Lokalizácia
Formulár sa odosiela
...no momentálne jazdím Schwalbe Nobby Nic 2,25 a dovi / dopo také plášte :x ... Zadný som sekol po 300 km .. musel som ho vyhodiť, kúpil som druhý, ten som pre zmenu pravdepodobne prerezal po 250 km ...

nechcem byt zly ale:

nauc sa bicyklovat :roll: :wink:
Zobraziť komentár 29.06.2009 - 09:31:54
00
ked chces plast na sezonu kup IRC mhytos XC kevlar overene odskusane 8)
Po sobotnajsom blate v Kosiciach musim povedat ze IRC drzali super. Mam na nich najazdene cca 3 000 km a zatial bez viditelnej znamky opotrebovania. Z plastov ktore som doteraz jazdil su pre mna tieto N°1 :wink: odporucam.
Zobraziť komentár 29.06.2009 - 09:34:37
00
jazdil som ich 4 sezony a max pokojnost..teraz mam na skusku obute misaky XCR extrem ...to iste akurat trosku lepsie drzia v zakrutach..ale zase vyssia cena.. :|
nemenil by som ale bola na misaky lakava cena :)
Zobraziť komentár 29.06.2009 - 10:09:22
00
nechcem byt zly ale:

nauc sa bicyklovat :roll: :wink:

rád sa nechám poučiť ...
Zobraziť komentár 29.06.2009 - 10:30:09
00
lekcia 1: "ako nesekat a nerezat plaste" - zaklady

=> jedna z casto vyuzivanych praktik ako sa zbavit problemov popisanych v nazve tejto lekcie je otvorit oci a pozerat sa na zvolenu stopu...

verim ze vam tato lekcia bude napomocna v pripade dalsich otazok/nejasnosti prosim nevahajte a dajte mi vediet ako by som este mohol byt napomocny.

dakujem.

s uctou

;)
Zobraziť komentár 29.06.2009 - 10:43:03
00
sak seknut sa da hocico, ked sa dari, tak sa dari.....skor by som hodnotil vydrz a zaberove vlastnosti, kto casto seka, nech si prifukne :)
Zobraziť komentár 29.06.2009 - 10:53:36
00
lekcia 1: "ako nesekat a nerezat plaste" - zaklady

=> jedna z casto vyuzivanych praktik ako sa zbavit problemov popisanych v nazve tejto lekcie je otvorit oci a pozerat sa na zvolenu stopu...

verim ze vam tato lekcia bude napomocna v pripade dalsich otazok/nejasnosti prosim nevahajte a dajte mi vediet ako by som este mohol byt napomocny.

dakujem.

s uctou

;)

:shock: no jo .. ale keď nevidíš tak nebojíš a ideš rýchlejšie ... :lol: ale nie,teraz vážne. Prvý prieraz bol tým že som trafil veľký šuter , odniesol si to aj ráfik ... no kde som prerezal ten druhý plášť naozaj neviem ... ale nie som jediný z našej partie kto seká Schwalby častejšie ako iné plášte, takže tá gramáž ktorú majú sa prejaví inde.
Zobraziť komentár 29.06.2009 - 10:54:53
00
2 moznost,skusit plast s hustejsim kordom 127tpi,nabombovat,pri zjazde viac pracovat s telom,bikom a na pedaloch...
so schwalbe suhlasim...
Zobraziť komentár 29.06.2009 - 10:56:56
00
ja ich mam sice este len par km .. tak do 400 som snimi najazdil cez 150 s oboma a zvysok len v predu a veru ani defekt ani naznak trhania sa ;-] asi mam tie tazsie s viac materialom
Zobraziť komentár 29.06.2009 - 10:58:27
00
Prvý prieraz bol tým že som trafil veľký šuter , odniesol si to aj ráfik ... no kde som prerezal ten druhý plášť naozaj neviem

1y: ty blaho ta lekcia by v tomto fakt pomohla :shock:
2y: hruby odhad by povedal nieco v zmysle: pri vyslape sa ti zadne koleso sklzlo po ostrej hrane sutra/korenu ked si zabral. ty blaho ta lekcia by v tomto fakt pomohla :shock: (ak si rozrezal predny plast tak fakt nepozeras kam ides...)
Zobraziť komentár 29.06.2009 - 11:08:19
00
Prvý prieraz bol tým že som trafil veľký šuter , odniesol si to aj ráfik...

V tomto pripade by som plastu vinu vobec nedaval.
Jazdim na plastoch Schwalbe uz treti rok. Sem-tam seknem, ale kedze jazdim prilis podhustene pneu (vpredu 1 atm.), ani sa necudujem.
Zobraziť komentár 29.06.2009 - 11:12:41
00
1y: ty blaho ta lekcia by v tomto fakt pomohla :shock:
2y: hruby odhad by povedal nieco v zmysle: pri vyslape sa ti zadne koleso sklzlo po ostrej hrane sutra/korenu ked si zabral. ty blaho ta lekcia by v tomto fakt pomohla :shock: (ak si rozrezal predny plast tak fakt nepozeras kam ides...)

nie vždy to bol zadný ...
Nejazdím prvý rok ... síce som prešiel z HT na full ..že by som bol moc bezohľadný k výberu stopy???? :roll: možno ... no doteraz som nikdy plášť nesekol ani neprerezal ... trasy jazdím tie isté, tlak v pneu mám ten istý .. 3,0 - 3,5 bar. Asi skúsim obuť nejaké priemerné drôtené plášte a uvidíme v čom je chyba. Či sa oplatí priplatiť si za nejaký ľahký plášť, alebo má človek za menej penazí dosť muziky aj s bežnou "performance" verziou ...
Zobraziť komentár 29.06.2009 - 11:53:31
00
škoda sa vám tu hádať.o tom prerážaní NN sa toho hovorí veľa.hlavne v kamenistom teréne.tie boky na NN sú asi fakt trošku slabšie.a tu je jedna dobrá debata o plášťoch a je tam aj nejaký test tak sa to oplatí pozrieť:
http://www.bike-forum.cz/forum/schwalbe-nobbynic-vs-racingralph-vs-albert//forum.html#unread1
a tu je odkaz na ten test väčšieho množstva plášťov čo tam dal MlokCZ:
http://forums.mtbr.com/showthread.php?t=419392
Zobraziť komentár 29.06.2009 - 12:45:21
00
škoda sa vám tu hádať.o tom prerážaní NN sa toho hovorí veľa.hlavne v kamenistom teréne.tie boky na NN sú asi fakt trošku slabšie.a tu je jedna dobrá debata o plášťoch a je tam aj nejaký test tak sa to oplatí pozrieť:
http://www.bike-forum.cz/forum/schwalbe-nobbynic-vs-racingralph-vs-albert//forum.html#unread1
a tu je odkaz na ten test väčšieho množstva plášťov čo tam dal MlokCZ:
http://forums.mtbr.com/showthread.php?t=419392

Tú debatu na bike-fore som v podstate zakladal ja ešte minulý rok v lete a aká debata sa z toho vyklula :D
Zobraziť komentár 29.06.2009 - 13:06:30
00
hazard vies na co tam je ikona poslat odpoved? :shock:
Zobraziť komentár 29.06.2009 - 13:18:39
00
keyboard_arrow_up