1) prepakovanie paky .. RS a RSC su ok, Rko ma nejake slabe hydro prepakovanie, takze su slabe /MageZ ma skusenost/, RS a RSC maju rovnake prasiatko ako Avid Trail a su fakt ze dobre. Jazdim ich /guide RSC/avid trail/. Zrejme to iste u Level basic. Povodne Avid sa asi robili vsetky s rovnakym prepakovanim, alebo aspon tie lacnejsie ho mali ok.
R aj RS aj RSC maju rovnake prasiatka. Jedine v com sa lisia su packy. Verzia R ma sice ine prepakovanie tak ako pises, ale skor je to pocitovy rozdiel ako vykonovy .. tj proste to trosku horsie moduluje ale rozhodne to niesu vykonovo slabe brzdy.
2) prevedenie packy .. maju daky problem, napuchne im bud ten plastovy cudlik, alebo nieco a ked na to svieti slnko, tak sa proste packa zasekne a nevrati /Moja RSC prava packa ma vcelku problem. Ale vacsinou zmizne po chvili, po zime akurat nechcela sa rozhybat dlhsie. Na slnku som ich ale este nemal

/ .. tento problem sposobil paniku a hromadne hejtovanie Guide brzd. Pricom ale imho nejde o nic nejak zavratne ine ako praskanie charger dampera, tecenie Pike alebo legendarne problemy s Reverbami.
Ano prva verzia s tymto mala problem. Da sa to riesit bud jednoduchou opravou doma na kolene, alebo pripadne kupit upgradnuty kit ktory riesi tento problem. Ako pises, nic extra zavazne a model Ultimate a novsie B1 (2017) R/RS/RSC to maju fixnute.
3) prasiatko .. to vacsina nema problem, ale tym, ze je strasne oshejvovane, tak ho velmi rychlo prehrejes, sice brzdny
vykon je stale rovnaky, ale hrozi , ze praskne hadicka od prehriatia /u Avid naviac zacne v dosledku malej expanzky sa posuvat packa - tzv. tvrdnutie, u Guide je to ok/
Hreje sa tak isto ako ine prasiatka. Nikde som nevidel nikoho meriat to presne teplomerom, ani len snimat to
termo kamerou. Neviem o ziadnom pripade aby sa na zaklade vysokej teploty prasiatka/brzdovky, cokolvek udialo s touto brzdou. Ani o prasnutej hadici. Prasiatko taktiez preslo upgradom od modelu Ultimate = S4 prasiatko a naozaj som nepocul na ne nejake staznosti.
Inak sa Guide nekazia, myslim. Ani
servis nie je problemovy. Ale do Level verzii by som uz nesiel. Su strasne skarede .. uz vlastne packy Guide robil nejaky RS exot .. u Avid vzdy dizajn hral velku ulohu. Kto mal Vckove Avidy, tak vie o com pisem.
Na tomto fore je to proste kruty standard, ze staci aby jeden dvaja ludia nieco zhejtili a z toho sa tu stane proste taka legenda, ze sa to tu uz nasledne povazuje za realny fakt

Myslim ze si jak Sram tak aj Shimano maju pekne preslapy jak za sebou tak podla mna aj pred sebou..