Máte niekto skúsenosť s prepravou biku vlakom? Viem, ze spešniny zrušili, a chceli by sme ísť s kamarátmi na Oravu a zobrať biky. Vraziť takmer 10.000 do strešného nosiča (4 biky) sa mi zdá dosť veľký prepich. Zaujímalo by ma, či je to možné a ako to funguje. Samozrejme aj približná cena. Vopred ďakujem!
Ja cestujem niekoľkokrát do roka na trase BA-LM, zvyčajne tak 90% mám bike v pojazdnej úschovni, za mňa to je najpohodlnejšie riešenie a nemohol som sa sťažovať ani raz..
rex BA-TN mi je na hovno. ak mi zrusia T.Teplu tak som vlakom dojazdil.
Obavam sa, ze s preferenciou nastup v TrTe a nie v krajskom TN budes z BnB asi jediny...
Problem je doprava na biku do TN (frekventovana hlavna cesta)?
mne je jasne ze tepla sa zrusi ako prva z tych spomenutych. a presne to je problem - BN-Tr. Tepla mam pohodovu rychlu cestu sice s jednym kopcom ale bol som ochotny ju akceptovat, navyse prijazd na biku pohodlne az k stanici (ziadne tocenie sa mestom) + cista a kludna zeleznicna stanica. TN je hnoj. aj autom som siel radsej do teplej - bezproblemove bezplatne parkovanie.
Ja cestujem niekoľkokrát do roka na trase BA-LM, zvyčajne tak 90% mám bike v pojazdnej úschovni, za mňa to je najpohodlnejšie riešenie a nemohol som sa sťažovať ani raz..
Tie bicykle su tam bezpecne uchytene, tak aby sa nijako nemohli poskodit? Lebo jedina moja skusenost - uz viac rokov stara - je tiez negativna. Preto som chcel mat bike pri sebe na haku.
ako vraví volodaj. Bike si tam zavesíš ty sám, dostaneš papierik, ktorým sa aj označí tvoj bicykel a akurát si ho prídeš vyzdvihnúť tesne pred tvoju výstupnou stanicou
a ked sa naplnia haky tak co? lebo ja som tam mal bike len omylom (predala mi listok do uschovne) iba raz - dokonca som si ho sam zavesil aj zvesil. celu cestu tam boli ale iba 3 bicykle. hakov bolo viac.
My sme raz cestovali rychlikom smer ZnH a vraj si mame dat bicykle do vozna niekde vzadu. Tak sme tam sli a to bol nejaky nakladny vozen ktory nemal nic, ziadne haky ale akoze vobec nic. Prazdna krabica. Ze ved si ich tam len tak hodte. Kukam na nu ze ci to mysli vazne. Tak som ju vyviedol z toho sna a zobral si bike do vagonu kde sme sedeli a boli tam haky co najskor nechcela akceptovat.
Hronská Dúbrava - Banská Štiavnica (trať 154) je pre cyklistu tragédia - iba cez víkendy .
Tam sa ten vlak veľmi hodil, pretože cesta je už dosť nebezpečná a cyklotrasa Štiavnickaá Anča je v nedohľadne.
Takže cez pracovné dni už iba po ceste, čo je teda mierne ruská ruleta.
Jo, tak bude chyba u mňa... Normálne ma presmeruje do ib a tam potvrdím platbu ale už nestrhne peniaze. Zákaznícka podpora mi povedala, že problém je v banke ale predtým išlo všetko v poriadku...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Obavam sa, ze s preferenciou nastup v TrTe a nie v krajskom TN budes z BnB asi jediny...
Problem je doprava na biku do TN (frekventovana hlavna cesta)?
Tie bicykle su tam bezpecne uchytene, tak aby sa nijako nemohli poskodit? Lebo jedina moja skusenost - uz viac rokov stara - je tiez negativna. Preto som chcel mat bike pri sebe na haku.
Co vravite na navrhovany grafikon?
https://www.vlaky.net/zeleznice/spravy/8287-Ramcovy-navrh-GVD-ZSR-2022-2023/
https://www.vlaky.net/upload/images/reports/008287//kcp-120.pdf
Zaujímavé.
Od Žiliny do Košíc prichádza ráno jeden rýchlik 4:41 a potom druhý 10:52
neni to trochu málo?
pohľadám 180-ku
Díky!
Tam sa ten vlak veľmi hodil, pretože cesta je už dosť nebezpečná a cyklotrasa Štiavnickaá Anča je v nedohľadne.
Takže cez pracovné dni už iba po ceste, čo je teda mierne ruská ruleta.