Lokalizácia
Formulár sa odosiela
co tak vyskusat radsej www.kolokram.sk ?? :) nech vieme, ako funguju :)

no odtial by som si chcel objednat vidlicu...))
tak dam vedet...
ale neni boch vi co byt pokusny kralik
Zobraziť komentár 09.01.2008 - 11:43:43
00

tak dam vedet...

aku vidlicu konkretne???
Zobraziť komentár 09.01.2008 - 16:54:14
00

tak dam vedet...

aku vidlicu konkretne???

no tu toru 302 s U-turnom, by som chcel
Zobraziť komentár 09.01.2008 - 17:18:34
00

tak dam vedet...

aku vidlicu konkretne???

no tu toru 302 s U-turnom, by som chcel

no podla mna si si vcelku dobre vybral... podla mojho gusta naj vidla do ceny 5tis. Sk vyuzijes ju kdekolvek vdaka nastavitelnemu zdvihu. Za tu cenu dobry vyber zo vsech, ale konkurencia nespí a pri doplateni mozes mat hodne lepsiu vidlicu. Ale ak nie su korunky, tato postaci. Ja si toto iste vravim.
Zobraziť komentár 09.01.2008 - 17:52:37
00
chlapci sutazime v citovani?
Zobraziť komentár 09.01.2008 - 18:03:25
00
vtiiipnéééé :P
Zobraziť komentár 09.01.2008 - 18:22:49
00
aku lepsiu?a kolo by som si musel doplatit?
Zobraziť komentár 09.01.2008 - 19:30:42
00
epicon od milana (www.tuning-test.cz) (cca. 7000,-), rs tora (okolo 5-6tisíc), ...
Zobraziť komentár 09.01.2008 - 19:47:02
00
no tak mame Toru hej, ta sa pohybuje okolo 5tis,, dalej dobra vidla je ties Tora SoloAir, ale v rovnakej cene ako vraveli je tiez dobra vidlica Epicon od Milana. Dalej potom je super vidlicka RS Reba. Podla toho na co by si to chcel samozrejme, popozeraj si www.kupkolo.cz , www.kolokram.cz , www.kolokram.sk popripade sa mozes opytat ak by si mal konkretny typ na vyber, ked aj Matta s nickom Matt. Ja pokukujem ako som povedal po tej Tore ako ty, ale chrobak v hlave mi vrta myslienku, aby som pockal viacej dosetril a zobral si RS REBU. Ved na konci roku, popripade na prelome roku: december-januar byvaju dost dobre zlavy. Ta uvidime. ALe zatial to neriesim. Ale odkladam na nu, neh bude aka bude, urcite bude fajnááá :P
Zobraziť komentár 09.01.2008 - 19:48:33
00
no ta solo air je pekna a asi aj je lepsie ked je vzduchova...ale tuna som cital
ze pre tazsie vahy ako som ja lepsia pruzina. a ten epicon je sice fajn ale ja mam uz nakupenu celu vybavu na v brek brzdy..a epicon je tusim iba na dsik v podstate uz mi chyba iba vidla a vymenit mozno kolesa za nove-ale to neponahla..
a tu vidlu vies nejazdim zavodne..chcem si len sam pre seba pojazdit po lese atd a tak chcem taku priemernu vidlu ktora mi sprijemni jazdu..a myslim ze tora by mi k tomu mohla dopomoct..a to ze ma zdvih 130mm budem riesit tak ze budem ju mat nastavenu na 100mm cim ram neutrpi kedze je stavany na 100mm vidlice a ked budem mat chut tak ju dam aj naviac kedze budem mat este 30mm rezervu..
Zobraziť komentár 09.01.2008 - 20:00:57
00
hej Tora je fajnaaa,, len vies ja som rozmyslal do buducna zaobstarat si celopero XC, a ta reba sa da zvysit/znizit na 85 / 100 / 115mm. Tak to by bola pre mna vyhoda, aby som nemusel kupovat dalsiu vidlicu... a je to uz ina trieda skratka taka pretekarska zalezitost, Jasne i Tora sa da nastavit,,, Alle ma svoju vahu. A to by mne vadilo kedze som clovek mensieho vahoveho vzrastu, 8)
Zobraziť komentár 09.01.2008 - 20:19:29
00
no tak reba je urcite lepsia a aj vaha ked som cil na to mrkol je skoro o kilo nizsia..tak to je asi celkom dost..ale aj financne je uz celkom niekde inde nez to co by som chcel ja...to si myslim ze uz je fakt vidlica na zavody..a ja zavody neviem mne to nejako nelake..mne de o fajn prostriedok ako sa dostat bližšie k prirode...a popritom si uzit aj trochu zabavy))
a ta reba fakt pekna vidla.. no si myslim ked po niecom tuzis a ches to tak urcite si myslim ze to aj dosiahnes
Zobraziť komentár 09.01.2008 - 20:29:52
00
a inak to celopero to je velmi pekna vec..to je fakt...no nad tyms om tiez rozmyslal..ale zatial som od toho upustil...minimalne na rok dva nad tym rozmyslat nebudema potom sa uvidi co bude...ako moc ma to chyti za srdce..ak moc tak ktovie mozno aj to bude...
Zobraziť komentár 09.01.2008 - 20:33:15
00
martinus tora je aj 130 a ked mas uturn tak si ju plynule zmenis z 80 - 130

http://www.sram.com/en/rockshox/crosscountry/tora/#tab1
Zobraziť komentár 09.01.2008 - 20:33:31
00
..... a ten epicon je sice fajn ale ja mam uz nakupenu celu vybavu na v brek brzdy..a epicon je tusim iba na dsik v podstate uz mi chyba iba vidla a vymenit mozno kolesa za nove-ale to neponahla.........

minulorocny epicon sa vyrabal aj vo verzii pre Vbrake...
treba zavolat Milanovi , ci je este dostupna...ak ano..nie je problem...

btw.. moj epicon RLD ma vysiel s postovnym a vsetkym na 6900korun...

epicon na Vbrake tusim vtedy bol dostupny vo verzii LOD, ktora je o nejake 3 stovky (czk) lacnejsia ako RLD

p.s. Reba je chrtacka vidla s progresivnou charakteristikou.... na pohodlne vozenie by som bral radsej epicona ;) mam 120mm epicona (presne 125mm) a slape mi to v pohode tych 100mm a ostava tam este nejaka rezerva..
Zobraziť komentár 09.01.2008 - 21:15:08
00
keyboard_arrow_up