Ahojte, aké plášte jazdíte v rozmere 27,5+ na full ebike? V sérii na mojom Cube sú schwalbe hans damf 27,5+x2.6 evo apx tle addix,no žeby som sa z nich išiel nejak zblázniť... Čo jazdíte vy? Terén+ traily.
Hmm vidíš, nepozerám články nemal som hneď zatracovať schwalbe,tento vyzerá dobre. Hams damf mi trošku utekajú, najprv som myslel že je to kvôli príliš vysokému tlaku no aj po sfuknuti ten hribovity tvár je skôr na univerzálne použitie
Akosi mi uniká zmysel týchto plášťov. Ak plánuješ driftovať na asfalte alá SuperMoto tak potom choď do toho.
Ak sa bavíme o obutí do terénu tak pozri aj na NN. Mám ho vzadu (27,5x2,8) a už mi párkrát zachránil krk. A výdrž na to koľko mám presunov po asfalte - prekvapivá.
Minion (až na cenu) je tiež elektrická istota.
Hledám něco na příští rok..Nechci velké drapáky...Sic mám enduro ,ale mám ho z důvodu nosnosti ..Takže mě postačí gumy do lehčího terénu,les,stezky,polní cesty,asfalt,atd..Tohle mě padlo do oka.. je to zajímavé ne že to musím mít ale přemýšlím jak by to jezdilo..co vydrží??
ale tie gumy imo nie sú do žiadneho terénu. hľadaj skôr niečo univerzálne, napr. Smart Sam, robí sa v rôznych prevedeniach a na 27,5 kolesá v šírkach od 2,1 do 2,6. jazdím ich na klasike dlhé roky a ako na ceste, tak aj v teréne bezproblémové gumy
ale tie gumy imo nie sú do žiadneho terénu. hľadaj skôr niečo univerzálne, napr. Smart Sam, robí sa v rôznych prevedeniach a na 27,5 kolesá v šírkach od 2,1 do 2,6. jazdím ich na klasike dlhé roky a ako na ceste, tak aj v teréne bezproblémové gumy
Tak pokud výrobce dodal 2,8 proč to měnit..Jen prostě nepotřebuju ty kostky na sjezd...Kolo je na takové gumy vyrobené..Dávat tam jiné je jako na OFFroad cpat gumy z fábie.. Našel jsem tyhle ..http://bikezone.cz/plaste/99-plaste-wtb-trailblazer.html myslím že to bude asi ono..
Když ale přejde z 2,8 na 2,6, tak se mu změní průměr kola o cca 1 cm a rozhodí se rychlost na computeru? Takže dopomoc bude vypínat při nižší rychlosti než 25 km/h, nebo ne?
Smart sam jsem ve 2,8 nenašel .Jen 2,6 a drátovou verzi.. Jinak vzorek dobrý... Jo a rozhodně zůstávám u duší...Dosud mě nic nepřesvědčilo lít do kola mlíko..Pro mě k ničemu..
Nie som ziadny sprinter, ale rozhodne nemam problem slapat na ebiku (27.5" x 2.8" Maxxis Rekon) aj 10 km pri rychlosti 30+ km/h bez podpory motora, samozrejme, ze nie do kopca.
prosím ťa ako si spokojný s týmito plášťami a aké povrchy jazdíš?
Ja ich nejazdim a ani nejazdim na eBiku. Priatelka ich ma na Scott Contessa Spark eRide 710. Ona si pochvaluje, ja som jej to len zopar krat potiahol po ceste domov (15-20 km), ked jej dosla baterka. Ale mam za sebou jednu testovacku Scott Genius 910, kde boli v 2.6" verzii a bol som z nich prijemne prekvapeny ako drzali na vlhkom podklade (hodinu predtym bola prietrz), ale nejake dlhodobejsie skusenosti s nimi nemam. Tamten comment som pisal skor preto, lebo sa mi lahsie slape po ceste na eBiku s 2.8" Rekonmi bez podpory, ako na mojej Capre s 2.35 Magic Mary a 2.35 Hans Dampf.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Na predok 3c a dozadu exo a dost si pochvaluje .
Iny jazdi Maxxis Minion a tiez si pochvaluje 😀
Schwalbe SUPER MOTO-X 27.5x2.80 (70-584) 67TPI 910g RaceGuard SS plášť drôt
39,99 €
MOC 46,99 €Ak sa bavíme o obutí do terénu tak pozri aj na NN. Mám ho vzadu (27,5x2,8) a už mi párkrát zachránil krk. A výdrž na to koľko mám presunov po asfalte - prekvapivá.
Minion (až na cenu) je tiež elektrická istota.
https://www.schwalbe.com/en/offroad-reader/smart-sam.html
https://www.schwalbe.com/en/offroad-reader/smart-sam-dd.html
https://www.schwalbe.com/en/offroad-reader/smart-sam.html
https://www.schwalbe.com/en/offroad-reader/smart-sam-dd.html
Mám na kole 27,5 x 2,8.. takže vybírám tuhle velikost...
prosím ťa ako si spokojný s týmito plášťami a aké povrchy jazdíš?