Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Mozes len budes cely zasraty od tmelu a doma hned vytiahnut a vydrhnut inak sa ti dusa prilepi k plastu :)

Preco by mal byt cely zasraty od tmelu pri aplikacii duse? 3x som pretal plast tak ze som musel nahodit dusu a doma plast podlepit zaplatou na to urcenou a nikdy som sa pri vymene neuspinil od tmelu...
Zobraziť komentár 30.12.2013 - 16:06:52
00
Z mojej skusenosti ked mi po skoku prdol bezdus tak som mal ruky zababrane od tmelu :)
Zobraziť komentár 30.12.2013 - 16:11:39
00
Nechapem... pomocou montpaky kusok podberiem patku plasta, mlieko cez ten otvor vylejem, plast zvnutra pretrem trsom travy, vlozim predfuknutu dusu, nahodim plast a dofuknem thats all ;-)
Zobraziť komentár 30.12.2013 - 16:15:51
00
ja som si prerobil bezdušaky podla tohto videa za pomoci 24" duše a pohoda aplikácia bola ešte jednoduchšia ako keď som dával iba pásku. Dokonca som nemusel namydliť patky :D nafúknute doma pumpičkou :-)

youtube.com/watch?v=IQX3CciWsSg&t=0

Zobraziť komentár 30.12.2013 - 17:16:23
01
Raver s tym trsom travy to je dobry napad, ja som pre tieto pripady nosil balicek vreckoviek. A inak dusa sa k plastu prilepi az za dost dlhu dobu. To by ju tam trebalo nechat aspon tyzden aby sa prilepila. Horsie su vsak na tom latexove duse- tie sa zvyknu tym tmelom naleptat a prirast k plastu aj po kratkej dobe :) a inak logicky, ak dostanes velky defekt, skusim to z poslednych sil zatesnit aby nebolo treba davat dusu, robil som to uz vela krat a vzdy sa to podarilo, aj ked to vyzeralo najprv dost tragicky, kym sa nerozreze plast tak by som urcite skusal zatesnit so zvyskom mlieka, ak by mlieko nestacilo- mam o robotu menej s vylievanim. :)
Zobraziť komentár 31.12.2013 - 14:51:53
00
nemesishard - tiež zaujímavé riešenie...
Zobraziť komentár 31.12.2013 - 15:18:32
00
nemesishard Dobre video, pridemi to lepsie riesenie ako iba paska. Ale co ma zaujima, ked vymenis plast znamena to, ze musis robit znova cely proces z dusou? Mas z tym skusenost?
Zobraziť komentár 31.12.2013 - 16:56:15
00
Ahoj Martin šecko dobré ti prajem do nového roku :-) ...no tak to som zatial neskúšal meniť plášť ale asi to bude treba meniť (neviem či to dokážem opakovane vystrediť pre plášť) . Ja som dokonca nezohnal 24"dušu s galuskovým ventilom a tak som tú dušu dával ventilom von a keď som to strihal po dĺžke tak ventil len vystrihol. Notubes ventilok som tam prepichol skrz tú dušu. Takže čas ukáže ako to bude pri výmene.
Zobraziť komentár 31.12.2013 - 17:52:38
00
Dik moc. Aj tebe sicko dobre a vela skvelych kilometrov. Snad tento rok vo Varine sa vidime ;)

Ja rozmyslam ze by som to spravil tatkovy na crossridy. Len dufam ze nebude vela lamentovat lebo uz teraz z niektorymi vecami vyckava kym pridem na dovcu domov :D
S tym Notubes ventilkom by to malo byt OK bo ten sealant to aj tak zalepi okolo. Jaky sealant si pouzil? Notubes? Ak hej kde si ho kupil na SK?
Zobraziť komentár 31.12.2013 - 19:12:38
00
Použil som Joe´s eco sealant 1l . Kúpil som ho v predajni za poukážky (28€) inak by som ho nekúpil :-) Nabudúce kúpim zo suncycle nejaký za 16€.
Zobraziť komentár 31.12.2013 - 20:26:06
00
No už vidím niekoho, kto dá ledva plášť na obyč. pásku ako ho bude dávať na tú dušu.
Zobraziť komentár 31.12.2013 - 21:28:01
00
Sak kto nechce tak si to robit nebude. Ci? ;)
Zobraziť komentár 31.12.2013 - 21:58:56
00
nemesishard Tak asi donesiem Notubes z CRC radsej.
Nejako mi ten joe's sealant moc nefungoval ked mi ho naliali v servise.
Zobraziť komentár 31.12.2013 - 22:01:25
00
no tak ja mám zatial skúsenosť len s tým "eco" :-) a zatial nemám ani reálnu skúsenosť s rozrezaním/defektom pri bezdušiach. vagimir pozeral si vôbec to video? Šak blbuvzdornejšie to už nejde ani spraviť.... preto to na B-F označujú ako gheto riešenie. Ak niekto nedokáže nahodiť dušu do ráfku a následne rozstrihnúť tak by mal navštíviť krúžok šikovných rúk :D a nie sa mordovať s bezdušákmi ...
Zobraziť komentár 31.12.2013 - 22:45:28
00
nemesishard keby som to nepozeral, tak ani nepíšem. Tu nešlo o rozrezanie duše. Tu ide o to, že keď niekto ledva nahodi plášť do rafku iba s páskou (malo miesta v strede rafku), tak cez tú dušu to tan nenarve možno vôbec. Záleží od použitého ráfku a plášťa.
2. Už sa mi niekedy stalo a nie len mne že sa plášť po obvode kúsok pohne (nafukany). Tým pádom ventil je krivo. Pokiaľ to urobíš podľa videá a plášť sa ponhe (keďže plášť tlačí o tú dušu nie o raf) tak pri ventile sa ti to urve tak že mlieko ti nepomôže (aj keď bude duša prilepena o pásku). Takže znovu buď klasický bezduš. ventil, alebo dušu.
Nevidím vôbec dôvod tam dávať tú dušu.

Inak; Všetko dobré všetkým v novom roku.
Zobraziť komentár 31.12.2013 - 23:09:03
00
keyboard_arrow_up