Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Jasne, nezmeni. Aby bola istota, tak sa odvolavam na kompatibilitu, ktoru shimano vypracovalo. Osobne sa mi zda rozporuplne dat miesto alivia prehadzovacky XT prehadzovacku, ocakavat bezchybne preradovanie a nevymenit radenie alivio. Vobec krizenie sad, aspon co sa tyka prevodov mi je nepochopitelne a niektore znacky mtb taky marazmus ani nerobia. Stredove zlozenie, pastorky, prehadzovacka, presmykac a radenie uprednostnujem z tej istej sady.
Zobraziť komentár 24.05.2007 - 12:32:06
00
stredove zlozenie? presmykac?

:?: :?: :?:

aky to ma zmysel mat z jednej sady?

ja mam radenie deore, presmyk sram, prevodniky middleburn, kazetu alivio, retaz lx a stred frm a funguje to uplne normalne
Zobraziť komentár 24.05.2007 - 12:47:34
00
hej duves co sa ti nelubi??? ide to - ide. nosa bikov sa nerobi na tej istej sade. a funguju aj sramy a shimano dokopy. tak co?? s niecim upgradovat zacat musis. ine je zas ked das XTRko na 105 / nie skodovku/ len to blbo vyzera a zvysis cenu biku pravdepodobne 3 krat, ale frcat by to malo :D a stredove zlozenie a kluky su uz nieco uplne ine.

inac marecej co maju tvoje sajby na klukach ked nie zuby??? zobaky?? chapadla??? Patricka Duffyho????
Zobraziť komentár 24.05.2007 - 12:59:09
00
inac marecej co maju tvoje sajby na klukach ked nie zuby??? zobaky?? chapadla??? Patricka Duffyho????

sajby maju zuby, kluky nemaju zuby..citaj znova! :wink:
Zobraziť komentár 24.05.2007 - 13:04:41
00
:oops: :oops: kapitulujem, teba malo kto porazi, ked sa jedna chytania za slovicka.. aspon ze mas este energiu na taketo veci reagovat.. :D
Zobraziť komentár 24.05.2007 - 13:07:23
00
hej duves co sa ti nelubi???

To, ze sa tu tvrdilo, ze moze miesto alivia vymenit za vsetko od shimana.
Vravim, ze nema vyznam tam davat drahu prehadzovacku na 9 kolecko.
Netvrdim, ze to nepojde, ale osobne v tom nevidim vyznam. Presne ako v tom, ze sa predavaju nove biky s deoreckom a zadnou XT prehadzovackou. Pritom by bolo omnoho lepsie tam namontoval lepsiu vidlu.
tak asi tolko :wink:
ani sram komp. vsetky nie su kompatibilne so shimanom ako sa vseobecne tvrdi.
http://www.ivelo.cz/ptejte-se-redakce/m ... 01as2tdpt6
Zobraziť komentár 24.05.2007 - 16:01:22
00
hej duves co sa ti nelubi???

To, ze sa tu tvrdilo, ze moze miesto alivia vymenit za vsetko od shimana.
Vravim, ze nema vyznam tam davat drahu prehadzovacku na 9 kolecko.
Netvrdim, ze to nepojde, ale osobne v tom nevidim vyznam. Presne ako v tom, ze sa predavaju nove biky s deoreckom a zadnou XT prehadzovackou. Pritom by bolo omnoho lepsie tam namontoval lepsiu vidlu.
tak asi tolko :wink:
ani sram komp. vsetky nie su kompatibilne so shimanom ako sa vseobecne tvrdi.
http://www.ivelo.cz/ptejte-se-redakce/m ... 01as2tdpt6

ale rec vobec nebola o tom ci to ma vyznam alebo nie,
bavili sme sa len o tom ci to bude fungovat :idea:
Zobraziť komentár 24.05.2007 - 17:31:28
00

ale rec vobec nebola o tom ci to ma vyznam alebo nie,
bavili sme sa len o tom ci to bude fungovat :idea:

hej?, a co toto:
Mozes tam dat hocico od Shimana.

