Lokalizácia
Formulár sa odosiela
jaka duša
Zobraziť komentár 01.06.2016 - 09:34:49
00
Ono ti ten tmel zrejme nevytláča ale len vyteká. V tej dutine je len minimálny tlak a vyteká tam kde je dierka. Popri niploch by to bez tlaku by nemalo vytekať. (maximálne len slziť)
Zobraziť komentár 01.06.2016 - 09:41:27
00
No po nahodení to z toho spoja doslova striekalo, ale v mieste cca 3 mm od kraja ráfiku... Potom pomaly zoslabovalo. Asi zauradoval tmel.
Zobraziť komentár 01.06.2016 - 09:43:25
00
Tak to je iná káva!
Ja som myslel, že tam máš dierku. On ten spoj nemusí byť dobrý aj z vnútornej strany v časti kde už nie je páska. Proti bežnej vizuálnej kontrole nemusíš nič zistiť. Nechaj teda pneumatiku natlakovanú (nie veľa- tak 1,5-2 atm) s naliatym sélantom. Koleso nech je otočené spojením ráfiku nadol. Možno sa to samo utesní.
Zobraziť komentár 01.06.2016 - 10:01:10
00
Neviem či tomu ráfiku veriť ... kedysi sa mi DT ráfik zlomil pri hladkej odklopenej zákrute ale v rýchlosti, preto som nervozny z toho. No nechám to a uvidíme. Ďakujem.
Zobraziť komentár 01.06.2016 - 10:05:04
00
Tak test pre Kristina .. cca pri tlaku 1 bar (mozno maaalinko menej) podla lidl pumpy .. to rukou z WTB rafku dole nedam, ani nefukol. Ked som na to sliapol nohou, tak za urcitych okolnosti uz trosku upustil vzduch, ale potvora stale drzal :D .. mozno skusim pri 0.5
Zobraziť komentár 01.06.2016 - 19:58:07
02
potmehut Ako uz bolo napisane, bud mas zle nalepenu pasku, alebo nevhodne uzku pasku.
Tu hladaj zdroj tvojich problemov.
Ak by si mal dobre nalepenu spravne siroku pasku, nie je mozne aby sa tmel dostal do rafika - nema kadial.
Pre rafiky s vnutornou sirkou 25mm sa doporucuje paska so sirkou 30mm.

Pozri obrazok, ktory je tu uz XY krat

cdn.shopify.com
Zobraziť komentár 01.06.2016 - 20:06:19
04
Viem ako vyzerá bezdušový systém v reze. Preto som to uzavrel s tým, že je zle urobený ráfik a vzduch unikal presne v tom mieste kde končí páska a začína plášť. Logicky, keby fučalo popod pásku alebo ventil šlo by to aj cez niple, nielen cez spoj ráfika. Pol hodinu to potom ešte bublinkovalo a teraz už nič. Pre kontrolu som to ešte nabomboval na 4 bary a už to bolo ok. Odpustil som na 2,2 a ráno uvidím.
Zobraziť komentár 01.06.2016 - 20:40:01
00
Pri paske sirokej 25mm do 25mm rafika z logiky veci nemozes mat pasku az pod patkou plasta.

Existuju 3 druhy spajania rafikov a vsetky su pouzitelne pre bezdusove riesenia, nakolko po spravnej instalacii pasky sa tmel ani vzduch nema ako dostat po spoj rafika.
Cize vzduchotesnost spoja rafika s tym nema nic spolocne, kedze cely spoj z vnutra je prekryty dvomi vrstvami pasky (doporucuje sa zacinat lepit pasku cca 10cm pred spojom rafika a po nalepeni celeho obvodu ukoncit pasku cca 10cm za spojom).

Tu su este tie 3 druhy spojov:
1. welded (zvarany) - jediny ma vzduchotesny spoj
2. sleeved (spajany stredovou spojkou)
3. pinned (spajany dvomi kolikmi)
Zobraziť komentár 01.06.2016 - 21:14:29
02
To bol asi len tmel ktorý presiakol popod patky v miestach kde patka nema uplne dokonaly tvar aby na paske tesnila, napr v okoli spoju :)
Zobraziť komentár 01.06.2016 - 21:15:19
00
arrow_leftekmar napísal:
nieco k studiu
Tubeless vs Latex Tube vs Butyl Tube, Rolling Resistance Compared
http://www.bicyclerollingresistance.com/specials/tubeless-latex-butyl-tubes

Latexove duse pouzivam uz asi +/- 8 rokov. Ale Michelinom sa vyhybam, nemam ich moc rad, pouzivam geaxy, tie uz sa ale nerobia. Je fakt, ze to ma mensi valivy odpor ako klasicke butylky (je to logicke, kedze latex je omnoho tvarnejsi), co cloveka po prvykrat prekvapi je, ze ma pocit defektu, aj ked je to nafukane ako treba :D .. su trosku odolnejsie proti seknutiu a defektom, ale nesmu byt na slnku a nemus sa zaolejovat. Zaplaty zda sa, funguju klasicke, v podstate jedina nevyhoda je, ze ich treba skoro kazdy den dofukovat. To je niekedy otravne. Dalsia nevyhoda, ze prerazenie plasta a duse klincom skrz som chytil vzdy s latexovou dusou :D
Zobraziť komentár 02.06.2016 - 09:38:59
00
je toto dobra sada na wtb speeddisk i23 ktore maju autoventil teraz ?
http://www.suncycle.sk/sk/produkt/kit-joes-no-flat-tubeless-ready-all-mountain-fv/7908

dik
Zobraziť komentár 03.06.2016 - 15:21:15
00
ja som na tie iste rafy anhadzoval s fofo050 nedavno ten isty kit..... vpredu v pohode, vzadu sme sa trochu potrapili lebo nam to fucalo okolo ventilku.... nakoniec sme pod neho namotali trosku teflonovej vodarskej nite a pomohlo..... ale uz mam kupenu pasku WTB 28mm a samostatne ventilky a najblizie ked budem mat zhodene plaste, prehodim to mozno........ inak to drzi dobre, vobec nepusta tlak DHR 29*2,4 EXO TR a HR II 29*2,4 EXO TR
Zobraziť komentár 03.06.2016 - 15:29:36
00
kde si kupoval DHR ?
Zobraziť komentár 03.06.2016 - 15:57:56
01
a tie ventilky teda nevadia ze teraz mam auto ventil a chcem tam dat presta ?
Zobraziť komentár 03.06.2016 - 16:11:54
00
keyboard_arrow_up