vcera som upgradoval firmware na motor shimano steps e 8000 cez mobilnu aplikaciu e tube,ale bohuzial mi seklo aktualizaciu na 93 percentach,neviem dovod ale nestalo sa mi to este. Tak som vypol baterku a odvtedy mi nefunguje motor,respektive nekomunikuje s displejom ani ovladacom. Bateria po zapnuti svieti,displej uz nie, takze si myslim ze ak neprebehla aktualizacia na sto percent tak nejako zblblo motor
budem vdacny za kazdu radu mozno aj do buducna :
posledný komentár: 27. 5. 2025 o 17:42
Toto by si normalny vyrobca bajkov nedovolil.
Neverim, ze Kellys ako vyrobca bajkov kupuje motori Shimano cez distributora Paul Lange Oslany.
Podla mna kupuje motori priamo od Shimana.
Nekupujte ebajky Kellys.
Dobrý deň
My ako distribútor značky SHIMANO nemôžme na základe zmluvy a nariadení predávať komponenty koncovým spotrebiteľom, navštívte prosím vášho predajcu bicykla, s ktorým dohodneme ďalší postup
ďakujem
Táto super snaha slovenských firiem ma už dobre se..
Cenu rataj 700-800 ( 7000ka motor stoji 700 prepokladam ze 8000ka bude cenovo velmi podobna nikdy som neriesil 8000ku takze neviem)
Daj vediet ako to dopadlo.
Ja rozmyslam nad tym Shimano EP8 za 900 euro z tohoto linku:
https://www.commencal-store.co.uk/drive-units-c102x4147706
len neviem, ci by to fungovalo s tym displayom a ovladacom co mam teraz.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
A este bude to fungovat so starym Spínačom STEPS SW-E7000 ?
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
A ten switch asi budes chciet vymenit lebo ma ine di2 kable s konektormi, ale mozno je nejaka redukcia len ci ho bude akceptovat software
Objednane 30.12.2021 , prislo rano 5.1.2022 s DHL.
A ze nie su motory. Slovensko asi este nie je v EU.
odtialto:
https://www.commencal-store.co.uk/drive-unit-shimano-e8000-meta-power-c2x26732015
Po kazdom zapnuti novy motor hlasi, ze backup save ?
To aky backup ma na mysli ?
Stale davam, ze nie aby sa mi tam nenatiahlo tych 10 500 km zo stareho motora, ale stale sa pyta.
Nevie niekto ako sa da vypnut ta hlaska ?