Máte niekto skúsenosť s prepravou biku vlakom? Viem, ze spešniny zrušili, a chceli by sme ísť s kamarátmi na Oravu a zobrať biky. Vraziť takmer 10.000 do strešného nosiča (4 biky) sa mi zdá dosť veľký prepich. Zaujímalo by ma, či je to možné a ako to funguje. Samozrejme aj približná cena. Vopred ďakujem!
Mozno ale zdvihnut k zaveseniu to je pre mna uz pomaly problem aj s biobikom. Staroba je hajzel! PS 3.2.2006 a 4.3.2006 - predbehol som ta na vstupe o mesiac
nieje - je tam znak bicykla
ci to ale myslia vazne netusim - lebo ja som kupoval listky dopredu a pred odchodom mi poslali mail:
" z technologických dôvodov sme Vám vo vlaku Ex 603 dňa 09.09.2023 v úseku Trenčín - Poprad-Tatry pridelili nové miesto č. 21 vo vozni č. 5.
Vaše pôvodné miesto bolo č. 21 vo vozni č. 4.
Za vzniknuté nepríjemnosti sa Vám ospravedlňujeme.
Železničná spoločnosť Slovensko, a.s. "
5-ka mala klasicke haky
lenze ho poslali tesne pred polnocou a to som uz spal, cize som ten mail necital. sprievodcicka pri kontrole listkov ma neupozornila, a to ich kontroluju 2x lebo sa v ZA striedaju
kazdopadne je to dobra kravina - bike v tom samozrejme nedrzi, podarilo sa mi ho nakoniec sprajcnut mimo "stojan" tak ze drzal. ale bol tam len moj, 3 29"MTB si vobec neviem predstavit
Je to debilina jak mraky... podla mna to nepomoze ani lepsej stabilite, ani lepsej priechodnosti vagonom. Jedini, koho to ako-tak moze potesit, su e-bikeri, ze nemusia teperit biky na haky ale tak ja sa v maximalnej miere snazim v Ex vyuzivat pojazdnu uschovnu, cize...
Další zo zážitkov cestovania s bajkami v SR. 10ks bajkov, cesta BA-KE zázračne úplne v pohode. V Košiciach sme vystúpili, podaktorí vypadli z reštauráku. No cesta späť z Telgártu stála za to. Rýchlik cez Telgárt už nepremáva, malý motoráčik 10 bajkov nevezme. Nie len preto, že nemá kapacitu na bajky, nemá kapacitu ani na ľudí. Od Brezna natrieskaný ako štátne dráhy v Indii.
Neostávalo nič iné, len objednať Taxi za 150,- (Telgárt-BB), čo bola prijateľná cena za riešenie neschopnosti ŽSR. (Nakoniec sme platili trochu viac, lebo to vzal "skratkou" cez Detvu, aby sa nezasekal pri Nemeckej.) Pri nakladaní bajkov som si vypýtal od šoféra fotku detí, keby ho náhodou napadlo predať bajky po ceste v osade.
Ďalší problém začal v BB pri prestupe, keďže motoráčik meškal. Rýchlik do BA síce čakal, ale keď sme vysvetlili, že naše bajky sú v Taxíku pred stanicou, pre istotu sme vzali výpravcovi píšťalku a leteli vyplatiť dovoz, vzali bajky a rýchlo do rýchliku.
Koniec dobrý, všetko dobré.
Vlak Brezno - BB je pre opravu cesty v Nemeckej momentálne v obľube. Autá majú zdržanie aj 2hodky. To že na to železnice nevedia nejako pružnejšie zareagovať je smutné.
Chcú, nechcú, môžu, nemôžu.... realita je taká, že vlak sa stal jedinou možnosťou a je brutálne preťaženy. Môže byť aj horšie keď skolabuje most pri odbočke na Ľupču.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ci to ale myslia vazne netusim - lebo ja som kupoval listky dopredu a pred odchodom mi poslali mail:
" z technologických dôvodov sme Vám vo vlaku Ex 603 dňa 09.09.2023 v úseku Trenčín - Poprad-Tatry pridelili nové miesto č. 21 vo vozni č. 5.
Vaše pôvodné miesto bolo č. 21 vo vozni č. 4.
Za vzniknuté nepríjemnosti sa Vám ospravedlňujeme.
Železničná spoločnosť Slovensko, a.s. "
5-ka mala klasicke haky
lenze ho poslali tesne pred polnocou a to som uz spal, cize som ten mail necital. sprievodcicka pri kontrole listkov ma neupozornila, a to ich kontroluju 2x lebo sa v ZA striedaju
kazdopadne je to dobra kravina - bike v tom samozrejme nedrzi, podarilo sa mi ho nakoniec sprajcnut mimo "stojan" tak ze drzal. ale bol tam len moj, 3 29"MTB si vobec neviem predstavit
Neostávalo nič iné, len objednať Taxi za 150,- (Telgárt-BB), čo bola prijateľná cena za riešenie neschopnosti ŽSR. (Nakoniec sme platili trochu viac, lebo to vzal "skratkou" cez Detvu, aby sa nezasekal pri Nemeckej.) Pri nakladaní bajkov som si vypýtal od šoféra fotku detí, keby ho náhodou napadlo predať bajky po ceste v osade.
Ďalší problém začal v BB pri prestupe, keďže motoráčik meškal. Rýchlik do BA síce čakal, ale keď sme vysvetlili, že naše bajky sú v Taxíku pred stanicou, pre istotu sme vzali výpravcovi píšťalku a leteli vyplatiť dovoz, vzali bajky a rýchlo do rýchliku.
Koniec dobrý, všetko dobré.
Tu sa bavime o nudzovom rieseni, nie dokonalom, zial. Boli sme radi aj za to.