Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Zdravím. V stredu som si kúpil nový bike Giant Rincon. 8)

http://velosprint.sk/shop/index.php?mai ... ts_id=5815

Jazdí sa na nom lepšie ako super. Konečne dobre brzdí, prevody radia jedna radosť... Jediné čo som si na ňom všimol je, že zadné koleso mám od novoti akokeby troška malo osminu :cry: . Pretože miestami v hlbokom tichu trocha počuť, že špačky, alebo ako sa to volá(tie platničky čo brzdia) , jedna strana trocha ošuchuje o ráfik. A koleso je troška, ale len naozaj minimálne trocha nepresné, nejde presne úplne do roviny. Bol som to dať prezreť do servisu, kde som to kúpil a ten povedal, že to je nič :wink: . Zobral nato kľúč na centrovanie a za 2 alebo 3 min. to pobehal a koniec. A doma som pozeral, že je to tak, jak to aj bolo.
Mám ho nový a som jeho majitelom 3 dni. A preto sa tu pýtam, lebo ked ho mám 3 dni, tak sa obávam, čo bude robiť neskôr po dlhšom čase a prejdení istých kilometrov. Mám naň záruku. A každú malú chybičku sa snažím na nom odstrániť. Je nový a na reklamáciu mám nárok :roll: . A tak sa chcem opýtať, či je to absolútne normal a nemám stým nič , ale absolútne nič robiť. Či je to na kazdom. Nie že mi tu niekto vypíše, že som kretén, čo chce mať všetko naj. Tažko som si tento dovolil kúpiť a šetril som naň riadne dlho. A ako vravím každú chybu chcem dať preč a nie aby boli čo i len trocha na čisto novom bicykli kolesá, ktoré by mali byť rovne... :cry: :cry: :cry: :cry:
Je to normal, že to robí?
Ja som asi ten typ človeka, čo má rád všetko rovné a nie barjako, len aby to držalo.
Za príliš dlhý článok sa ospravedlnujem a za kazdú múdru odpoved veľkým ĎAKUJEM! :P
Zobraziť komentár 27.07.2007 - 21:53:59
00
no tak toto ma zabilo topic roka
ze špačky great shoot
no je to normalne neviem preco riesis krive koleso daj vycentrovat za 50 a mas vystarane a ten spic ti mozno preto tuka ze je povoleny skus rukami namatat ze ktory je povoleny ten treba dotiahnut a presatne to mne vycentrovali koleso 2 x po sebe a druhy raz mu hovorim este som musel aj vyznacit konktretny spic ktori bolo treba dotiahnut tento dotiahnes aj keby bola osmina na kolesi lebo ma to znervoznovalo to tukanie a mala osmicka mi ako majiteľovi dsc nevadi . tusim uz pisem z cesty takze howk
Zobraziť komentár 27.07.2007 - 22:10:04
00
teda nie špčky.... ale brzdové špalíky sa to volá. Mne je to jedno, ja to aj tak nazývam všelijako(platničky)...
Ale ked teda je to normal tak nič...
Zobraziť komentár 27.07.2007 - 22:18:33
00
A to, že prečo riešim krivé koleso, tak to preto, lebo nový bike a krivé koleso... A pritom na nom jazdím iba po ceste a po lese, roliach. A ked chcem zísť z obrubníka, tak zdvihnem najprv predné koleso a potom zadné, aby neutrpelo prudký náraz a nezkrivilo sa mi. Tak a ved mi to centroval a je to také, jak to bolo.
Inak akej kvality je ten bike pls?

Chcel som v predajni tento pretože bol zlacnení zo 18 500Sk, ale nemali ho :x .

http://velosprint.sk/shop/index.php?mai ... ts_id=6059

A tak hladal podobný na ten štýl a našiel sa Giant Rincon.