Tvrdim, ze tam nemoze dat vsetko od shimana. Tie lacne shity co davaju na juniorske mtb pre 6 kol. nebudu kompatibilne na 7/8 prevodove. :idea: :roll:
Zobraziť komentár 24.05.2007 - 18:24:35
00
Tie lacne shity co davaju na juniorske mtb pre 6 kol. nebudu kompatibilne na 7/8 prevodove. :idea: :roll:

nechce sa mi s tebou hadat...iba vznesiem pochybnost o pravdivosti tvojho tvrdenia
Zobraziť komentár 24.05.2007 - 18:33:14
00
jasne, suhlasim
Zobraziť komentár 24.05.2007 - 21:17:55
00
Nechapem o co ti duves ide.... ked chces mat sracky na biku tak si ichtam daj, ale neodporucaj ich ostatnym, ked chcu mat nieco lepsie....
Zobraziť komentár 25.05.2007 - 07:21:40
00
Nechapem o co ti duves ide.... ked chces mat sracky ....

To sa tu bezne pouziva?
Splna to registracne pravidla? Alebo na niekoho ano a na niekoho nie? :roll:
Zobraziť komentár 25.05.2007 - 07:47:34
00
aaaaaaaaa to co bolo duves, ako ze moderatori tu maju protekciu???? nevim... no sracky mozes napisat aj ty. no ja osobne by som si to nedovolil povedat niekomu, ze ma na biku sracky... je to az prilis tvrde, treba brat ohlad na socialnu situaciu, to opakujem stale dokola... :) :)
Zobraziť komentár 25.05.2007 - 08:22:27
00
K tej kompatibilite. Shimano samozrejme odporuca 8k a 9k sady nekombinovat. Ja som dlhy cas jazdil 8kolo s 9 kolovou retazou (aj to akosi lepsie radilo), potom 9kolo s 8kolovym prehadzovacom (XT 98!) a funguje bez problemov. Inac bezne sa predavaju bicykle s Aliviom + Deore prehadzovac. Nevidim v tom problem. Pomer tahu lanka je u Shimana vzdy 1:2 a retaz do styku s prehadzovacom pride prakticky len cez plastove koliecka, ktore nemaju skoro ziadne zuby, ani nabehy, ani nic. Uz som videl aj SISkovy prehadzovac za 190 Sk na 9 kole a isiel paradne :)
Zobraziť komentár 25.05.2007 - 09:03:37
00
K tej kompatibilite. Shimano samozrejme odporuca 8k a 9k sady nekombinovat. Ja som dlhy cas jazdil 8kolo s 9 kolovou retazou (aj to akosi lepsie radilo), potom 9kolo s 8kolovym prehadzovacom (XT 98!) a funguje bez problemov. Inac bezne sa predavaju bicykle s Aliviom + Deore prehadzovac. Nevidim v tom problem. Pomer tahu lanka je u Shimana vzdy 1:2 a retaz do styku s prehadzovacom pride prakticky len cez plastove koliecka, ktore nemaju skoro ziadne zuby, ani nabehy, ani nic. Uz som videl aj SISkovy prehadzovac za 190 Sk na 9 kole a isiel paradne :)

NO SUPER, TO SOM CHCEL POCUT :wink: .
Inak ten SISkovy mozno funguje, ale iba chvilu, potom sa vylagruje a je to na sra...ky. O tom to je. Vsetky sady su vyrabane pre urcite naroky. Lacne su z nekvalitnych materialov a opacne, tie drahsie o.i su vyrobene aj presnejsie . Preto ak je na biku alivio nema vyznam tam davat nic drahsie, pretoze jedna kvalitnejsia suciastka v nekvalitnej, ci menej kvalitnej sustave radenia nema ucinok zvysenia komfortu.
Zobraziť komentár 25.05.2007 - 10:50:46
00
keyboard_arrow_up