Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Netuším. Našťastie som nikdy v živote nebol v parku. Jedine v CTparku na kontrole pilót 🙄🙄
Zobraziť komentár 10.08.2024 - 16:57:34
00
arrow_leftbranomelis napísal:
Evidujem podobné správanie, len je zvláštne, že na kotúčoch a platničkách od jedného výrobcu. Zohnal som na skúšku k brzdám Lewis aj ich kotúče, ktoré vyzerajú ako dierované kotúče Intend, alebo Brakestuff. Skúšam to na dvoch bicykloch. Na jednom brzdy Trickstuff, kotúč Lewis a platne EBC Red a všetko super kúsavé a tiché. Na druhom bicykli brzdy Lewis, kotúče Lewis a ich nejaké extrémne metalické platne Lewis. Na prvej jazde dolu nejakou obyčajnou lúkou extrémne kvílenie, ktoré sa nedalo ani riadnym pritlačením odstrániť a prechádzalo to až do vibrácie zadnej stavby - brzdný účinok oničom. Na vyriešenie problému som objednal platničky SINTER zelené - to bude OK. Ináč platničky Lewis predtým na kotúči Sram Centerline celkom fajn bez pazvukov a iných kreténskych prejavov.

vramci testovania a na vedecke ucely by si mohol este popisat scenar trickstuff brzdy + trickstuff platne + trickstuff kotuc vs lewis brzdy + trickstuff platne + trickstuff kotuc
Zobraziť komentár 21.08.2024 - 15:44:31
00
Trickstuff kotúče už nepoužívam. To je absolútne blato. Počas jazdy sa to teplom zohne. Väčší problém ale je, že materiál toho kotúča doslova odchádza pred očami - po pár jazdách už je tam viditeľne vyjazdená drážka. Jazdil som verziu HD, nie tú light. Čo sa týka platničiek Trickstuff, tak som jazdil tuším zmes Power organic či ako to mali nazvaté. Musím povedať, že špičková zmes čo sa týka jazdných vlastností - ostré a tiché aj v daždi, ale minimálna životnosť - menej ako mesiac. Sada 25 eur, takže drahý špás. Mal som aj základné Trickstuff platne, ale to nič nebrzdilo len generovalo teplo a hluk. ...Takže Trickstuff kotúče a platne už dlhšiu dobu nepoužívam. Citeľne silnejšie brzdí kombinácia Brakestuff kotúč a EBC RED platničky.
Zobraziť komentár 21.08.2024 - 17:16:50
00
keyboard_arrow_up