporucili ?
vikino1
Ako to lsape na tom Btwin ? Aky tam je motor? V pohode s tou velkou pilou ?
Novinka Rock Machine Catherine 40-27 dámsky bicykel, copper stone brown
589 €
Nahodenie trvalo v pohode asi 3 hod. Všetko sedí a funguje. Len s motora idú dva tenké kábliky a neviem načo sú, žeby svetlo? Jediná chyba je že tam nie je žiadny návod, ale na Youtube je kopec videi.
Bol som to po tme prebehnúť a má to neskutočnú silu. No uvidíme ako sa mi to bude páčiť.
Jazdí Tribeč, Marhat. Panskú Javorinu takže bez obáv. A to jazdim gumy Schwalbe Hurican. Takže v zjazdoch si dávam sakra pozor.
Použil si senzory na brzdy alebo gear senzor? Podľa obrázka asi nie.