Ďakujem.
Takze ano niektore bicykle mozu mat stocene km;o).
Tak ono je to o využití maxima z displeja, ktoré mohli... Takže kým sa dá, tak máš desatiny, keď už nie, tak nemáš...
Tú rozmazanú janoxl fotku som fakt podrobne neskúmal aby som sa tam dopátral, že tam nie je desatinná čiarka a je tam 13 k km. Vychádzal som z toho, že od 0 do 10k vždy pridali jednu číslicu a stále tam ešte jedno miesto je voľné na displeji.
Tu si človek naozaj pripadá niekedy ako mentálne retardovaný.
Ospravedlňujem sa všetkým, ktorých som poplietol. Som si to naštudoval a Ebajk naozaj nenanajazdí milión kilometrov.
Súhlasím, vždy keď vychádzaš z nejakého predpokladu, tak pripadáš ako mentálne retardovaný...
OMG Kokos neviem kto čo húli ale nemyslel som, že si niekto naozaj bude myslieť, že niekto na bicykli najazdí 100k alebo desať miliónov km.
Tú rozmazanú janoxl fotku som fakt podrobne neskúmal aby som sa tam dopátral, že tam nie je desatinná čiarka a je tam 13 k km. Vychádzal som z toho, že od 0 do 10k vždy pridali jednu číslicu a stále tam ešte jedno miesto je voľné na displeji.
Tu si človek naozaj pripadá niekedy ako mentálne retardovaný.
Ospravedlňujem sa všetkým, ktorých som poplietol. Som si to naštudoval a Ebajk naozaj nenanajazdí milión kilometrov.
Tak bacha na kúpu Bosch z druhej ruky. Môže mať pretočený tachometer o milión km. Yamaha ma na displeji miesto pre sedemciferné ciferné číslo. Tam je to safe. 10 mil. km nikto na ebajku asi nenajazdí.
Ked to slo cez desinu ,stovku,tisicku pribudlo dalsie číslo pred desatinnou ciarkou.
A zaijima ma ci sa to dostane na 0,1 alebo na 0000,1.