Zdravím. V stredu som si kúpil nový
bike Giant Rincon.
http://velosprint.sk/shop/index.php?mai ... ts_id=5815
Jazdí sa na nom lepšie ako super. Konečne dobre brzdí, prevody radia jedna radosť... Jediné čo som si na ňom všimol je, že zadné
koleso mám od novoti akokeby troška malo osminu

. Pretože miestami v hlbokom tichu trocha počuť, že špačky, alebo ako sa to volá(tie platničky čo brzdia) , jedna strana trocha ošuchuje o ráfik. A koleso je troška, ale len naozaj minimálne trocha nepresné, nejde presne úplne do roviny. Bol som to dať prezreť do servisu, kde som to kúpil a ten povedal, že to je nič

. Zobral nato kľúč na centrovanie a za 2 alebo 3 min. to pobehal a koniec. A doma som pozeral, že je to tak, jak to aj bolo.
Mám ho nový a som jeho majitelom 3 dni. A preto sa tu pýtam, lebo ked ho mám 3 dni, tak sa obávam, čo bude robiť neskôr po dlhšom čase a prejdení istých kilometrov. Mám naň záruku. A každú malú chybičku sa snažím na nom odstrániť. Je nový a na reklamáciu mám nárok

. A tak sa chcem opýtať, či je to absolútne normal a nemám stým nič , ale absolútne nič robiť. Či je to na kazdom. Nie že mi tu niekto vypíše, že som kretén, čo chce mať všetko naj. Tažko som si tento dovolil kúpiť a šetril som naň riadne dlho. A ako vravím každú chybu chcem dať preč a nie aby boli čo i len trocha na čisto novom
bicykli kolesá, ktoré by mali byť rovne...
Je to normal, že to robí?
Ja som asi ten typ človeka, čo má rád všetko rovné a nie barjako, len aby to držalo.
Za príliš dlhý článok sa ospravedlnujem a za kazdú múdru odpoved veľkým ĎAKUJEM!