Aj ja sa na to chystám .Chlapi a čo uchytenie batérie na rám ? Nebýva problém preťaženie dierok na košík u tenkostenných /bežných alu./ rámov? Alebo to treba ešte doriešiť individuálne? dik
S uchytením do rámu namiesto košíka na flašu problém nie je. Mám batériuhttp://www.epohon.sk/Bateria-Li-ion-36V-15-5Ah-Downtube-2A-nabijacka-d523.htm ktorá má 3,3kg, v zjazdoch jazdím pomerne agresívne, a batéria drží ako prikovaná, ale musím dodať že som si dorobil ešte jednu nitovaciu maticu, čiže uchytenie doku batérie mám na troch bodoch. Treba teda navrtať dieru a jednoducho skrutkou maticu nanitovať. Maticu kúpiš v železiarstve..tu máš postup, je to jednoduché a rýchle https://www.youtube.com/watch?v=PgG-4mm64qM
Alebo to poisti normalnou stahovacou paskou. Uz som takto instaloval 4 baterky a vzdy islo najst v tom spodnom drziaku miesto, kde som vyvrtal dve dierky a prevliekol pasku a nezavadzalo to baterke. Niekde aj na vrchu a na spodu som dal.
Prosím Vás, dokázal by mi tu niekto povedať či by šlo prestavať na ebike aj zjazdák ? Konkrétne Ctm Mons, ale ešte na 26-tkach. Najlepšie nejakým stred.motorom napr. Bafang, nemusí byť silný len aby som to mal ľahšie na kopec. Tento rám má okolo stredovej trubky hlavný čap zadnej stavby tak je otázne či by tam Bafang sadol a či by nebol moc nízko kedže to má 20 cm zdvih ? Dajte nejaké rady ohľadom elektrifikácie zjazdákov napr aký rám je kompatibilný s akým motorom... Ďakujem
Cavte vsetci, prave som v stadiu prerabky , (bafang) a zistil som ze pri rozete 44 zubov je kratka retaz. co by ste odporucili, dlhsiu retaz alebo zohnat prednu rozetu s menej zubmi??? napr. 36???
Cavte vsetci, prave som v stadiu prerabky , (bafang) a zistil som ze pri rozete 44 zubov je kratka retaz. co by ste odporucili, dlhsiu retaz alebo zohnat prednu rozetu s menej zubmi??? napr. 36???
Co to bolo za otazku?! Retz stoji 15€.
Ak chces drtit aj po terene, zozen si wide narrov pilu na bafang.
Softwarovo samozrejme, ze na plny speed a plny vykon. Dozadu si daj kazetu 10-46T.
Mas HD, alebo BBS02?
Pozor na HD, novy firmware cinania posrali a ked pedalujes, nejde plyn. Ide, ale az ked stlacis plyn na 80% a viac a dostavaju komponenty zabrat -1200W a viac. Ide to fixnut, ale musis byt zrucny, dat dole kontroler, odstranit silikon a naletovat jeden tranzistor.
Momentalne chalani reportuju s uplne najnovsim firmwarom nefunkcnost s baterkami 52V (14S).
Mam BBS02 750w a vzadu mam momentálne 32-12. Chcel som kúpiť do predu 36T ale ta je plocha takze bude este dalej od stredu biku, a myslim si ze to nebude robit dobrotu a bude to až moc skrížené ked bude v zadu na najväčšom prevodníku
Mam BBS02 750w a vzadu mam momentálne 32-12. Chcel som kúpiť do predu 36T ale ta je plocha takze bude este dalej od stredu biku, a myslim si ze to nebude robit dobrotu a bude to až moc skrížené ked bude v zadu na najväčšom prevodníku
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Prosím Vás, dokázal by mi tu niekto povedať či by šlo prestavať na ebike aj zjazdák ? Konkrétne Ctm Mons, ale ešte na 26-tkach. Najlepšie nejakým stred.motorom napr. Bafang, nemusí byť silný len aby som to mal ľahšie na kopec. Tento rám má okolo stredovej trubky hlavný čap zadnej stavby tak je otázne či by tam Bafang sadol a či by nebol moc nízko kedže to má 20 cm zdvih ? Dajte nejaké rady ohľadom elektrifikácie zjazdákov napr aký rám je kompatibilný s akým motorom... Ďakujem
Igor
pozri sa co stoja na to veci
Da sa vsetko ked sa chce a niekto sa tomu venuje .
Su tu borci co toto robia.
Moj nazor zo Skodovky Rapidu Porsche nikdy nebude.
Co to bolo za otazku?! Retz stoji 15€.
Ak chces drtit aj po terene, zozen si wide narrov pilu na bafang.
Mas HD, alebo BBS02?
Pozor na HD, novy firmware cinania posrali a ked pedalujes, nejde plyn. Ide, ale az ked stlacis plyn na 80% a viac a dostavaju komponenty zabrat -1200W a viac. Ide to fixnut, ale musis byt zrucny, dat dole kontroler, odstranit silikon a naletovat jeden tranzistor.
Momentalne chalani reportuju s uplne najnovsim firmwarom nefunkcnost s baterkami 52V (14S).
súhlas, 42T je ideál, jak do terénu , tak na cestu
ak by si kríženie chcel nadobro vyriešiť, vrelo odporúčam toto koleso dopredu
https://fasterbikes.eu/en/bafang-bbs/chainrings/bafang-bbs01-bbs02/118/bafang-bbs01-bbs02-lekkie-bling-ring-single-narrow-wide-chainring?number=1604-42T