Lokalizácia
Formulár sa odosiela
To som si nejako nevšimla. Vyberala som veľkosť 27,5 a šírku 2,35. Vo veľkosti 27,5 majú malý výber plášťov kdekoľvek, niektoré sa asi ani nevyrábajú. A 29 nechcem, zabila by som sa na tom veľkom kolese :lol: už som to tu kedysi písala :) Ale chalani na výjazde so mnou často ani nevedia, že jazdím 27,5 :D Hore kopcom som rýchla :P no a dole by som bola pomalá aj na 29, myslím , že ešte pomalšia :lol:
Zobraziť komentár 17.11.2024 - 05:53:23
00
arrow_leftDudo napísal:
tak sup dole a znovu... ventil zrovnat s napisom :D

Vieš asi aký dôležitý je pre mňa :lol: Hlavne, nech to je kvalitné a drží to :)
Zobraziť komentár 17.11.2024 - 05:57:08
02
Stary Forekaster nie je zly, vozil som ho. A bol urceny prave do mokrych podmienok.
Zobraziť komentár 17.11.2024 - 08:39:19
01
Tak si ostala pri Maxxis, nejako som to aj predpokladal :P Ja včera s kamarátmi na Martinkách, boli smi Zmiju a paráda, hore už iný svet :clap: Plášte držali fajne, až som bol prekvapený, slizké korene, skaly, sneh mokré lístie. Kunerad potom prekvapil, tam bolo leto :D Rozprávkový, bol ako z rozprávky :lol:
Zobraziť komentár 17.11.2024 - 09:06:07
01
arrow_leftJohnny80 napísal:
Tak si ostala pri Maxxis, nejako som to aj predpokladal :P Ja včera s kamarátmi na Martinkách, boli smi Zmiju a paráda, hore už iný svet :clap: Plášte držali fajne, až som bol prekvapený, slizké korene, skaly, sneh mokré lístie. Kunerad potom prekvapil, tam bolo leto :D Rozprávkový, bol ako z rozprávky :lol:

Mne ten Maxxis vyhovuje, plášte sa ľahko dajú vymeniť, a ešte som nikdy nemala defekt, úplne vážne :) Nosím knôty, pravidelne raz ročne ich vymením za nové pre istotu, ale defekt som len videla opravovať :) Ale určite by som ho zvládla opraviť.

Som si ho teraz privolala :lol:
Zobraziť komentár 17.11.2024 - 09:20:08
03
Ja som mal 27,5 a vozil so prave stary forekaster vpredu do snehu. Dobre to bolo. Ale uz by som 27,5 nechcel. 😁
Zobraziť komentár 17.11.2024 - 09:23:55
00
Ako toto chápem, no mohla si skúsiť. Ja zase Maxxis som mal dva krát, vždy na bajku ktorý som kúpil. Za mňa nič moc, sú pomalé, ťažké, keď je už len trochu mokro nedržia a sú drahé. Na druhej strane rád skúšam, rôzne značky, zmesi a tak. Za tie prachy si mohla skúsiť. Ináč ten starý model Forekaster, ten ti bude asi stačiť, neviem už váhu a koľko stojí. Full 27,5 som jazdil dlho, jeden mám aj predávam, lebo už dva roky som ho nejazdil, mám teraz dva 29 fully Xc a Trail.
Zobraziť komentár 17.11.2024 - 09:25:20
00
Doteraz som celoročne jazdila len Ikony, písala som to vyššie. Takže už toto je pre mňa guma ako na traktor :lol:
Zobraziť komentár 17.11.2024 - 09:34:42
03
Ja mam teraz nahodeny vpredu novy Forekaster a vzadu Rekon v 2,4" sirke. Tazitka (oba cez 920g), ale mne tie plaste vyhovuju. Maxxisy nahadzujem stale len dielenskou pumpou, bez montpak, tlak drzia obstojne, defekty neriesim.
Mam ich nahodene na novych celkom lahkych karbonovych kolesach, tak tu hmotnost navyse tiez az tak necitit.
Zobraziť komentár 17.11.2024 - 11:47:26
01
arrow_leftromanx napísal:
Ja mam teraz nahodeny vpredu novy Forekaster a vzadu Rekon v 2,4" sirke. Tazitka (oba cez 920g), ale mne tie plaste vyhovuju. Maxxisy nahadzujem stale len dielenskou pumpou, bez montpak, tlak drzia obstojne, defekty neriesim.
Mam ich nahodene na novych celkom lahkych karbonovych kolesach, tak tu hmotnost navyse tiez az tak necitit.

Presne, úplne stačí obyčajná pumpa a tri prasknutia plášťa to istia :) Bez montpáky by som to ale nedala.
Kolesá pekne držia, takže včerajšia robota bola poctivá :$
Zobraziť komentár 17.11.2024 - 11:52:36
01
To je len preto ze sadla kombinacia rafik+plast. Ten isty plast na inom rafiku sa moze nahadzovat uplne na... ?
Zobraziť komentár 17.11.2024 - 11:54:54
03
To je jasne. Mne sadlo na dvoch sadach kolies.
Zobraziť komentár 17.11.2024 - 11:58:03
00
arrow_leftscarinko napísal:
To je len preto ze sadla kombinacia rafik+plast. Ten isty plast na inom rafiku sa moze nahadzovat uplne na... ?

Keď sedia vždy ako riť na šerbel, tak škoda meniť značku plášťov ;)
Zobraziť komentár 17.11.2024 - 11:58:40
01
Nemyslim ze je to o znacke. Mal som hafo maxxxis plastov. Ikony sa nahadzovali s prstom v nose a na tych istych kolesach napr forekaster s ardentom som musel nahadzovat bombickami ? vittorie zas isli lahko
Zobraziť komentár 17.11.2024 - 12:11:54
00
Nahodit jedna vec, ale aby patka zaskocila na celkom obvode, je niekedy velky boj. Na jednej kombinacii mi na prednom patka zaskocila az pri zjazde v tazsom enduro traile :D Plast som sa este zatial nepokusal dat dole :lol: Ale tak, UST rafik, tam to byva horsie.
Zobraziť komentár 17.11.2024 - 12:56:41
00
keyboard_arrow_up