Lokalizácia
Formulár sa odosiela
tak toho, ze by to bola hupacka s epiconom by som sa neobaval.predpokladam, ze vies jazdit.realny zdvih som zatial nemeral, ale mozem to skusit.120 bude urcite, ale tusim ze aj trosku viac.
Zobraziť komentár 10.08.2007 - 09:25:59
00
a teraz mi pomozte vyriesit moju dilemu .. co na mojho avalancha ..?? povodne som si chcel kupit rebu sl alebo race(115mm) ale nemozem odolat cene vytuneneho epicona (120mm)
o inych vidlach som neuvazoval.. (manitou nerobi nic pre mna, a ani M nevyzera nejak lakavo :) , chcem 32mm vn. nohy nakolko kupujem 185mm kotuc a tensie nohy na vidle vyzeraju pri mojom rame smiesne :) )

je ten upraveny epicon naozaj taky dobry ? (nepaci sa mi len jeho hmotnost)
..... je dobry napad davat na avalancha 120mm?? nebude problem v prudkych vyslapoch ?..alebo sa mam uskromnit so 100 ?? )
....dalsia otazka ..ako dlho vam trvalo dodanie upraveneho epicona ?? (otazka pre majitelov :) )
.... z prahy sa vraciam 8 septembra a hned potom bz som objednaval vidlu s tym, ze by som si na nej rad odslapal sarissky maraton (ak bude :) )

..... nakolko som dost pracovne vytazeny nemam vobec cas zistovat viac info na nete, tak vas poprosim o radu....ci ist do toho epicona za tu cenu.... a ci supnut na moj ram 100 mm alebo 120 ..(GT avalanche 1.0 L)
myslim, ze dole kopcom ten vacsi zdvih vyuzijem , len neviem ako sa zmeni bike vo vyslapoch ......
(hadam uz nejako prezijem tych par gramov naviac oproti rebe :) )
...a este jedna vec.... kolko vas tie epicony presne stali ?? (tych 5k ceskych, ako je napisane na strasne tuning testu ?? )
Zobraziť komentár 18.08.2007 - 20:58:22
00
Si si isty, ze chces suntour, akokolvek vyladeny? Ano, chodi dobre ale uz len koli zodieraniu sa vnutornych noh by som ho nebral..ine veci okolo suntouru ani nespominam..
Zobraziť komentár 18.08.2007 - 22:00:04
00
tak co sa tyka zdvihu kludne chod do 120mm.nebudes lutovat.vaha je okolo 1950g.dodacia doba bola rychlovka.v utorok som objednal a o tyzden bola doma.mam na nej najazdene okolo 1000 km a farba na vnutornych nohach zatial odolava.cena bola tusim okolo 7000sk(verzia lock z riaditok).inak nemam s nou ziadne problemy, vsetko funguje.za ten cas ziaden unik vzduchu ani nic podobne.za tu cenu to nema myslim konkurenciu.komunikacia s milanom bez problemov.ak este nieco chces vediet posli ss.JAro
Zobraziť komentár 19.08.2007 - 00:09:37
00
Si si isty, ze chces suntour, akokolvek vyladeny? Ano, chodi dobre ale uz len koli zodieraniu sa vnutornych noh by som ho nebral..ine veci okolo suntouru ani nespominam..
a co by si bral za tu cenu?
Zobraziť komentár 19.08.2007 - 00:12:05
00
2dijck a vies o tom ze polovica veci marzocchi ide z vyrobnym liniek suntouri? ;)
Zobraziť komentár 19.08.2007 - 00:24:35
00
ked nechces aby sa ti odreli nohy,tak ich daj vylestit uz pri tuningu a vyzera to lepsie ;)
www.bike-forum.cz
Zobraziť komentár 19.08.2007 - 08:52:36
00
nice one :shock: :shock: :shock:

cim si to lestil?
Zobraziť komentár 19.08.2007 - 09:43:50
00
no vlastne som si to foto pozical z BF ako nazorna ukazka :oops:
Zobraziť komentár 19.08.2007 - 09:50:48
00
ale aj tak krasa :oops:

aj ked suntor
Zobraziť komentár 19.08.2007 - 09:53:34
00
Krasa vyzera uuuplne inac:) Tie materialy a design su des ale proti gustu..
Zobraziť komentár 19.08.2007 - 09:55:29
00
na to ze je to suntor :D
Zobraziť komentár 19.08.2007 - 09:56:48
00
spytaj sa na tie Suntourky Romana,pracuje s nimi... :wink:
Zobraziť komentár 19.08.2007 - 09:58:40
00
ja nezhanam novu vidlu iba keby som predal dobre tu moju toru :roll:

a este jedna otazocka trocha od veci : je recon taky isty ako tora (co sa tyka pouzitia a pevnosti)
Zobraziť komentár 19.08.2007 - 10:05:35
00
a teraz mi pomozte vyriesit moju dilemu .. co na mojho avalancha ..?? povodne som si chcel kupit rebu sl alebo race(115mm) ale nemozem odolat cene vytuneneho epicona (120mm)
o inych vidlach som neuvazoval.. (manitou nerobi nic pre mna, a ani M nevyzera nejak lakavo :) , chcem 32mm vn. nohy nakolko kupujem 185mm kotuc a tensie nohy na vidle vyzeraju pri mojom rame smiesne :) )

je ten upraveny epicon naozaj taky dobry ? (nepaci sa mi len jeho hmotnost)
..... je dobry napad davat na avalancha 120mm?? nebude problem v prudkych vyslapoch ?..alebo sa mam uskromnit so 100 ?? )
....dalsia otazka ..ako dlho vam trvalo dodanie upraveneho epicona ?? (otazka pre majitelov :) )
.... z prahy sa vraciam 8 septembra a hned potom bz som objednaval vidlu s tym, ze by som si na nej rad odslapal sarissky maraton (ak bude :) )

..... nakolko som dost pracovne vytazeny nemam vobec cas zistovat viac info na nete, tak vas poprosim o radu....ci ist do toho epicona za tu cenu.... a ci supnut na moj ram 100 mm alebo 120 ..(GT avalanche 1.0 L)
myslim, ze dole kopcom ten vacsi zdvih vyuzijem , len neviem ako sa zmeni bike vo vyslapoch ......
(hadam uz nejako prezijem tych par gramov naviac oproti rebe :) )
...a este jedna vec.... kolko vas tie epicony presne stali ?? (tych 5k ceskych, ako je napisane na strasne tuning testu ?? )

urcite viac ako 100mm, menej ani nerozmyslaj.
k tej rebe, ked rebu tak sl, race sa ti neoplati. externy floodgate pouzijes mozno raz a zabudnes. staci ti interny na sl. samozrejme na 115mm. v pohode sa s tym da slapat, aspon budes vacsi makac.
este by som podumal nad Revelation 409, mala by byt pevnejsia(snad) a naviac ma len asi 100gr. no zas na revelation nie su take dobre ceny

suntour - nenasiel som aky system vzduchoveho pruzenia pouzivaju (fukas 1-2 komory??)
remote lock - mne to pripada (v porovnani s RS) ako prva vec, ktoru pri drzke odlomim - kus umelen hmoty, bowden drzi len o tento plast (RS - o korunku)
tie cerne nohy - farba z nich pomaly zlieza, davam im tak 5000km - jedna sezona (Jaro netvar sa ze ee :) videl som na AMENE uz mas na to nabeh)

ale zas ked si to das vyladit, tak to bude krasne chodit, das si vacsi SAG, a 120mm bude v pohode
takze dumaj hh
Zobraziť komentár 19.08.2007 - 22:07:00
00
keyboard_arrow_up