vcera som upgradoval firmware na motor shimano steps e 8000 cez mobilnu aplikaciu e tube,ale bohuzial mi seklo aktualizaciu na 93 percentach,neviem dovod ale nestalo sa mi to este. Tak som vypol baterku a odvtedy mi nefunguje motor,respektive nekomunikuje s displejom ani ovladacom. Bateria po zapnuti svieti,displej uz nie, takze si myslim ze ak neprebehla aktualizacia na sto percent tak nejako zblblo motor
budem vdacny za kazdu radu mozno aj do buducna :
posledný komentár: 27. 5. 2025 o 17:42
Aj EP 8 je skladom za 950e
Vyjadrenie servisaka nemoze byt relevantne. Vsetko si nechaj pisomne potvrdit na papieri a dobre si rozmysli, co podpisujes pri preberani bajku. Ja by som bajk neprevzal, je ti teraz aj tak na nic. Na odovzdavacom liste, ktory ti predlozia by som uviedol, ze nesuhlasim s rozhodnutim a obraciam sa na SOI. Vsade uvadzaj datum a ziadaj od nich podpis a kopie dokladov.
Toto nie je o Shimane. Bohuzial si v retazci MTbiker-Kellys-Paul Lange Oslany-Shimano. A pre vsetkych si horuci zemiak. Ten oficialny dokument zamietnutia zaruky by som chcel vidiet.
Prakticky všetky skladové zásoby tak sú rezervované na vybavenie reklamácií.
Esteze sa daju motori kupit v zahranici. Mne dosiel novy motor za 4 dni.
Stale tvrdim, ze problem nie je v Shimane, ale v lahostajnom pristupe predajcov k zakaznikom na Slovensku.
keď to človek tu číta tie problémy s motormi Shimano, až mu mráz po chrbte behá čo ho čaká. Máme doma 3 motory, E7000, E8000 aj EP8 najazdené, 2500, 3800, 1900. Posledné dva dostávajú riadne zabrať aj pri zjazdoch, zatiaľ bez poruchy, uvidíme dokedy. V záruke je už iba EP8. Držte sa. PS motor si niekedy nevyberieš, musíš brať to čo je.
Ked nepochodis na Slovensku obrat sa na zahranicie.
Ako dostane motor zabrať pri zjazde ?....tomu nerozumiem