Lokalizácia
Formulár sa odosiela
aha

Naposledy upravil Xardas dňa 16.08.2007 - 09:04:37, celkovo upravené 4 krát.

Zobraziť komentár 15.08.2007 - 17:51:36
00
takze uz som o tom rame daco nasiel aj ked vecsina otkazov bola z polska a prilby...
Kód:
http://www.cycloshop.cz/catalog/index.php/cPath/228?osCsid=8

ten ram je pekny ale vyzera byt tazky ako ocel... radsej by som si par korun potom priplatil na cerberosa (o cca mesiac ho budem maaaaaaat :) )
Zobraziť komentár 15.08.2007 - 17:53:06
00
takze takto ...
2 gronkjear: nemyslim ze cim vacsi zdvih tym lepsia vydla ale usudujem ze v lese sa mi hodi vacsia vydla... alebo nie ?!

2 matko: ufff ja zasa az taky narocny niesom ,aby som lamal cele ramy ale casmo je to mozne .. mno neviem... ale aj tak CTM velmi neverym... ked som pozrel na tie lacnejsie modely ... mnoo neviem CTM (ako znacka) nie je niejaka kvalita

2 marek69: mno tak mi dal link na ten Vautron a pozriem ako to vyzera cenovo ... a co to je zac .. lebo vacis ram nez 14,5´ necem...

a zeby raptor za 14 papierov je lepsi ako hardy za 24 ?! hmm

btw: zahliadol som ze niektop pisal ze ten northrec je celkom spoko ... tak ako je to s nim ?! co je vlastne na nom zle ?

btw: prave teraz som cital jednu debatu bol tam dajaky bicykel a kazdy zacal ze ci to ma silnejsie zadne petky ako raptor ... vsetci tam hucali ze na raptore su c*ujove petky ...
Zobraziť komentár 16.08.2007 - 09:04:53
00
ano ale nikto ju este neodrthol...
ked pozeras po nete najde miliony fotiek znicenych UMF iek, popraskane vselikade ale este som nevidel fotku prasknuteho CTM ka....
vyber si ako chces je to na tebe ;)
Zobraziť komentár 16.08.2007 - 09:08:40
00
to je ako by som porovnaval predajnost u vas a v nemecku...viac obyvatelov, vacsi trh,... viac nadsencov pre DH a spol. nechapem, co to ma spolocne s tym "byt pozadu". hlupy priklad - ked bude u nas viac kolobezkarov ako v CR, tak predsa len preto nebudem hovorit, ze ste "pozadu".

PS myslim, ze ta konkretnost by aspon teraz nezaskodila - ja som celkom zvedavy...

ked bude dostatok kolobežkarov tak bude viac kolobežek a na trhu a doplnkov na ne.Zakonitost trhu ked je viac dh jazdcov a street tak je tady viac komponentov a doplnkov.Niektoré slovenské firmy kopiruju česke ale s ročním oneskorením.Konec debati pre mna!!! Palig
Zobraziť komentár 16.08.2007 - 09:50:00
00
ano ale nikto ju este neodrthol...
ked pozeras po nete najde miliony fotiek znicenych UMF iek, popraskane vselikade ale este som nevidel fotku prasknuteho CTM ka....
vyber si ako chces je to na tebe ;)

mno CTmko nikto nemusel sfotit mno ok aj tak sa mi viacej paci CTM kvoli tej cene ... ale mnooo a nema az take zle komponenty ked som pozeral ma podobne ako northtec za celkom slusnu cenu ...
Zobraziť komentár 16.08.2007 - 09:56:35
00
2Marek69 skoda, ze koniec debaty, zacinalo to byt zaujimave. to o velkosti trhu mi je jasne, ale preto, ze mame na slovensku mensi trh neznamena, ze musime byt "pozadu". proste krajina je taka velka aka je, ma priblizne nejaky urcity pocet obyvatelov, s tym asi nic ziadna slovenska firma nespravi. takze cesko je "dopredu" v tom, ze ma vacsi trh a predava sa tam viac DH(a pod.) bikov?

