Radialny vyplet je vseobecne tvrdsi, vertikalne i horizntalne teda pokial nestris nejak vyrazne na spicach, no ale vpredu mas odpruzenu vidlu, ked mas vecka neprenasas krutak takze sa to prezit da.Radialne spice vies lepsie nasponovat nic nepruzi. Obycajny diagonalny vyplet je praveze pruznejsi ale zato odolnejsi aspon podla mojich skusenosti. Stavali sme davno cestne kolesa a dopredu standardne davali 28 plochych dratov radialne na delta rafik od Haberu a bolo to tuhe co som ich skusal.
Vzadu sa davali klasicky 32 spic, u
kazety diagonalne na 3krat a na opacnej strane normalne na priamo prave koli tomu ze radialny vyplet lepsie dotiahnes-nic nepruzi tak sa to vynegovalo s tou strmou stranou u kazety ktora bola dotiahnuta na fest koli tuhosti.Tym sa dosiahlo ze lava strana bola na podobnom predpeti a neuvolnovala sa. Mk ale prenasali potom len 8
spic u kazety
Na radialne dokonca musis pouzit kovane tela nabojov az tak to dokazes napnut ze lacne naboje to vie roztrhnut pri supach a opakovanom zatazeni.
Inak na xc jazdim crossmaxy XL na Vcka a zdaju sa mi v pomere k vahe tuhe jak prasa ked porovnavam s american clasic co mal kamarat.
Pokial ale mas kotuce tak aj dopredu 32 3krat krizene a neriesit.
Nechcem tu hrat mudreho, len moje subjektivne nazory