http://velosprint.sk/shop/index.php?mai ... ord=Rincon

Sú si aspon podobné?
:)
Zobraziť komentár 27.07.2007 - 22:27:14
00
jaj tak ty si nehovoril o spaichnach ale o spolkoch no dobre to je ine bud si povol brzdu alebo si to daj vycentrovat v kazdom pripade to nieje nic vazne :wink:
btw ja som takto kupil zhodou okolnosti tiez v NR vo velosprinte moj giantik z 26000 na 20000 na jesen :twisted:
Zobraziť komentár 27.07.2007 - 22:27:48
00
Ale ked to ten v predajni nevycentroval?
Obávam sa o kvalitu bŕzd a kolies bicykla. :cry: .
Ja nechcem chodiť sním furt do opravy ako zo starou DEMOU. :cry: :cry:
:cry:
:arrow: neviem, či som kúpil správne :(
Zobraziť komentár 27.07.2007 - 22:31:04
00
skus ist do vlakeho zapadnuteho kamenneho sopu a tam to daj vycentrovt vo velosprinte sa asi ponahlali a neurobili to poriadne . toto neni taky zavazny problem aby si bol z toho off keby zlomis ram za 3 dni tak nepoviem
Zobraziť komentár 27.07.2007 - 22:35:12
00
Bolo to od novoti, ked som ho kúpil a otec vraví, že to každý bicykel...
A chcel som lepšej kvality, ked som vyberal a nie aby to robilo voloviny...
No ja neviem, ale nový bike by to spraviť nemal... :lol:
Za to že má odpruž. prednú vidlicu sa mi za tú cenu nejak nezdá. :roll:
Naštvalo by ma, keby bol podobný ako ten starý :evil:
Zobraziť komentár 27.07.2007 - 22:40:10
00
po nejakom case/kilometroch by si mal ist na prehliadku, kde by ti mali vsetko doladit, nie? tak ked tam pojdes, tak im povedz, aby ti to vycentrovali...
neviem, ako jazdis, ale ked sa vozis stylom takym, ze do obchodu a naspat, tak je to vpoho, ale ked sa na biku ides aj trocha vysantit, tak od toho velmi vela necakaj, aby si sa nahodou nesklamal...
Zobraziť komentár 28.07.2007 - 13:15:05
00
Potrebujem poradit od urcite skusenych bikerov. Chcel by som kupit novy bike TREK 8900 s velkostou ramu 17,5 ale uvedomujem si ze je na mna maly. Ja mam totiz 183 cm. OTAZKA: Myslite si, skuseni borci, ze je to velmi velky problem. AKo by sa to dalo kompenzovat na biku, napriklad SEDLOVKOU???? DAKUJEM
Zobraziť komentár 28.07.2007 - 13:29:52
00
dalo by sa to kompenzovat sedlovkou a predstavcom
preco si nekupis radsej vacsi? nemaju?
17.5 na 183cm je uz trocha na knap..
ja mam 184 a jazdil som 18 v pohode,ale nizsie nevjem nevjem
Zobraziť komentár 28.07.2007 - 13:37:43
00
No je to skor podmienene ponukou. Ale ak mozem tak by si mi mohol povedat tvoj nazor na CoMPOSITOVY ram. To je druha alternativa. CORRATEC REVOLUTION. NEviem preco ale nejako neverim tymto materialo. Pripada mi to ako by to bolo len pre prof jezdcov, ktori vedia ze ze po sezone budu bike menit a je im jedno ci opuka alebo nie. No ja bezny smrtelnik si to urcite dovolit nemozem. TAKZE CO VY NA TO?
Zobraziť komentár 28.07.2007 - 13:45:19
00
mnoo..opukat by to nemalo..kazdopadne mas zaruku na ram takze ak po sezone opuka tak sup s nim na reklamaciu
Zobraziť komentár 28.07.2007 - 13:48:30
00
k povodnej teme... niektore rafiky maju osmicku uz od novoty a neda sa to proste vycentrovat... kamarad ma takyto rafik a centrovalo mu to uz vela ludi a nikto to nedozakal... proste ten rafik sa vrati do tvaru vajca aj ked ho vycentruju :D
nic si z toho nerob ja mam na zadnom kolese cca 1cm osmicku + zhruba take vajce :P to uz asi nikto nevycentruje :D
Zobraziť komentár 28.07.2007 - 13:51:12
00
1cm do strany?
preboha...
rozmyslal si nad novym rafkom?
Zobraziť komentár 28.07.2007 - 13:52:47
00
keyboard_arrow_up