Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Plny suhlas, ja som to tiez necitil ako banalny problem, ale ako problem velmi velky, pretoze ten bike bol uplne nepouzitelny.(ako aj moze byt bike bez brzd na XC pouzitelny?:)), a s tymi ostatnymi vecami, bohuzial tiez nie som spokojny, pretoze ram ma dost malu geometriu a v kopcoch sa zdviha na zadne a ak mam aj nieco tazsie na chrbte tak je uz nemozne vyjst strmsi kopec na lahsich prevodoch, chce to velmi vela citu a sustredenia.
Zobraziť komentár 04.06.2003 - 11:38:30
00
To akoze vzmenit kovove podlozky za gumove alebo dat tensie kovove + gumene? Uz teraz sa to dost zle nastavuje aby to permanentne neskrelo (mam Magura Julie a tam to inak nastavit nejde) To sa mi nezda....
Zobraziť komentár 04.06.2003 - 19:43:11
00
Nieee, nech ta ani nenapadne davat pod Juliu gumove podlozky, to by si ich nenastavil ani keby ... (ja mam tiez Julie:))
Zobraziť komentár 04.06.2003 - 20:07:32
00
No, treba pozriet hrubku tych kovovych a vymenit ich za trochu tensie. Tu gumu samozrejme extremne tenku.
Ide mi o to,ze ta podlozka aby bola trochu pruzna a pohltila tak aspon trochu vibracie.
Ja osobne by som to urcite skusil, ved to predska nemoze byt nijak komplikovane a zlozite .... ibazeby ano :-)) ( kotuce som v ruke nikdy nemal).
Zobraziť komentár 05.06.2003 - 16:12:04
00
No tak, ked budes mat, zistis, ze je to ta druha moznost:)) Tie podlozky su hrube 0,2 mm a nedaju sa zozhnat, maju ich iba v Karpaty Biku aj to len tak pod pultom a ked zozenies gumennu podlozku 0,2 mm, teda ako hovoris, este tensiu;))) ktora bude drzat ako ocel a nerozflaka sa tak, mas u mna bednu piv;))
Zobraziť komentár 05.06.2003 - 16:33:00
00
Hmm, tak daj miesto ocelovych gumenne. Das 0,25 alebo 0,3 dotiahnes a mas to iste ako 0,2mm ocelove, nie ?
Zobraziť komentár 05.06.2003 - 16:36:27
00
Ked take niekde uvidis daj mi vediet:))
Zobraziť komentár 05.06.2003 - 17:25:55
00
Zatiaľ sa mi ten problém prejavuje iba na asfalte. Už viac krát som išiel testovať do terénu a tam mi to ani raz nespravilo. Hmmm, neviem prečo, ale je to tak. Možno neskoršie mi to začne robiť aj teréne.
Zobraziť komentár 05.06.2003 - 22:33:41
00
Victor: to si spravis lahko z duse .. ale napadlo ma, ze vlatne vobec neviem, na co su tie podlozky a ci sa vobec mozu nahradit niecim inym ako kovom. Mozno nie podlozky, ale upevnenie prasiatka na ram skrz gumovu podloizku by bolo lepsie riesenie.

Tibor: ja som mal problem s pravym LX packovym prehadzovacom, drncal pri pri urcitej ryclosti a skoro vzdy to oblo len pri jazde na asfalte alebo niecom podobnom. Tak som ho zalpil paskou, a posledne mi to zacal robit aj lavy, tak som musel zalepit aj ten. Ale stale obcas nieco drnci, naviac aj presmykac chyta vibracie.
Zobraziť komentár 06.06.2003 - 09:11:17
00
Lubos: tie podlozky sa davaju medzi ram a prasiatko :) ale to by si neveril o kolko by boli hrubsie keby si ich robil z duse a za druhe neveril by si co by zacali robit Julie, keby si tam dal podlozky z gumy, asi by si ich dal rychlo prec, ale moj skromny nazor je taky, ze by si ich ani nemusel dat prec, lebo po par zabrzdeniach by proste zmizli - rozpadli by sa.
Zobraziť komentár 06.06.2003 - 09:47:03
00
Aha ... no tak to asi ano.
Zobraziť komentár 06.06.2003 - 10:33:24
00
No to snáď nie je pravda, skoro som sa ***** z bicykla keď sa mi roztriasol ten sprostý rám. No neviem či mám vyčkať do konca sezóny a potom to dať reklamovať, alebo hneď teraz.
Zobraziť komentár 09.06.2003 - 13:22:33
00
tibor> ja ti to rikal :)))
Zobraziť komentár 21.06.2003 - 02:56:36
00
merida is @!#$ je aj bude!!!!tie meridacke shity!!!!shitshitshitshitshitshitshitshitshit
nenavidim ich !!!!!!ani keby z neba padaly furiky!!!!
Zobraziť komentár 28.10.2003 - 20:21:26
00
Ja som jazdil Meridu Matts a Cobru aj Dominátor našťastie som taký problém nikdy nemal. Ale mrzí ma prístup pána Stefánika všade rozkrikuje aká je Merida super svetová značka a ked príde do tuhého obráti sa ku vám chrbtom. Napr. Zakúpite si uňho bike a hned ako mu zaň dáte money povie vám že vyrdrží večne a že sa nikdy nezlomí lebo Meridy sa podla neho nelámu. Neskôr sa vám bike nedajbože zlomý a pri reklamácií je vám schopný do očí povedať ,že vám bike nevyreklamuje lebo sa nejedná o Meridu pretože je rám zlomený takže to nieje Merida takže ste si vlastne pomýlili obchod.
Zobraziť komentár 19.02.2004 - 10:30:21
00
keyboard_arrow_up