a teraz mi pomozte vyriesit moju dilemu .. co na mojho avalancha ..?? povodne som si chcel kupit rebu sl alebo race(115mm) ale nemozem odolat cene vytuneneho epicona (120mm)
o inych vidlach som neuvazoval.. (manitou nerobi nic pre mna, a ani M nevyzera nejak lakavo

, chcem 32mm vn. nohy nakolko kupujem 185mm kotuc a tensie nohy na vidle vyzeraju pri mojom rame smiesne

)
je ten upraveny epicon naozaj taky dobry ? (nepaci sa mi len jeho hmotnost)
..... je dobry napad davat na avalancha 120mm?? nebude problem v prudkych vyslapoch ?..alebo sa mam uskromnit so 100 ?? )
....dalsia otazka ..ako dlho vam trvalo dodanie upraveneho epicona ?? (otazka pre majitelov

)
.... z prahy sa vraciam 8 septembra a hned potom bz som objednaval vidlu s tym, ze by som si na nej rad odslapal sarissky maraton (ak bude

)
..... nakolko som dost pracovne vytazeny nemam vobec cas zistovat viac info na nete, tak vas poprosim o radu....ci ist do toho epicona za tu cenu.... a ci supnut na moj
ram 100 mm alebo 120 ..(GT avalanche 1.0 L)
myslim, ze dole kopcom ten vacsi zdvih vyuzijem , len neviem ako sa zmeni
bike vo vyslapoch ......
(hadam uz nejako prezijem tych par gramov naviac oproti rebe

)
...a este jedna vec.... kolko vas tie epicony presne stali ?? (tych 5k ceskych, ako je napisane na strasne tuning testu ?? )
urcite viac ako 100mm, menej ani nerozmyslaj.
k tej rebe, ked rebu tak sl, race sa ti neoplati. externy floodgate pouzijes mozno raz a zabudnes. staci ti interny na sl. samozrejme na 115mm. v pohode sa s tym da slapat, aspon budes vacsi makac.
este by som podumal nad Revelation 409, mala by byt pevnejsia(snad) a naviac ma len asi 100gr. no zas na revelation nie su take dobre ceny
suntour - nenasiel som aky system vzduchoveho pruzenia pouzivaju (fukas 1-2 komory??)
remote lock - mne to pripada (v porovnani s RS) ako prva vec, ktoru pri drzke odlomim - kus umelen hmoty,
bowden drzi len o tento
plast (RS - o korunku)
tie cerne nohy - farba z nich pomaly zlieza, davam im tak 5000km - jedna sezona (Jaro netvar sa ze ee

videl som na AMENE uz mas na to nabeh)
ale zas ked si to das vyladit, tak to bude krasne chodit, das si vacsi SAG, a 120mm bude v pohode
takze dumaj hh