Lokalizácia
Formulár sa odosiela
...preložím - stlačil prednú brzdu, zatlačil do vidly a skúsil prehodiť. Nešlo. S rapidmi sa to dá robiť bežne...

Nie, inac som to myslel, precitaj si to este raz a pozorne :lol:
Zobraziť komentár 15.05.2007 - 23:10:11
00
Aj ja davam hlas za dualy... tiez by som nechcel RF (aj ked ich na druhom biku mam)... dualy mi sedia ovela viac...
Zobraziť komentár 16.05.2007 - 07:22:08
00
Jednoznace som rozhodnuty pre shimano, rokmi overena kvalita. Mam XTR prehadzku, xt presmyk, takze dual alebo rapid od shimana. Typ LX, alebo XT, na XTR nemam dukaty.

To je chyba :) Pozri si clanok o XT 2008 seria.
Dizajnova sa Shimano zacalo podobat na SRAM par rokov dozadu.
V roku 2008 okopirovali od SRAMu technologiu "DIRT" = bowden ide rovno a nie je zahnuty pre prehadzovaci. Cakam ze v roku 2009 budu mat posun lanka 1:1, co je najvacsia vyhoda SRAMu.
Zobraziť komentár 16.05.2007 - 08:00:06
00
a okopirovali aj to, ze v hlavnom cape prehadzky nie je pruzina, takze uz konecne nebude mlatit prehadzka o ram... ale len pri tej jednej xt 2008 prehadzke...
Zobraziť komentár 16.05.2007 - 08:28:53
00
Nepiste sem take traposiny o kopirovani :!:

Sa pozrite ako vsetci vyrobci kopiruju technicke riesenia Shimana a potom tu trepte pi***ny :!:
Zobraziť komentár 16.05.2007 - 08:44:24
00
iiha, root sa nam rozohnil.. chyba ti tam este jedna * :lol:
k teme: ja som stary rapidak, tie mi plne vyhovuju, takze nemam dovod menit.. dualy som skusal len deore a to ani keby mi davali zadarmo.. tak ci onak, myslim si ze je to len o zvyku a osobnych preferenciach.. ja by som volil RF, ty zvol co tebe viac vyhovuje
Zobraziť komentár 16.05.2007 - 09:48:18
00
Ja len neznasam tieto jednostranne kydy bez kuska sudnosti....
Zobraziť komentár 16.05.2007 - 09:50:50
00
Neviem, ja osobne by som Dual nechcel z jednoduchého dôvodu, nikdy som ich neskúšal, mám LX RF 07 a som max. spokojný, tak načo meniť niečo čo mi slúži roky bez problémov? Predtým som mal RF Deore a tiež bez problémov.
Zobraziť komentár 16.05.2007 - 10:21:26
00
Ja len neznasam tieto jednostranne kydy bez kuska sudnosti....

Sudnost chyba tebe.
Boli tam spomenute technicke detaily, ktore v mojom pripade su dovodom preco pouzivam SRAM.
Inak namiesto blbych komentarov mozes radsej pridat par argumentov pre Shimano, pokial take mas a si schopny rozumne argumentovat. Aspon to nebude take jednostranne :)
Zobraziť komentár 16.05.2007 - 10:24:32
00
mam 2. sezonu LXove dualy...s hydrou...a žiaden problém.... :-)
aj ked popravde ešte som "nestál na zabrzdenom prednom kolese a nepokušal sa radiť na malu pilu" :D
ALE to bude asi tým, že už nie som taky mladý a ešte nie som taký dobrý :-)
a nad dôvodom typu DUAL by som nechcel L E B O som ho nikdy neskušal, som sa mimoriadne dobre zasmial :P
Zobraziť komentár 16.05.2007 - 10:31:03
00
mam 2. sezonu LXove dualy...s hydrou...a žiaden problém.... :-)
aj ked popravde ešte som "nestál na zabrzdenom prednom kolese a nepokušal sa radiť na malu pilu" :D
ALE to bude asi tým, že už nie som taky mladý a ešte nie som taký dobrý :-)
a nad dôvodom typu DUAL by som nechcel L E B O som ho nikdy neskušal, som sa mimoriadne dobre zasmial :P

To vieš, som ten človek ktorý ked je z niečim spokojný, nešpekuluje, takže preto nechcem DUAL lebo ani nemam potrebu ho vyskúšať, načo by aj...! Neviem čo je na tom take na pobavenie. Ale inak pohodička.
Zobraziť komentár 16.05.2007 - 11:32:18
00
t:...hmm...zaujimava teoria nič v ...zlom.....
ale, čo napríklad v takom prípade, keby si úplne náhodou, úplne nechtiac zistil, že ten dulal je úplne náhodou a úplne teoreticky celkom dobrý, ba dokonca možno aj úplne praktický....čo potom ??

za 2. pripomenulo mi to dceru, ked ma niečo na tanieri..... čo ešte neskusila a rezolútne zahlási: že to nechce.... a vlastne ani netuší čo nechce...
ale inak pohoda :-)
Zobraziť komentár 16.05.2007 - 13:13:20
00
Uz zase dalsia uuplne zbytocna zabo-mysia vojna :roll:

Charlie: Ten kto si zvykol pouzivat RF bude preferovat RF a ten kto si zvykol na DC bude preferovat DC :!:

Osobne pouzivam DC a som s nimi spokojny, ale bol by som velmi "obmedzeny", keby som napisal, ze uz nikdy nebudem pouzivat RF alebo nejaky iny typ radenia...

Ak mas moznost, vyskusaj si obidva typy a ten co ti bude vyhovovat si kup...
Zobraziť komentár 16.05.2007 - 13:15:36
00
absolutne suhlasim s LL...
a to porovnanie s dcerou bolo dost trefneee... :P
Zobraziť komentár 16.05.2007 - 13:16:58
00
plny suhlas s Raver-om (lepsie by som to ani sam nenapisal), az na malicky rozdielik, ze ja pouzivam RF :)
Zobraziť komentár 16.05.2007 - 13:28:02
00
keyboard_arrow_up