rasto, marecej: normálne mi je martinusa luto. tak sa mu páčili a takto mu pokazíte radosť.
Rasťo prosím doplň konkrétne typy a vlastnosti tvojich V-čok (páčok, ...) a ja skúsim sprostredkovať pocitové vlastnosti, aby v tom bolo jasno.
Okrem toho, že vyzerajú skvelo, tak aj nábeh sily je vynikajúci. Lanká powerchorz v bowdenoch Nokon, nedávajú skoro žiadny odpor a ich chod si dovolím povedať, že je maslový. Nakolko sú na priemysloch ich chod je hladký bez zbytočnej vôle.
Na týchto brzdách ma zaujala ich brzdná sila a ešte väčší šok bol z dávkovatelnosti. Je možný bezproblémovy dojaz na prednom kolese a následne ich zaseknutie.
Obrovský šok nastal, ked som sa vrátil na svoj bike, kde mám LX páčky (taktiež z možnosťou zmeny prepákovania) a XT V-brake
brzdy s trojzmesovými BBB. Používam
bowdeny Jagwire a nerez brúsené lanko, špeci silikonovú vazelinku na lanká, chod s minimálnym odporom .....
V tejto kombinácii taktiež dokážem dojazd na prednom kolese a následné zaseknutie, ale po odskúšaní hentej, zlej, fujtajblikovej kombinácie som si pripadal ako na plastových V-čkach.
Jediná otázka znie, či kvalita zodpovedá cene .... to si už musí každý určiť sám.