a dalej napr ma napadla otazka, ktora slovenska firma okopirovala nieco ceske a o rok neskor to zacala predavat. ak taka existuje, rad by som vedel, ktora to je. a mozno aj ostatni, ktori nemaju radi prazdne placanie do vetra bez argumentov...
Zobraziť komentár 16.08.2007 - 11:16:58
00
Nebudem konkretní su to už interné zaležitosti.Nepotrebujem to to tady zverejnovat.Aby o tom vedel každy nactiletí fakan.Osobne cez ss sa klidne možeme o tom pobaviť.Ked bude čas :wink:
Zobraziť komentár 16.08.2007 - 12:27:55
00
Dzik móóre. Pozdravujem čechoslováka Mareka aj PalihoG.
Pozadu, dopredu šecko jedno.
Keď slovenský trh dokáže vstrebať aspoň polovicu toho čo Czech republik tak aj sklady dokážu ponúknuť obchodníkom viac a bežný menší obchodník bude môcť rovnako lepšie tým pádom reagovať na potreby trhu.
A nezačnime tu do toho montovať trebárs volnosť trhu v EU lebo skutočne len pár silným sa oplatí nakupovať inde ako v SR. /dodacie lehoty, množstvá atď./
/Ďalšia nekončiaca téma s rôznymi uhlami pohladu./
A to kopírovanioe ma tiež zaujíma. Tak ako to je?
P.S. Peace
Zobraziť komentár 16.08.2007 - 13:05:03
00
flamewar... je pravda ze na slovensku je mensi vyber aj menej veci ako v cechach atd...
radsej poradte s tym bikom ;)
Zobraziť komentár 16.08.2007 - 13:45:39
00
flamewar... je pravda ze na slovensku je mensi vyber aj menej veci ako v cechach atd...
radsej poradte s tym bikom ;)

jj radsej poradte s bikom ... hore mam otazky a nikto tnic, rozoberate uplnu blbost...
Zobraziť komentár 16.08.2007 - 16:37:07
00
no podla mna, to, co rozoberame je pomerne zaujimave a niekedy neskor to mozno bude zaujimave aj pre teba...

a ked chces k teme, tak moj osobny nazor: do 20 tis. by som skusil vyskladat nieco na ocelovom rame
Zobraziť komentár 16.08.2007 - 18:14:39
00
no podla mna, to, co rozoberame je pomerne zaujimave a niekedy neskor to mozno bude zaujimave aj pre teba...

a ked chces k teme, tak moj osobny nazor: do 20 tis. by som skusil vyskladat nieco na ocelovom rame

nehovorim ze to nieje zaujimave ale nehodi sa k teme

Tak mne sa nejako skladat bike nece ... tiez somm nad tym rozmyslal ale skor z pouzitych kopomentoch ... to by ma vyslo fakt lacno... ale mno ja neviem radsej kupim new bike a vjem ze ide na 100% sem tam nieco vymenim dotiahnem namastim ... ale je pravdakenby ze si ho poskladam tam by som mal vacsi skill ... no ale neviem neviem ci by som sa do toho pustil ...

a na nove kupne bajky uz ziadne typy ? :(
Zobraziť komentár 16.08.2007 - 21:09:03
00
hmmm radsej urob ako radil paliG na nejakej ocely to poskladaj a 'usi' si to na mieru, niektore veci mozes zobrat aj z druhej ruky (vidlica...) a pokupuj nove veci... na takej caprnke by si si to mohol vystavat to by ta vislo fakt malo a neznicil by si to ale ak by si chcel daco pevnejsie tak radsej darside s3t alebo cerberosa...
viem ze trocha menim nazory ale co uz...
Zobraziť komentár 16.08.2007 - 23:39:00
00
Mno isiel som na mtbiker do bazaru a pozeral som tak priebezne ceny ... ze co jak trochu som to spocital... a praveci by som kupil novych a vyslo mi cca 18 000sk bez prednej vidlice ... thaze uviedme este niesu peniaze ked budu tak asi si aj poskladam bicykel ...
Zobraziť komentár 17.08.2007 - 13:09:13
00
keyboard_arrow_up