vcera som upgradoval firmware na motor shimano steps e 8000 cez mobilnu aplikaciu e tube,ale bohuzial mi seklo aktualizaciu na 93 percentach,neviem dovod ale nestalo sa mi to este. Tak som vypol baterku a odvtedy mi nefunguje motor,respektive nekomunikuje s displejom ani ovladacom. Bateria po zapnuti svieti,displej uz nie, takze si myslim ze ak neprebehla aktualizacia na sto percent tak nejako zblblo motor
budem vdacny za kazdu radu mozno aj do buducna :
posledný komentár: 27. 5. 2025 o 17:42
Nema vobec vyznam s nimi nieco riesit a motori Shimano uz vobec.
Treba oslovit priamo znacku bicykla na ktorom motor Shimano mate.
A ten "pekny den" si mozu strcit do riti.
Ja som od vcera tiez po zaruke, ale ked nastane nejaky problem, tak to budem riesit dokladne.
Koncoveho zakaznika nezaujimaju interne problemy typu vyrobca-distributor-predajca. Skovavaju sa jeden za druheho. Neverim, ze Shimano vie vsetko o stave na Slovensku i ked nejake Slovensko mu je mozno ukradnute.
V konecnom dosledku by to mal aj tak riesit vyrobca /Kellys/.
simecek Pracujem v automobilovom priemysle, kde vyrábame komponenty do aut. Podla legislatívy musíme vedieť zabezpečiť náhradné diely od konca seriovej výroby ešte 10 rokov. Žial na biky pokiaľ viem nik toto nejako špeciálne legislatívne neošetril. Nedávno som riešil tlmič Rockshox predaný na bicykli specialized v roku 2018, tlmič modelový rok 2015. nenávratne poškodený piest(súčiastka za 30E) nezoženieš, kupuješ nový tlmič(400+e) ak vôbec zoženieš taký čo ti sadne do 5 ročného(relatívne nového) rámu.
https://www.ebay.at/itm/294820501799
Konektor alebo (zástrčka) do motora je v čavese
"Max Speed for each mode (works only for E8000 motor with E8000 display and with a firmware up to 4.3.2)"
"Max Speed for each mode (works only for E8000 motor with E8000 display and with a firmware up to 4.3.2)"
aha, vdaka za dodatok
/// chcel som skúsiť kúpiť licenciu a chápem správne že môžem mať verziu v motore do 4.8.0? Zistil som že mám v motore túto verziu... ešte si musím rozmyslieť, či mi to stojí za 30e